mundësuar opsione të fshehura Zhvilluesish tuaj S4 Samsung Galaxy

Si të Enable USB debugging në pajisjen tuaj Android

Kur doni të flash, rrënjë, rezervë, përmirësuar ose shërohen të dhënave fshihet nga pajisjen tuaj Android, ju do të duhet për të mundësuar USB debugging parë. Kjo është në rregull për të lidhur dhe të komunikojnë me pajisjen tuaj Android. USB Mode debugging është i mundshëm për çdo pajisje të re by default, për të shmangur ndryshimet e paqëllimta në pajisjen tuaj. Por ju duhet të mundësojë atë me dorë për procesin e zhvillimit tuaj Android. Për Android versione të ndryshme OS, do të ketë konfigurime të ndryshme për të hapur gjendjen e USB debugging. Dhe ky udhëzues do të tregojnë se si për të mundësuar.

Për Android 2.3 ose më parë

Cilësimet> Aplikime> Zhvillim> USB debugging

USB-debugging-2.3.6

Për Android 3.0 në 4.1

Cilësimet> Opsionet Zhvilluesa> USB debugging

USB-debugging-4.1.2

Për Android 4.2 ose më të reja

1. hapur Cilësimet > Për > Build numër në telefonin tuaj Android ose tabletë.

USB-debugging-4.2.2-1

Shënim:

  1. Nëse ju keni një Samsung Galaxy S4, Shënim 8.0, Tab 3 ose ndonjë tjetër pajisje Galaxy me Android 4.2, hapur Cilësimet > Më shumë tab > Për dhe trokitje e lehtë atë.
  2. Nëse keni Galaxy S5, Shënim 3 ose ndonjë pajisje Galaxy me Android 4.3 ose më vonë, Kontrolloj Cilësimet > I përgjithshëm > Për.

2. Tani trokitje e lehtë e numrit Build për 7 kohët. Pastaj ju do të shihni një mesazhe "Ju jeni tani një zhvillues!"Ose" Mënyra Zhvilluesish është aktivizuar ".

mundësuar opsione të fshehura Zhvilluesish tuaj S4 Samsung Galaxy

3. Kthehu tek kryesore Cilësimet menu dhe tani ju do të jetë në gjendje për të parë Opsionet Zhvilluesa. Trokitni lehtë mbi të dhe shënoni kutinë para USB debugging për të mundësuar.

Share Button

  • dobzselaci

    Faleminderit.
    shumë, many thanks 🙂