iOS-8

Si për të degraduar iOS 8 beta të iOS 7.1.1

Apple lëshuar iOS 8 beta për zhvilluesit. Ndoshta ju keni instaluar atë, por nuk gjeti atë shumë buggy që ju nuk mund të qëndrojë. Pastaj Ju doni të shkoni përsëri në IOS 7.1.1. Në të vërtetë, downgrading nga IOS 8 për IOS 7 është mjaft e lehtë. Vetëm ndiqni këto udhëzime.

Ju do të humbasin të gjitha të dhënat tuaja

Para fillimit, që ju duhet të dini që ju do të humbasin të gjitha të dhënat tuaja nga IOS 8 dhe ju nuk mund të rivendosur pajisjen tuaj nga një IOS 8 backup në IOS 7. Kjo do të thotë në qoftë se ju vetëm keni një iOS 8 rezervë, ju nuk mund ta përdorni atë për të rivendosur pajisjen tuaj pas downgrading. Por në qoftë se ju keni një të vjetër iCloud ose iTunes backup nga IOS 7, ju do të jetë në gjendje për të rivendosur atë. Pra ju lutem sigurohuni që ju keni mbështetur deri të dhënat tuaja të rëndësishme me iTunes ose iCloud.

Si për të degraduar iOS 8 beta të iOS 7.1.1

1. Shkarko properiOS 7.1.1 IPSW fotografi firmware për pajisjen tuaj këtu.

2. Lidhë pajisjen tuaj në kompjuterin tuaj dhe të nisë versionin e fundit të iTunes.

3 Mbani të shtypur butonin Shift (në Windows) dhe kliko butonin Restore, ndërsa Mac mbajnë poshtë Alt ose Option kyç.

rivendosur-iphone

4. Browse dhe zgjidhni IOS 7.1.1 Skedar firmware IPSW që shkarkuat më parë dhe klikoni butonin 'hapur'.

5. Pajisja juaj tani do të të rivendosë në IOS 7.1.1. Rivendosur proces mund të zgjasë rreth 10-15 minuta. Pasi të përfundojë, pajisja juaj do të reduktohen nga IOS 8 beta të iOS 7.

6. Nëse ju keni një iOS 7 rezervë, tani ju mund të rivendosur pajisjen tuaj nga ajo.

Shënim:

1. Apple ka mbyllur dritaren e nënshkrimit për çdo firmware më poshtë IOS 7.1.1. Pra, është e pamundur të kthehen në IOS 7.0.6 ose më poshtë, vetëm iOS 7.1.1.

2. Nëse jeni të jailbroken dhe të përmirësuar në IOS 8 beta, ju do të humbni jailbreak tuaj. Nëse ju doni të jailbreak pas downgrading, ju mund të dëshironi të lexoni këto: Si të jailbreak iOS 7.1.1 me Pangu në Windows ose Mushama.

Share Button

  • Markw

    Polecam materia? o tym jak zrobi? prosty i skuteczny downgrade z iOS 8 do iOS 7 download.net.pl/downgrade-z-ios-8-do-ios-712/n/4758/