avi-to-iMovie

Zgjidhja e lehtë e Importimi AVI për të iMovie

Q: AVI im luan pa probleme në QuickTime, por ata “gri jashtë” në dritaren e importit, kështu që unë nuk mund të importojë të iMovie.
Q: I importuar një file AVI për të iMovie, por asgjë showes up në ekran.

Ndoshta keni probleme në importimin AVI video për iMovie sipër? Kështu, këtu është zgjidhje e lehtë për të kthyer AVI për të iMovie mbështetur format duke përdorur Converter Video për Mac. pas covnersion, ju mund të importojë për të iMovie HD, iMovie 07, iMovie 08, iMovie 09 dhe iMovie 11 pa ndonjë problem.

Hap 1: Import AVI fotografi për Mac Video Converter

Launch software sapo shkarkuar sipër, zvarrit & drop fotografi AVI në ndërfaqen kryesore direkt. Meqë ra fjala, grumbull konvertimit është gjithashtu në dispozicion këtu, ju keni të drejtë për të importuar disa fotografi në një kohë.

Hap 2: Zgjidhni formatin e prodhimit për iMovie

zgjedh “iMovie” si format e prodhimit. Programi ka optimizuar tashmë parametrat video për iMovie. Prodhimi videos mund të duket e madhe në iMovie.

Hap 3: Filloni AVI për të iMovie konvertimit

klikoni “Kthej” button dhe të fillojnë konvertimin. pas kësaj, ju mund të importojë fotografi prodhimit për iMovie (iMovie 11 / iMovie 09 / iMovie 08 / iMovie HD).

Hap 4: Import konvertuar fotografi në iMovie

Launch iMovie, nga menyja File, zgjidhni Import > kinema, lundruar në dosje se prodhimit AVI video janë ruajtur. Zgjidhni dosjet dhe klikoni “import”.

Pa pagesë Shkarko Video Converter për Windows
Pa pagesë Shkarko Video Converter për Mac

Share Button

  • techmaybe

    Nëse ju doni të importit me sukses AVI në iMovie ju duhet të konvertohet AVI në iMovie mbështetur format video, si MPEG-4. Të konvertohet AVI në iMovie mbështetur MPEG-4 një AVI fuqishëm për iMovie Converter – Avdshare Video Converter është e rekomanduar për ju.

  • centdian

    Nëse ju doni të importit me sukses AVI në iMovie ju duhet të konvertohet AVI në iMovie mbështetur format video, si MPEG-4. Të konvertohet AVI në iMovie mbështetur MPEG-4 një AVI fuqishëm për iMovie Converter – Avdshare Video Converter është e rekomanduar për ju.