iphone-dhënave-transferimit të

Si për të transferuar përmbajtje nga Old iPhone në Nju iPhone

A ju merrni iPhone i ri? A doni për të lëvizur të gjithë përmbajtjen nga iPhone të vjetër me atë të ri? Kur ju doni të bëni atë, Keni menduar për herë të parë është sigurisht duke përdorur iTunes ose iCloud, e cila është metoda zyrtare. Dhe ky artikull do të ju tregojnë rrugën më të lehtë për të transferuar të dhënat nga iPhone tuaj të vjetër për iPhone tuaj të re.

1. transferimit të të dhënave në iPhone të ri duke përdorur iCloud
2. transferimit të të dhënave në iPhone duke përdorur iTunes reja
3. Provoni disa mënyra të tjera për transferimin e të dhënave të iPhone të ri

Përdorimi i iCloud

Back up iPhone tuaj të tanishme duke përdorur iCloud

1. Connect iPhone tuaj të vjetër në internet me Wi-Fi. Pastaj takoni Cilësimet e > iCloud > rezervë.
2. Sigurohuni që iCloud Backup është në.
3. Tap Back Up Now. Qëndro i lidhur me Wi-Fi gjatë procesit.
4. Deri sa të përfundon, ju mund të shihni backup me data dhe madhësia në Settings > iCloud > ruajtje > Manage Storage. Mëso se çfarë iCloud mbështet.

icloud_backup

Transferimi backup tuaj iCloud në iPhone tuaj të re

1. Kthejeni në iPhone tuaj të re. Ju do të shihni një "hello" ekran.
Shënim: Nëse ju keni përfunduar ngritjen e iPhone tuaj të re tashmë, ju lutem takoni Cilësimet > I përgjithshëm > Rivendos > Të fshihet të gjitha përmbajtjet dhe settings. Ju iPhone do të rifillojë dhe ju do të shihni "hello" ekran.
2. Shpullë për të ndjekur hapat derisa ju shihni në ekran Wi-Fi. Bëni iPhone tuaj të re për t'u bashkuar me rrjetin Wi-Fi.
3. Vazhdoni të ndiqni hapat derisa ta shohin Apps & ekran të dhënave, pastaj takoni Rikthe nga iCloud Backup > tjetër. Ju do të kërkohet për të hyrë në ID tuaj Apple dhe fjalëkalimin.
4. Zgjidhni backup qe sapo bërë. Qëndro i lidhur me Wi-Fi dhe të presin procesin e rivendosur të përfunduar. Kjo do të ju disa kohë, varet nga madhësia e file backup dhe shpejtësia e rrjetit.

të ngritur telefonin tuaj

duke përdorur iTunes

Bëni një kopje rezervë të tuaj të vjetër iTunes iPhone duke përdorur

1. Connect iPhone tuaj të tanishme për kompjuterin tuaj.
2. Hapni iTunes dhe sigurohuni që ju keni versionin e fundit.
3. Zgjidhni pajisjen tuaj dhe klikoni File >Devices > Transferimi Blerjet për të ruajtur përmbajtjen që keni shkarkuar nga iTunes Store ose App Store. Prisni derisa procesi përfundon.
4. Kliko Back Up Now dhe të presin për një kohë derisa procesi të përfundojë. Ju mund të shihni backup në iTunes Preferences > Devices.

backup-iphone-iPad-iPod

Transferimin e backup iTunes në iPhone tuaj të re

1. Kthejeni në iPhone tuaj të re dhe të lidheni në kompjuter që ju të ruajtur backup tuaj iTunes në.
2. Ndiqni hapat derisa ju shihni në ekran Wi-Fi. Më pas prekni Lidhu në iTunes.
3. Ndiqni hapat për të derisa ta shohin Apps & ekran të dhënave, pastaj takoni Rikthe nga iTunes > tjetër.
4. Shkruani ID tuaj Apple dhe fjalëkalimin.
5. Zgjidhni backup keni bërë dhe prisni procesi përfundon. Nëse backup juaj është i mbyllur, ju do të kërkohet për të hyrë fjalëkalimin.
6. Sync çdo material që nuk ishte në backup në iTunes tuaj iPhone duke përdorur.

të ngritur telefonin tuaj

Mënyra të tjera për transferimin e të dhënave të iPhone të ri

Me përjashtim të iTunes dhe iCloud, ne mund të përdorim disa mjete të tjera për transferimin e të dhënave tuaja.

1. MobileTrans

MobileTrans është një mjet i lehtë për ta përdorur të transferimit të të dhënave. Ajo mund të transferojë çdo gjë nga një pajisje në një tjetër pajisje në një klik. Dhe ajo mbështet Android, IOS, Windows Mobile dhe madje edhe BlackBerry. Pra, nëse ju vetëm merrni një smartphone të ri, dhe ky mjet mund të ju ndihmojë për të transferuar kontaktet, mesazhet me tekst, shkrimet e thirrjes, kalendar, foto, videos, muzikë dhe Apps nga telefoni juaj i vjetër në një tuaj të re.

mobiletran-pasqyrë

2. AnyTrans

AnyTrans është një program menaxher përmbajtje IOS që mund të transferoj përmbajtje midis pajisjet tuaj IOS. Ajo mbështet të gjitha llojet e të dhënave: Kontaktet, foto, muzikë, mesazhe, shënime, kalendar, edhe settings përshtatur si sfond, llogari iCloud, Tinguj, Apps, edhe të dhënat e aplikacioneve dhe lojë kursen, etj.

anytrans-pasqyrë

Share Button