convert FLV për MP4

Si për të kthyer FLV/F4V të mp4 falas në Win / Mac

FLV dhe F4V janë dy formate të ndryshme Video fotografi, të cilat janë të njohur si Flash Video. Ata janë zakonisht është përdorur si një enë për të ofruar video të në lidhje me internet. Videot keni shikuar online janë zakonisht në formatin FLV ose F4V. Me disa freeware, ju lehtë mund të shkarkoni ato videos online në kompjuterin.

Megjithatë, format FLV nuk është i mbështetur nga shumë smartphone dhe tableta, të tilla si iPhone, iPod, iPad, Telefonat HTC etj. Pra, ne kemi nevojë për një zgjidhje për të kthyer FLV për MP4, si MP4 është kompatibil për pothuajse të gjitha pajisje portative.

Ne do të ju tregojnë 2 mënyra për të kthyer FLV / F4V për MP4 falas

Metodë 1: Si për të kthyer FLV për MP4 me frena dore

Frena dore është një i njohur me burim të hapur Video transcoder, kjo mbështetje pothuajse të gjitha formatet video input dhe output në MP4 dhe MKV. Dhe ajo mund të kandidojë në Multi-platformë (Windows, Mac dhe Linux). Tani ndiqni hapat.

1. Shkarko formularin Frena dore këtu dhe të instaloni atë.
2. Nisur programin dhe klikoni "Burim" > "dokumentit të hapur", zgjidhni skedarin FLV ju doni për të kthyer.
3. Kliko "shfletoj"Për të zgjedhur një rrugë destinacion në kompjuterin tuaj.
4. Zgjidhni "mp4"Në parametrat e prodhimit. Në të djathtë të programit, ju mund të zgjidhni një presets për pajisjen ose universal.
5. Kliko "Fillim"Në krye, presin për përfundimin e procesit të konvertimit.

frena dore

Metodë 2: Si për të kthyer FLV për MP4 përdorur VLC Media Player

VLC është një projekt i lirë dhe me burim të hapur. Kjo është një ndër-platformë (Windows, Mac dhe Linux) multimedia player dhe kuadri që luan më multimedia fotografi, si dhe DVD, audio CD, VCD, dhe video të ndryshme.

Dhe kjo është gjithashtu një konvertim të thjeshtë Video, kjo do të na ndihmojë për të transcode fotografi FLV.
1. Kliko këtu për të shkarkuar VLC Media Player.
2. Kliko në Media menu në krye të VLC, zgjedh Convert / Sava.
3. Zgjidhni një file duke klikuar "Shto ..."Button në tab dokumentit dhe Kliko" Convert / Save "button në fund.
4. Kliko drop-down menu dhe zgjidhni Video - H.264 + mp3 (mp4) profil nga lista. Pastaj klikoni "shfletoj"Button, lundruar ku fotografi MP4 është për të shpëtuar.
5. Kliko "Fillim"Button dhe të presin për procesin e konvertimit përfunduar.

kthyer-flv-VLC

Alternativë

Video Converter Ultimate - Një shareware projektuar për të kthyer DVD dhe video file, djeg video në DVD dhe shkarko videos online, pa tel transferimit të videos në pajisje portative.

Share Button