zhbllokuar bootloader--on-android

Si të Hape programin bootloader mbi Device Android

Çfarë është bootloader

Nisjes është një pjesë e kodit që tregon sistemin operativ Android pajisjen tuaj se si për të boot up. Kjo është e mbyllur zakonisht për shkak prodhues tuaj duan që ju të rrinë të tyre versionin Android OS, e cila është projektuar posaçërisht për pajisjen tuaj. Me bootloader mbyllur, ju nuk mund ta rregulloje deice tuaj (e.g. flash një ROM Custom).

Përgatitje

Hape programin bootloader tuaj

Paralajmërim: Zhbllokimin bootloader voids garanci tuaj. Ajo gjithashtu plotësisht fshin (Formatet) kujtesës duke përfshirë të brendshme aplikacione Android telefonin tuaj s, Kontaktet, mesazhet me tekst, fotot dhe kështu me radhë.

1. Aktivizo USB debugging në pajisjen tuaj. (Udhëzues këtu)

2. Lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin tuaj nëpërmjet një kabllo USB. Nëse ju jeni hera e parë për ta bërë këtë, ju do të merrni një pop-up kërkuar leje.

lejojnë USB debugging

3. Hapni terminalin në kompjuterin tuaj (shtypni Win R, shkruani cmd dhe hit Enter), ndryshojë dosje në platformë Tools në Android SDK. Në mënyrë tipike, kjo duket diçka si kjo, por ju duhet për të gjetur rrugën e saktë ku ju instaluar Android SDK në kompjuterin tuaj:
C:/Android SDK / ADT-pako-dritare-x86_64-20131030 / SDK / platformë-tools /

Për të ndryshuar rrugën dosje, ju keni nevojë për të vënë "cd" në frontin e tij, kështu që e tërë komanda do të duket si në mënyrë:
CD C:/Android SDK / ADT-pako-dritare-x86_64-20131030 / SDK / platformë-tools /

cmd

4. Atëherë ju lutemi shtypni vijë në vijim komandës të boot pajisjen në mënyrë fastboot:
nisjes ADB reboot

5. Pasi pajisja juaj është në mode fastboot, llojin e mëposhtme command line:
pajisjet fastboot

6. Tani ju mund të shihni numrin e pajisjes suaj serial. Nëse ju nuk mund të shihni numrin tuaj serik, dhe në vend të parë “<duke pritur për pajisje>”, instaluar “Android SDK.

7. Pastaj shtypni pas command line dhe shtypni Enter:
zhbllokuar fastboot oem

8. Një mohim do të shfaq në pajisjen tuaj që duhet të pranohet. Përdorni tastet e volumit të zgjidhni opsionin “Yes”, dhe butonin e pushtetit për shtyp për të konfirmuar zgjedhjen.

zhbllokuar bootloader

9. Nëse pajisja nuk riniset automatikisht, reboot atë nga menuja.

Përgëzime, ju Pajisja tani është hapur.

Si Android është një OS burim të hapur dhe është në dispozicion në hardware shumë të ndryshme, çdo prodhues ka versionin e tyre të bootloader. Shumë prej tyre ofrojnë metoda për t'ju ndihmuar të zhbllokuar bootloader në faqen e tyre.

Disa prodhues dhe transportuesit nuk lejojnë bootloader zhbllokimin, por ju shpesh mund të gjeni një mënyrë rreth se në XDA Developers forum.

Share Button