shërohen-deleted-fotot

Si të shërohen grisi fotot në pajisjen tuaj Android

Nëse keni fshirë fotot tuaja me gabim ose fshihen pajisja juaj për të flash një ROM të ri. Atëherë ju do të duhet të lexoni këtë udhëzues hap-pas-hapi për të mësuar se si të shërohet fotot tuaja humbur në Android tuaj. Ne do të ju tregojnë se sa e lehtë është. Ju vetëm duhet të lëvizë shpejt.

Pse ju mund të merrni fotografi mbrapa

Kur ju fshini fotot, videos, muzikë apo përmbajtje të tjera, ata nuk janë të fshihen në të vërtetë. Ata vetëm të bëhen të padukshme. Ata janë ende në ruajtje tuaj Android. Pra, kur ju gjetur fshihen disa fotografi të rëndësishme gabimisht, ju lutemi të veprojë shpejt sa më shpejt të jetë e mundur. Më shpejt që ju të veprojë, më shumë të ngjarë që ju do të shërohen fotot fshihen.

Shënim: Turn off Wi-Fi dhe lidhje të të dhënave do të jetë më mirë.

Si të shërohen grisi fotot në Android

tërhequr vërejtjen: Procesi i shërimit kërkon qasje rrënjë në telefonin tuaj, CILAT DO Vaid garanci tuaj.

1. Shkarkoni dhe instaloni një Android dokumentit mjet Rimëkëmbjes bëri thirrje Dr.Fone për Android në kompjuterin tuaj.

2. Lidhni telefonin tuaj me kompjuterin tuaj me kabllo USB. Ju duhet të Aktivizo USB debugging në telefonin tuaj për këtë proces. Një app quajtur Mobilego do të instalohet në telefonin tuaj.

Shënim: Ju lutem mos drejtuar ndonjë tjetër Android software menaxhimit gjatë procesit të rimëkëmbjes.

lidhni telefonin me PC

3. Zgjidhni llojet e file që dëshironi të shërohen: Kontaktet, mesazhe, shkrimet e thirrjes, mesazhet WhatsApp & attachments, foto, audio, Video dhe Dokumentet. Pastaj Kliko tjetër.

zgjidhni llojet e dosjes për të rimarrë

4. Zgjidhni për të scan për fotografi fshihet ose të gjitha dosjet. Vetëm fotografi scan fshihet do të marrë më pak kohë. Kliko tjetër.

Modaliteti i skanimit

5. Programi ju informoj se kjo automatikisht do të çrrënjosur telefonin tuaj dhe të kthehet në gjendjen Unrooted pas shërimit. Kliko Fillim.

6. Dr.Fone do të analizojnë telefonit tuaj dhe reboot atë. Dhe ju duhet të japë leje Superuser kur bën në telefonin tuaj.

7. shërim mjet do të hetoj telefonit tuaj dhe lista e rezultateve. Ju mund preview dhe zgjidhni ato përmbajtjen që dëshironi të shërohen duke kontrolluar kutitë në frontin e tyre. Pastaj Kliko Shërohem. Programi do të ju pyes se ku për të ruajtur fotot gjetën në kompjuterin tuaj. Prisni deri në fund të procesit.

Si për të mbështetur fotografi në Android tuaj

Ju mund të mbështetur foto dhe video pajisjes suaj në Google Fotografitë bibliotekën tuaj duke u kthyer në Auto Backup në menynë Settings. Kjo mund të përfshijë fotografi të marrë me kamerën e telefonit të, Fotografitë Shkarko mbi pajisjen tuaj, dhe fotot ruajtur nga aplikacionet.

Shënim: Këto fotografi janë private nëse ju zgjidhni për të ndarë ato.

Hapat për ta kthyer Auto Backup për

  1. Në telefonin tuaj Android, Trokitje e lehtë Cilësimet Google App.
  2. Trokitje e lehtë Auto Backup
  3. Kaloni këmbe .

Auto-Backup

Share Button