Root A Phone

Si për të çrrënjosur Android Phone dhe tabletë tuaj

para rooting, ju mund të dëshironi të kërkoni disa pyetje:

  1. Çfarë është të thotë rrënjë?
  2. Çfarë mund të përfitojë nga rooting?
  3. A ka ndonjë rrezik për çrrënjosjen një pajisje?

Përgatitja për rrënjë

1. Mbështetur çdo gjë në pajisjen tuaj.
Kjo është e rëndësishme për ju para se të filloni. Ju gjithashtu duhet gjithmonë të mbështetur të dhënat tuaja të tanishme dhe ROM para se të flash një të ri.

2. Sigurohuni që pajisja juaj është plotësisht e ngarkuar, ose të paktën 50% niveli i baterisë.

3. Aktivizo USB debugging në pajisjen tuaj. i lidhur: Si për të mundësuar USB debugging

4. Hape programin bootloader tuaj. i lidhur: Si për të zhbllokuar bootloader tuaj

5. lidhje interneti është e nevojshme

6. USB Cable

Si për të çrrënjosur Android me Kingo Android Root

DISCLAIMER: Rooting telefonin tuaj ndoshta do të pavlefshme garanci tuaj nga të dy transportuesit dhe prodhuesit. NËSE NUK dëshirojmë që të pranojë fajin për asnjë efekte anësore të rrënjëzimit, PASTAJ MOS E LEXO më tej. KETU BE DRAGONS.

Hap 1: Shkarko Kingo Android Root

Ja Kingo-së Lista e pajisje të pajtueshme. Ju lutem shikoni atje para se ta shkarkoni atë. Nëse telefoni juaj nuk është në listë, Mos u shqetësoni, përpiqen për të gjetur të njëjtat telefonat seri. Ose ju do të keni për të shkuar në XDA Developers forum (forumi më i famshëm Androd) për ndihmë. Shiko për një fije në pajisjen tuaj të veçantë dhe ju jeni të sigurt për të gjetur një metodë për të çrrënjosur pajisjen tuaj.

Hap 2: Launch Kingo Android Root

Pas instaluar programin, klikoni dy herë ikonën desktop e Kingo Android Root dhe të nisë atë.

Pajisja-jo-i lidhur

Hap 3: Lidhu pajisjen tuaj Android në kompjuterin tuaj nëpërmjet kabllit USB.

Nëse ju nuk e instaloni shofer pajisjen tuaj në kompjuterin tuaj para se të, Kingo do të shkarkoni nga interneti dhe të instaloni atë automatikisht.

E RËNDËSISHME: Kushtoj vëmendje në ekranin e pajisjes tuaj për një dritare të shpejtë. tik-tak “Gjithmonë të lejuar nga ky kompjuter”.

të lejojë debugging USB

Hap 4: Kliko “rrënjë” për të çrrënjosur pajisjen tuaj.

Programi do të përpiqet për të çrrënjosur pajisjen tuaj. Në proces, pajisja juaj mund të riniset disa herë.

galaxy-S3-rrënjës-lidhja

Hap 5: Root Sukses, Kliko “finish” për të reboot pajisjen tuaj.

galaxy-s3-root-suksesi

Hap 6: Kontrolloni statusin rrënjë e pajisjes tuaj.

Nëse gjeni një app quajtur SuperSU instaluar në pajisjen tuaj, pastaj urime, ju keni marrë pajisjen tuaj të suksesshme rrënjosur.

Share Button