backup-android-phone

Si për të mbështetur tuaj Android Phones

Kjo është një zakon i mirë për të mbështetur të dhënat tuaja telefonit rregullisht. Sepse ju kurrë nuk e dini kur do të keni nevojë për të. Për shembull, rooting telefonin tuaj, ndezje një ROM janë të rrezikshme, ju mund të humbni të dhënat tuaja të rëndësishme.

Në këtë tutorial, ne jemi duke shkuar për të futur 4 mënyra për të mbështetur Android telefonin tuaj.

 1. Kopje të të dhënave në kompjuter
 2. Përdorni shërbimin Google
 3. Përdorni Tretë-Partia App
 4. Përdorni Mobile Transfer Software

Metodë 1: Kopje të të dhënave në kompjuter

Siç telefon Android mund të jetë montuar si një hard disk i jashtëm në kompjuterin, kur ju të lidhni telefonin tuaj Android me PC nëpërmjet USB kabllo, ju do të shihni një drejtim të ri në My Computer. Hapni atë dhe ju do të hyni në të gjitha dosjet tuaja. Pastaj kopjoni dhe ngjisni të gjitha dosjet në një dosje në kompjuterin tuaj.

Shënim: Për përdoruesit e Mac, ju keni nevojë për të instaluar Android File Transfer on Mac.

copy-photo-për-pc-1
copy-photo-për-pc-2
copy-photo-për-pc-3

Është e lehtë, right?

Metodë 2: Përdorni Backup Shërbimi Google

Google ofron një shumë të përshtatshëm Backup Auto Service. Ju mund të mbështetur të dhënat dhe cilësimet për llogarinë tuaj të Google.

Çfarë të dhënash dhe settings do të jenë të mbështetura

 • Kontaktet
 • Kalendari dhe settings
 • Wi-Fi & fjalëkalimet
 • Cilësimet Gmail
 • Wallpapers ekran në shtëpi
 • Apps instaluar përmes Google Play
 • Display settings (Shkëlqim & Gjumë)
 • Gjuhë &Cilësimet e futjes së

Hapat për të mbështetur të dhënat tuaja duke përdorur shërbimin Backup Android

1. Hapni pajisja e juaj Cilësimet
2. Prek Backup & rivendosur
3. Kontrollo "Prapa deri të dhënat e mia."

backup-dhe-rishkruhet

Ju mund të pyesni, ajo që për fotot dhe muzikë? Mos u shqetësoni, ju gjithashtu mund të mbështetur fotografi, videos, fotografi, dhe muzikë nga pajisjen tuaj duke përdorur llogarinë Google në mënyra të tjera.

1. Për fotot, videos, ju mund të përdorni Auto Backup për të automatikisht mbështetur ato në llogarinë tuaj të Google. Sigurohuni që ju keni Auto Backup aktivizuar në telefonin tuaj.
2. Për skedarët dhe dosjet, ju lutem shkoni në Google Drive (drive.google.com).
3. Për muzikë, ju mund të shkarkoni dhe të instaloni Music Manager në kompjuterin tuaj, dhe e përdorin atë për të ngarkoni fotografi tuaj muzikë në Google Luaj.
4. Për SMS dhe shkrimet e thirrjes, ju mund ta instaloni SMS Backup + App. Është mjaft popullor me 4.4/5 Vlerësimi mbi Dëgjo Google.

Mirë, Google në fakt siguron metoda të ndryshme për të mbështetur të dhënat tuaja. Por kjo nuk është e përshtatshme në qoftë se ju doni për të mbështetur të gjitha të dhënat tuaja. Le të shohim disa mënyra më të përshtatshëm.

Metodë 3: Përdorni Tretë-Partia App

Ju mund të mbështetur pothuajse çdo gjë në telefonin tuaj nga disa paguar palës së tretë Apps (rrënjë nevojshme). Këtu ne do të prezantoj 3 Apps, dhe të gjithë ata kanë versionin falas:

 1. Titanium Backup PRO Key
 2. G Cloud Backup
 3. Helium (Prim)

Ju lutem vizitoni lidhjet e mësipërme për të marrë më shumë informacion.

Metodë 4: Përdorni telefonin Transferimi

I parë, ju lutem shkarkoni dhe instaloni Telefon Transferimi. Ajo ka Windows dhe Mac version.

Launch transferimit software. Kur lidhni telefonin tuaj me PC tuaj, ju do të shihni dritaren poshtë. Kliko Back up telefonin tuaj,

Me telefonin Transfer, ju mund të mbështetur kontaktet tuaja, SMS, Apps, audio, videos, foto, Call shkrimet dhe kalendarët. Kontrolloni ato përmbajtje ju doni të backup dhe klikoni Filloni Transferimi.

Telefoni backup android

By default, file backup do të ruhen në C:\Përdoruesit Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. Ju mund të ndryshojë rrugën e shpëtuar në Cilësimet.

Shënim: Nëse ju doni të rivendosur telefonin tuaj. Launch software dhe zgjidhni Restore nga backups > MobileTrans, Software do të zbulojë fotografi rezervë në kompjuter automatikisht. Kontrolloni të gjithë përmbajtjen që ju doni të riktheni dhe klikoni Filloni Transferimi.

rivendosur-nga-mobiletrans-backup

Share Button