avi-to-mov

Si të konvertohet AVI video në QuickTime MOV në Mac OS

Ndoshta ju keni ton fotografi AVI në hard diskun tuaj, ose nga një aparat, ose shkarkohet nga interneti. për fat të keq, Apple mund vetëm luan këto file AVI: “Motion JPEG (M-JPEG) deri në 35 Mbps, 1280 nga 720 pixels, 30 korniza për të dytë, audio në ulaw, audio PCM stereo në formatin avi fotografi”. Pra, nëse dosjet tuaja AVI janë shumë më të zakonshme të tipit AVI fotografi, koduar me DivX, XVID, etj, Të cilat QuickTime nuk mund të njohin, atëherë ju do të duhet për të kthyer AVI video fotografi në MOV ose formate të tjera të përputhshme.

Nëse keni QuickTime Pro instaluar, ju mund të konvertohet AVI për të MOV Mac direkt. Vetëm të zgjidhni MOV si format e prodhimit duke zgjedhur “Ruaj si”. Nëse ju nuk keni QuickTime Pro Pro apo edhe QT nuk mund të konvertohet AVI sukses ose, ju mund të përdorni këtë lehtë-to-use profesionale Video Converter Ultimate për Mac për të bërë punë. Kjo app Mac ju mundëson për të kthyer ndonjë video ose audio në të gjitha formatet e njohura me lehtësi.

Hap 1: Ngarkesës fotografi AVI në Video Converter për Mac

direkt terhiq & drop fotografi AVI për Video Converter për Mac. Ose ju mund të shkojnë në “Skedar” menu, zgjedh “Shto video fotografi” për të importuar fotografi AVI.

Hap 2: zgjedh “USHQIMI DHE PIJET” si format e prodhimit

Zgjidhni formatin MOV nga drop-down list format si format e prodhimit.

Hap 3: Filloni për të kthyer AVI për të MOV për Mac

klikoni “Kthej” buton, dhe Video Converter Mac do të bëjë punë tjetër për ju. Kur konvertimit është bërë, ju mund të luajnë prodhimi MOV video në QuickTime, modifikoni ato në iMovie, Final Cut Pro, ose të vënë ato në iPod tuaj, iPad për rishikim sa herë që ju pëlqen.

Share Button