shërohen-deleted-files-on-android

Si të shërohen fshihet Dhënat nga Android telefonin tuaj

Ju mund të keni fshirë aksidentalisht kontaktet, SMS, foto, video ose fotografi në telefonin tuaj Android. Mos të jetë i mërzitur, ju duhet të përpiqen për të shërohen të dhënave sa më shpejt që të jetë e mundur. Dhe ju lutem mos harroni mos e ruani ose instaloni asgjë në pajisjen tuaj ose kthejnë atë deri sa ju të përpiqet shërim. Për shkak se të dhënat fshihen ka të ngjarë të jetë overwritten nga çdo përmbajtje të re.

Përgatitjet për të shërohen të dhënave në Android

  • Para se të përpiqet për të rimarrë të dhënave ka humbur, ju duhet të instaloni Android Data Recovery mjet. Ajo do të scan kujtesën telefonin tuaj Android-së, përpiqen për të gjetur të dhënat tuaja fshihet dhe shërohen ato.
  • Kontrolloni baterinë Android tuaj, Sigurohuni që nuk do të mbyllen në procesin e rimëkëmbjes.
  • Aktivizo USB debugging në Android tuaj.

Si të shërohen të dhënave fshihet në Android

Pas bërë përgatitjet e mësipërme, shërohen të dhënat tuaja fshihen është një punë shumë e thjeshtë. Ju duhet vetëm disa klikime.

Hap 1: Lidhu pajisjen tuaj

Lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin dhe të nisë mjet Android Data Recovery.

Hap 2: Identifikimi i pajisjes tuaj

Software do të përpiqet për të lidhur pajisjen tuaj dhe kompjuterin tuaj. Një aplikacion i quajtur MobileGo do të jetë i instaluar automatikisht në telefonin tuaj për të garantuar procese lidhjen dhe shërim. Dhe ju lutem mos fillojnë asnjë tjetër Android software menaxhimit gjatë këtij procesi.

Shënim: Nëse USB debugging është i çaktivizuar, programi do të mësojmë se si të mundësojë atë.

lidhni telefonin me PC

Hap 3: Të marrë të gatshme për të skanoni pajisje

Tani software është e gatshme për të scan pajisjen tuaj Android. Ju do të shihni një dritare si kjo. Zgjidhni llojet e të dhënave që ju doni të shërohen: Kontaktet, SMS, shkrimet e thirrjes, mesazhet WhatsApp & attachments, foto, videos, audio, apo disa fotografi të tjera. Kontrolloni ato dhe të klikoni tjetër për të vazhduar.

zgjidhni llojet e dosjes për të rimarrë

Atëherë ju do të kërkohet për të zgjedhur për të skanoni fotografi fshihet ose të gjitha dosjet. qartë, vetëm skanoni fotografi fshihet do të marrë më pak kohë.

Modaliteti i skanimit

Në mënyrë që të mbulojë të dhëna më shumë, software do të çrrënjosur pajisjen tuaj automatikisht dhe do ta kthejë në gjendjen Unrooted pas procesit të shërimit.

Hap 4: fillimi Scan

Programi do të scan telefonin tuaj Android për të dhënat fshihet. Pas disa minutash, procesi duhet të përfundojë. Të gjitha të dhënat e rikuperueshme do të jenë të listuara. Zgjidhni të dhënat që duhet të mbulohen dhe klikoni Shërohem. Ju mund të zgjidhni një rrugë në kompjuterin tuaj për të ruajtur këto gjetën të dhëna si HTML ose TXT fotografi.

Shënim: Software Android Data Recovery nuk mund të vënë çdo material rikuperueshme përsëri në telefonin tuaj direkt.

scan telefonin tuaj

Si kurrë të mos humbni të dhënat tuaja përsëri

Data është i pavlefshëm. Megjithatë, të dhënat e shërimit është e kushtueshme. Ju duhet të formojnë një zakon të mirë të mbështetur të dhënat rregullisht.

Ka kaq shumë mënyra për të mbështetur të dhënat Android tuaj s. Ju mund të drejtpërdrejt të kopjoni fotot, videos, audio, dhe dokumente të tjera në kompjuter. Duke përdorur Shërbimi Backup Google për të sync kontaktet, SMS, kalendar, etj. për llogarinë tuaj të Google.

Android File Transfer është një software shumë i dobishëm që mund të mbështetur të dhënat Android tuaj për kompjuterin tuaj. Ajo ka dy dritare dhe Mac version. Ju mund të shkarkoni poshtë.

Hapat për të mbështetur Android në një klik
1. Run software dhe të lidhni telefonin tuaj në kompjuterin tuaj. Kliko Back Up Phone tuaj në faqen software.


2. I softuerëve mund të mbështetur kontaktet, mesazhet me tekst, shkrimet e thirrjes, Apps, audio, videos, foto dhe kalendarët. Shënoni ato që ju dëshironi dhe klikoni Start Transfer. Të backup fotografi do të ruhen automatikisht në C:\Përdoruesit Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. Ju mund të ndryshojë rrugën e shpëtuar në rregullimet.

mobiletrans-backup

Share Button