rrënjës-lidhja-5

Si për të çrrënjosur Google Nexus 5 në një klik

lidhje 5 (koka e çekanit) është një smartphone Android prodhuar nga LG. Kjo është një nga linjës Nexus Google e pajisjeve anije dhe ka shërbyer si pajisje të nisë për Android 4.4 Kit Kat. Kështu, ajo gjithmonë deri tani me versionin e fundit të Android.

rooting Nexus 5 është një nga temat më të nxehta në lidhje me internet (Kështu ka ndezje një ROM porosi për atë). Në mesin e shumë mënyra rrënjor, Kingo Android Root do të jetë një zgjedhje e mirë.

përgatitjet

1. Shkarko falas një-klikoni Android Root mjet.
2. Sigurohuni që telefoni juaj është ndezur dhe të paktën 30% niveli i baterisë.
3. USB Cable.
4. Aktivizo USB debugging në pajisjen tuaj.
5. A nuk të përmirësuar në Android 6.

Hapat për të çrrënjosur Nexus tuaj 5

Hap 1: Launch Android Root mjet.

Ju do të shihni një dritare si më poshtë.

rrënjës-nexus5-1

Hap 2: lidhur Nexus 5 në kompjuter nëpërmjet USB kabllo.

Kjo do të marrë pak kohë. Software do të instalojë shofer celular automatikisht.

Hap 3: Aktivizo mënyrën USB debugging në telefonin tuaj.

Nëse keni bërë këtë më parë, kaloni këtë hap dhe të lëvizë. Nese jo, ju lutem lexoni këtë tutorial: Si për të mundësuar mënyrën USB debugging në Android tuaj.

Hap 4: Lexoni njoftimet me kujdes.

Ju lutem lexoni me kujdes dhe sigurohuni që ju e dini se çfarë jeni duke bërë.

rrënjës-nexus5-2

Hap 5: Kliko Root për të filluar rooting.

Ajo do të marrë disa minuta për të çrrënjosur Nexus tuaj 5. Pasi të keni filluar, ajo do të hapet dhe të bëni nëse ju doni të vazhdoni. Rooting do të pavlefshme garanci tuaj dhe ndoshta tulla e telefonit tuaj(A ka ndonjë rrezik për të çrrënjosur telefonin tuaj?). Kliko Ne rregull nëse ju jeni të sigurt se çfarë do të ndodhë.

rrënjës-nexus5-3

Hap 6: Root Sukses! Kliko Finish dhe të presin për reboot.

Pajisja juaj tani është e rrënjosur me sukses. Kliko finish për të reboot atë për të bërë të qëndrueshme. pas reboot, ju do të shihni një ikonë SuperSU në pajisjen tuaj, e cila është shenjë e një rrënjë të suksesshëm.

rrënjës-nexus5-4

Share Button