bateri iPhone përqindje

Si te Show Battery Percentage në iPhone & iPad

Ky udhëzues do të ju tregojnë se si për të treguar përqindjen e baterisë në iPhone & iPad.

Ne të gjithë e dimë se Apple përdorin një ikonë të vogël e baterisë në krye të drejtë të pajisjeve të saj për të treguar se sa pushtet ka mbetur, dhe ajo do të hapet paralajmërime kur bateria është në 20% dhe 10%, që unë mendoj se nuk është e mjaftueshme. A keni ndonjëherë të dëshironi të dini saktësisht jetën e baterisë që ju kanë lënë.

Treguesi përqindja e baterisë është një tipar thelbësor për të vlerësuar me saktësi nivelin aktual baterisë së iPhone tuaj dhe iPad. Por Apple kanë këtë funksion fikur nga default.

Këtu ne do të tregojnë se si të kthehet në këtë:
1. Trokitje e lehtë në Cilësimet
2. Trokitje e lehtë në I përgjithshëm
3. Trokitje e lehtë në përdorim
4. ndez Battery Percentage

iPhone-bateri-qind

Kjo është e gjitha nuk është për të mundësuar baterisë për qind në iPhone ose iPad. Dhe tani ju e dini se sa jetën e baterisë është lënë në pajisjen tuaj që ju mund të përdorni këtë informacion për të ndihmuar të marrë vendime të duhura bateri.

Share Button