SanDisk-kujtim-card

Si të rifitoj fotografi nga karta e kujtesës formatuar

"Unë e di se është budalla, por unë vetëm nga format gabim kartën e kujtesës për Cannon PowerShot S95. Kjo është kamera e gruas sime dhe ajo mori disa fotografi të fëmijëve tanë më parë. A ka ndonjë mënyrë e mundur për të tërhequr fotot nga kartën e kujtesës formatuar?"

Ne jemi gjithmonë të bëjmë kartën e kujtesës formatimin pas ngarkoni fotografi në kompjuter, por ndonjëherë, Ne do të bëjë një gabim të madh që harroni të kopjoni fotot. Ju mund të mendoni "Oh jo, ata janë zhdukur!". Në fakt ata janë ende të qëndrojnë në kartën tuaj të kujtesës vetëm të jetë i padukshëm. Kompjuteri shënoi zonën që ju të vënë fotot si i përdorshëm përsëri, atëherë kjo zonë mund të shkruhet gjatë nga të dhënat e re.

Përdorni një të fuqishëm dhe profesional software Photo Rimëkëmbjes do të ju ndihmojë për të marrë ato përsëri. Wondershare Data Recovery dhe Wondershare Data Recovery for Mac is a good option for you to restore pictures from the formatted memory card. Additionally, this program is able to recover videos and audio files from the SD card, too.

You can download a trial version of Wondershare Photo Recovery to recover photos now, scan the memory card and preview the found photos so as to check how many of your lost pictures can be recovered.

How to Recover Photos from formatted memory card

Hap 1: Connect card reader to your computer and run the software

First connect your memory card reader to you computer (or insert it into the laptop memory card reader), Drejtuar programin, and choose “Lost File Recovery”.

memory card recovery

Hap 2: Choose your memory card and scan

The program will list all your hard drive and removable drive, zgjidhni kartën e kujtesës (zakonisht ndarja fundit ) dhe kliko "Start" button.

shërohen të dhënave nga kartën SD formatuar

Hap 3: Preview gjetur fotot dhe për të marrë atë që ju dëshironi mbrapa

Programi do të scan kartën e kujtesës dhe të tregojnë rezultatin. Të gjitha të dhënat e humbura, renditura sipas kategorive. Preview ato dhe zgjidhni atë që ju doni të shërohen në kompjuterin tuaj.

shërohen fotografi fshihet nga karta SD formatuar

Shënim: Pas formatimit kartën e kujtesës, ju lutem mos kopjoni asgjë në të. Ose ajo do të zvogëlojë mundësinë e shërohet fotot fshihen.

Share Button