rivendosur-humbur-SMS-android

Si të shërohen mesazhe fshihet tekst në Android Phone

Nëse keni fshirë disa mesazhe shumë të rëndësishme kur zbrazjes kutinë tuaj SMS. Ju duhet të veprojnë shpejt. Sepse zbrazjes kutinë tuaj SMS në fakt nuk fshini mesazhet, ajo vetëm fsheh atë nga pikëpamje të menjëhershëm. Pra, ju ende keni mundësinë për të marrë ato përsëri, ose ata do të jetë overwritten nga diçka tjetër. Këtu ne do të ju tregojnë se si të shërohen mesazhe fshihet shkrimore nga telefoni juaj Android.

Mjetet për të shërohen grisi tekstin e mesazheve

Ka shumë mjete të ndryshme PC dhe Mac me bazë mund të ju ndihmojë, dhe ata në thelb të bëjë të njëjtën gjë: lidhni telefonin tuaj Android në kompjuterin tuaj, scan Memory Android tuaj, pastaj të identifikojë dhe të shërohen mesazhe fshihet. Këtu kemi prezantuar një mjet Android Data Recovery: Dr.Fone për Android.

Preparate të tjera

Pas shkarkoni programin Android Data Recovery. Ne ende kemi diçka për të bërë.

Si të shërohen grisi mesazhe me tekst nga Android

Tani le të fillojmë procesin e shërimit. Ju do të gjeni shumë e thjeshtë dhe e lehtë për të vepruar.

Shënim: Ju lutem mos drejtuar ndonjë tjetër të menaxhimit të programeve Android gjatë gjithë procesit të rimëkëmbjes.

Hap 1: Launch Android dhënat e shërimit mjet dhe lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin.

Lidheni telefonin tuaj Android ose tabletë në kompjuterin tuaj nëpërmjet USB. Programi do të tregojë se ajo është e lidh me pajisjen tuaj. Një app quajtur MOBILE do të jetë i instaluar në Android tuaj për të garantuar procesin e lidhjes dhe shërimit.

lidhni telefonin me pc

Hap 2: Zgjidhni lloje file që dëshironi të shërohen

Ajo mund të shërohen 8 llojet e dosjes, ju lutem shënoni Messaging dhe klikoni Next. Nëse ju doni të shërohen të tjerët ose, pastaj shënoni të gjithë.

zgjidhni llojet e dosjes për të rimarrë

Hap 3: Zgjidh një regjim skanimi

Në qoftë se ju mund të identifikojë të dhënat e humbur është fshirë, ju mund të zgjidhni vetëm scan për grisi fotografi. Ose ju duhet të provoni të tjera mënyrën e skanimit.

Shënim: Vetëm skanim fotografi fshihet do të marrë më pak kohë.

mënyra skanim

Hap 4: Gati për të filluar

Mjet shërim automatikisht do të çrrënjosur pajisjen tuaj për të rimarrë shumën maksimale të të dhënave. Pas procesit të rimëkëmbjes pajisja juaj do të kthehet në statusin Unrooted. Kliko Start.

Hap 5: Duke analizuar Android tuaj

Programi do të fillojë analizuar pajisjen tuaj, dhe të përpiqen për të marrë autorizimin rrënjë. Ju duhet të kthehet në pajisjen tuaj dhe do të lejojë requrest SuperSU.

Hap 6: Preview dhe shërohen fshihet përmbajtje

Dr.Fone për Android do të listojë të gjitha përmbajtjet e rikuperueshme. Ju mund preview ata dhe të vendosin se çfarë doni të shërohen. Shënoni ato dhe klikoni Recover. Të dhënat e mbledhura do të ruhen si HTML ose TXT file në kompjuterin tuaj.

shërohen-sms-android

Si të humbni kurrë mesazhet tuaja tekst përsëri

Mënyra më e mirë për të shmangur humbjen e të dhënave është rezervë. Ne sugjerojmë një app falas të quajtur SMS Backup & Kthej.

1. Të hapur app dhe trokitje e lehtë Backup.
2. Zgjidhni atë që pikërisht ju doni të krijoni një kopje rezervë të, then tap Rikthim lokale vetëm. Ajo do të shpëtojë file backup në ruajtje tuaj Android. Në qoftë se ju dëshironi të dërgoni dosjen tuaj backup në Google Drive, Dropbox ose një adresë e-mail, ju mund të zgjidhni të tjera.

sms-backup-rivendosur-1
3. Për të rivendosur mesazhet nga backup është shumë e lehtë, vetëm trokitje e lehtë Kthej në faqen, dhe pastaj takoni skedarin rezervë në listën. Nëse ju keni ngarkuar backup, trokitje e lehtë në menynë në krye të drejtë, then tap Load nga.

sms-backup-rivendosur-2

Share Button