iMessage

Si të shërohen fshihet iMessages për iPhone / iPad / iPod

Q: A ka ndonjë mënyrë për të rimarrë iMessages mia fshihet prapa? I fshini bisedën iMessage nga aksidenti. Unë dua të të marrë ato përsëri.

Q: Mesazhe Më nënshkruar nga llogaria ime dhe pastaj kam gjetur mesazhi im i vjetër shkuar, ka një mënyrë unë mund të merrni ato përsëri?

iMessage është një shërbim Instant Messenger zhvilluar nga Apple Inc. për iOS dhe OS X Mountain Lion. Ajo punon nëpërmjet WiFi dhe Rrjetit dhe pa akuza të telefonit. Shumë njerëz si ai. Por ndonjëherë ajo do të shkojnë keq, historia bisedë do të fshihet dhe ju nuk mund t'i gjeni. Pra, si mund të kemi për të rimarrë fshirë Mesazhe bisedë në iPhone, iPad dhe iPod Touch.

Gjërat që ju duhet

Kanë rezervim iCloud ose iTunes

Nëse ju zakonisht përdorni iCloud ose iTunes për të mbështetur pajisjen tuaj. Tani ju mund të rivendosur iMessages kthehet lehtësisht nga dosjet backup. Mbulojë të dhënave fshihen nga iCloud është shumë e thjeshtë.

Pajisja është e humbur dhe të ketë një kopje rezervë

Nëse keni pajisja është e humbur dhe ju kanë mbështetur atë deri, iCloud ose iTunes. Ju mund të merrni një pajisje të re dhe rivendosur atë për të backup të mëparshëm në iTunes. Dhe ju gjithashtu mund të ekstrakt fotografi backup iTunes direkt për të shpëtuar ata në PC / Mac me një software të 3-partisë - Dr.fone.

1. Drejtuar software dhe zgjidhni "shërohen nga iTunes backup file" mode. Programi do të shfaq të gjitha iTunes tuaj backup fotografi në një listë.

shërohen të dhënave fshihet nga iPad

2. Zgjidhni dosjet backup dhe programi do të fillojë për të nxjerrë atë.

shërohen të dhënave fshihet nga iPad

3. Preview dhe rifitoj Mesazhe. Ju mund të vënë përsëri iMessages rikthehet në pajisjet tuaj.

shërohen të dhënave fshihet nga iPad

Direkt scan pajisjen dhe për të marrë Mesazhe mbrapa

Në qoftë se ju nuk e keni mbështetur ju pajisje, ju mund të përdorni për të scan Dr.fone pajisjen direkt. Programi do të japë rezultatet pas një kohë.

1. Lidhu pajisjen tuaj dhe zgjidhni "shërohen nga pajisje iOS" Mode.
Shënim: Programi do të përdorin disa funksione të iTunes. Kështu që ju duhet të instaloni iTunes e fundit për herë të parë.

shërohen të dhënave fshihet nga iPad

2. Ndiqni hapat. Kliko "Start" button. Programi do të fillojë për të analizuar pajisjen tuaj dhe të shfaqin rezultatin. Nëse pajisja juaj është iPhone 3GS / 4 ose iPod Touch 4, Ndoshta ju duhet të shkarkoni një plugin për të.

shërohen të dhënave fshihet nga iPad

3. Preview fotografi shfaqet. Gjej të atyre që fshihen dhe zgjidhni ato të shërohen. Kliko më i madh "shërohet" button për të filluar procesin. Të dhënat e mbledhura do të ruani në kompjuterin. (Versioni i fundit mund të importojë gjetën mesazhe / iMessages përsëri në pajisjet tuaj. )

shërohen të dhënave fshihet nga iPad

Share Button