Si të shërohen mesazhe fshihet nga Samsung Galaxy S5 S6 /

Q:”I fshirë aksidentalisht gjithë bisedën e mesazheve tekst në vend të 2 mesazhe specifike. Si mund të shërohen grisi mesazhet e mia? Ata nuk ishin të mbështetura nga re.” – kërkuar nga ariat89

Gjithkush mund të hasin këtë problem. Pra, pyetja është, si për të tërhequr mesazhet? Përgjigja është, rivendosjen nga file backup është gjithmonë zgjidhja më e mirë në qoftë se ju keni një zakon të mirë rezervë. Por në qoftë se ju nuk keni një kopje rezervë? Mos u shqetësoni, Ky artikull do t'ju ofrojë një zgjidhje.

Shiko edhe: Si të Recover Lost fotot ose videot nga Samsung Galaxy S6 / 04/05

Pse ne mund të marrim mesazhe fshihet?

When you delete a message on your phone, Në të vërtetë, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

How to retrieve deleted messages from Samsung Galaxy

We need a program that can scan your phone and try to get data back. There are many this type of software, like Dr.Fone for Android, Aiseesoft, etj. So you only need to select one of them and follow the instructions. Here we will use Dr.Fone for Android as an example.

1. Download Android Data Recovery program këtu, or its offical website.
2. Root your phone. (Shiko edhe: How to root your Galaxy S5)
3. Enable USB Debugging on your phone.
4. Instaloni programin dhe drejtuar atë, pastaj lidheni Samsung tuaj Galaxy S5 për PC. Programi do të fillojë të lidh pajisjen tuaj dhe kompjuterin tuaj. Një aplikacion i quajtur MobileGo do të instalohet automatikisht në telefonin tuaj për të garantuar procese lidhjen dhe shërim. Dhe ju lutem mos fillojnë asnjë tjetër Android software menaxhimit gjatë këtij procesi.
të lidheni me kompjuterin galaktikë
5. Zgjidhni llojet e të dhënave që ju doni të skanoni për: Kontaktet, SMS, shkrimet e thirrjes, mesazhet WhatsApp & attachments, foto, videos, audio, apo disa fotografi të tjera. Kontrolloni ata dhe klikoni Next për të vazhduar.
Zgjidh llojin e të dhënave
6. Zgjidhni një regjim të magazinimit skanim: Skano për fotografi fshihet ose scan për të gjitha dosjet. Hit Next.
zgjidhni Modaliteti i skanimit
7. Klikoni butonin Start për të filluar skanimi.
8. Prisni për disa minuta derisa procesi përfundon. Programi do të japë të gjitha të dhënat e skanuar në listat. Zgjidhni të dhënat që duhet të mbulohen dhe klikoni Recover. Ju mund të zgjidhni një rrugë në kompjuterin tuaj për të ruajtur këto gjetën të dhëna si HTML ose TXT fotografi.
Shënim: Ato do të fshihen në ato portokalli dhe ekzistuese në të zezë. Ju mund të veçanta ato duke përdorur butonin më lart: Vetëm të shfaqur artikuj fshirë.
shërohen të dhënave fshihet

Si të Recover Lost fotot ose videot nga Samsung Galaxy S6 / 04/05

Siç e dimë, Samsung Galaxy S seri të ketë një aparat të mirë dhe ekran me rezolucion të lartë. Ju mund të merrni video me cilësi shumë të lartë & photos rreth vetes, ndajnë me miqtë tuaj dhe familjet, e cila është me të vërtetë e ftohtë.

Megjithatë, ka ende rreziqe për humbjen e foto dhe video në çdo kohë, për shkak të fshirja aksidentale apo gabimit të dhënave. Ju duhet të formojnë një zakon të mirë të backups rregullt. Atëherë ju nuk do të panik kur humbet diçka të rëndësishme. Edhe nëse ju nuk keni një kopje rezervë, ju ende keni mundësi të shërohen fotot ose videot duke përdorur Android Data Recovery.

Dr.Fone për Android është një vend të sigurtë & të lehtë për ta përdorur program android shërim të dhënave dhe mund të ju ndihmojë që të marrim ndonjë të dhëna të tilla si fotot, videos, Kontaktet, mesazhet me tekst, Dokumentet, muzikë & fotografi Arkivi etj. në Galaxy S6 tuaj / 04/05.

përgatitjet

1. Shkarko Android Data Recovery dhe të instaloni atë. (Windows version dhe Mac version)

2. Çrrënjosur telefonin tuaj Android. (Shiko edhe: Si për të çrrënjosur pajisjet Android.)

P.S. A nuk të përmirësuar në Android 6.0, sepse është e vështirë për të çrrënjosur.

Hapat për të shërohen të dhënave nga Galaxy S6 / 04/05

Hap 1, Lidhu Galaxy S6 tuaj / 5/4 Për PC
Fillimi Dr.Fone për Android, ju do të merrni dritaren primar poshtë. Ju lutemi të lidheni Galaxy tuaj me kompjuterin nëpërmjet një kabllo USB.

connect Galaxy S4 to computer

Hap 2, Aktivizo USB debugging (Fakultativ)
Nëse ju keni aktivizuar USB debugging në Galaxy S tuaj para, ju mund të kaloni këtë hap, tjetër ju do të shihni një dritare si më poshtë. Ju lutem Ndiqni shprehjen detajuar në dritare për të vendosur atë tani: Hyj “Cilësimet” > Kliko “Rreth Phone” > Trokitje e lehtë “Build numër” për 7 herë derisa të marrë një shënim “Ju jeni nën regjimin developer” ose “Mënyra Zhvilluesish është mundësuar” > Mbrapsht në “Cilësimet” > Kliko “Opsionet Zhvilluesa” > Kontrolloj “USB debugging”.

Për detaje, ju mund të lexoni këtë post: Si të Enable debugging USB në Devices tuaj Android.

enable usb debugging

Hap 3, Filloni skanim të dhënat në pajisjen tuaj
Pas mundësuar debugging USB, programi do të zbuluar pajisjen tuaj automatikisht. Pastaj Kliko “Fillim” për të analizuar të dhënat për pajisjen tuaj. Ju lutem vini re që ju do të më mirë që ta mbani baterinë më shumë se 20% para skanim.

scanning-lost-data

Shënim: Nëse pajisja juaj nuk është e rrënjosur më parë, programi do të fillojë skanimi direkt pas analizës. Ose ju do të duhet për të lejuar autorizimin program Superuser në ekranin e telefonit tuaj. Vetëm kliko “Lejoj” kur mesazhi pops jashtë në ekranin pajisjen tuaj. Pastaj të kthehet në kompjuterin tuaj, dhe klikoni “Fillim” në ekranin e programit të scan pajisjen tuaj.

allow superuser authorization

Shënim: Mos e shkëputni pajisjen tuaj gjatë skanimit, ose scan do të dështojnë. Nëse programi nuk fillon hetim për një kohë të gjatë, ju lutem provoni përsëri. Dhe disa pajisje të pranishëm “Lejoj” button për disa herë. Vetëm klikoni atë derisa ajo nuk duket përsëri apo program të fillojë scan.

do not disconnect device

Hap 4, Preview dhe shërohen
Procesi i skanimit do të marrë një kohë. Pastaj ju mund të preview të gjitha të dhënat e rikuperueshme të gjetura në scan rezultat renditura sipas kategorisë. Shëno ato që ju dëshironi dhe klikoni “Shërohem” për të ruajtur ato në kompjuterin tuaj.

preview and recover

Shënim: Kontaktet Deleted, mesazhet me tekst, dhe të tjera të tjetër janë shfaqur edhe në rezultat, dhe SMS fshihet dhe kontaktet janë treguar në të kuqe. Ju mund të veçanta ato me ngjyra.

Si të shërohen grisi fotot në pajisjen tuaj Android

Nëse keni fshirë fotot tuaja me gabim ose fshihen pajisja juaj për të flash një ROM të ri. Atëherë ju do të duhet të lexoni këtë udhëzues hap-pas-hapi për të mësuar se si të shërohet fotot tuaja humbur në Android tuaj. Ne do të ju tregojnë se sa e lehtë është. Ju vetëm duhet të lëvizë shpejt.

Pse ju mund të merrni fotografi mbrapa

Kur ju fshini fotot, videos, muzikë apo përmbajtje të tjera, ata nuk janë të fshihen në të vërtetë. Ata vetëm të bëhen të padukshme. Ata janë ende në ruajtje tuaj Android. Pra, kur ju gjetur fshihen disa fotografi të rëndësishme gabimisht, ju lutemi të veprojë shpejt sa më shpejt të jetë e mundur. Më shpejt që ju të veprojë, më shumë të ngjarë që ju do të shërohen fotot fshihen.

Shënim: Turn off Wi-Fi dhe lidhje të të dhënave do të jetë më mirë.

Si të shërohen grisi fotot në Android

tërhequr vërejtjen: Procesi i shërimit kërkon qasje rrënjë në telefonin tuaj, CILAT DO Vaid garanci tuaj.

1. Shkarkoni dhe instaloni një Android dokumentit mjet Rimëkëmbjes bëri thirrje Dr.Fone për Android në kompjuterin tuaj.

2. Lidhni telefonin tuaj me kompjuterin tuaj me kabllo USB. Ju duhet të Aktivizo USB debugging në telefonin tuaj për këtë proces. Një app quajtur Mobilego do të instalohet në telefonin tuaj.

Shënim: Ju lutem mos drejtuar ndonjë tjetër Android software menaxhimit gjatë procesit të rimëkëmbjes.

lidhni telefonin me PC

3. Zgjidhni llojet e file që dëshironi të shërohen: Kontaktet, mesazhe, shkrimet e thirrjes, mesazhet WhatsApp & attachments, foto, audio, Video dhe Dokumentet. Pastaj Kliko tjetër.

zgjidhni llojet e dosjes për të rimarrë

4. Zgjidhni për të scan për fotografi fshihet ose të gjitha dosjet. Vetëm fotografi scan fshihet do të marrë më pak kohë. Kliko tjetër.

Modaliteti i skanimit

5. Programi ju informoj se kjo automatikisht do të çrrënjosur telefonin tuaj dhe të kthehet në gjendjen Unrooted pas shërimit. Kliko Fillim.

6. Dr.Fone do të analizojnë telefonit tuaj dhe reboot atë. Dhe ju duhet të japë leje Superuser kur bën në telefonin tuaj.

7. shërim mjet do të hetoj telefonit tuaj dhe lista e rezultateve. Ju mund preview dhe zgjidhni ato përmbajtjen që dëshironi të shërohen duke kontrolluar kutitë në frontin e tyre. Pastaj Kliko Shërohem. Programi do të ju pyes se ku për të ruajtur fotot gjetën në kompjuterin tuaj. Prisni deri në fund të procesit.

Si për të mbështetur fotografi në Android tuaj

Ju mund të mbështetur foto dhe video pajisjes suaj në Google Fotografitë bibliotekën tuaj duke u kthyer në Auto Backup në menynë Settings. Kjo mund të përfshijë fotografi të marrë me kamerën e telefonit të, Fotografitë Shkarko mbi pajisjen tuaj, dhe fotot ruajtur nga aplikacionet.

Shënim: Këto fotografi janë private nëse ju zgjidhni për të ndarë ato.

Hapat për ta kthyer Auto Backup për

  1. Në telefonin tuaj Android, Trokitje e lehtë Cilësimet Google App.
  2. Trokitje e lehtë Auto Backup
  3. Kaloni këmbe .

Auto-Backup

Si të shërohen grisi tekstin e mesazheve në Android Phone

Nëse keni fshirë disa mesazhe shumë të rëndësishme kur zbrazjes kutinë tuaj SMS. Ju duhet të veprojnë shpejt. Sepse zbrazjes kutinë tuaj SMS në fakt nuk fshini mesazhet, ajo vetëm fsheh atë nga pikëpamje të menjëhershëm. Pra, ju ende keni mundësinë për të marrë ato përsëri, ose ata do të jetë overwritten nga diçka tjetër. Këtu ne do të ju tregojnë se si të shërohen grisi tekstin e mesazheve nga telefoni juaj Android.

Mjete të shërohen grisi tekstin e mesazheve

Ka shumë mjete PC të ndryshme dhe Mac me bazë mund të ju ndihmojë, dhe ata në thelb të bëjë të njëjtën gjë: lidhni telefonin tuaj Android në kompjuterin tuaj, scan kujtesën Android tuaj, pastaj të identifikojë dhe të shërohen mesazhet fshihet. Këtu ne kemi prezantuar një mjet Android Data Recovery: Dr.Fone për Android.

preparate të tjera

Pas shkarko programin Android Data Recovery. Ne ende kemi diçka për të bërë.

Si të shërohen grisi tekstin e mesazheve nga Android

Tani le të fillojmë procesin e shërimit. Ju do të gjeni shumë të thjeshtë dhe të lehtë për të vepruar.

Shënim: Ju lutem mos drejtuar ndonjë tjetër Android software menaxhimit gjatë gjithë procesit të rimëkëmbjes.

Hap 1: Launch Android dhënat e shërimit mjet dhe lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin.

Lidheni telefonin tuaj Android ose tabletë në kompjuterin tuaj nëpërmjet USB. Programi do të tregojë se ajo është e lidhur me pajisjen tuaj. Një aplikacion i quajtur MobileGo do të jetë i instaluar në Android tuaj për të garantuar procesin e lidhjes dhe shërimit.

lidhni telefonin me PC

Hap 2: Zgjidhni llojet e file që dëshironi të shërohen

Ajo mund të shërohen 8 llojet e dosjes, ju lutemi shënoni Messaging dhe klikoni Next. Nëse ju doni të shërohen të tjerët ose, pastaj shënoni të gjithë ata.

zgjidhni llojet e dosjes për të rimarrë

Hap 3: Zgjidh një regjim skanimi

Nëse ju mund të identifikojë të dhënat e humbur është fshirë, ju mund të zgjidhni vetëm scan për grisi fotografi. Ose ju duhet të provoni mode tjetër skanimit.

Shënim: Vetëm skanim fshirë files do të marrë më pak kohë.

Modaliteti i skanimit

Hap 4: Gati për të filluar

shërim Mjet automatikisht do të çrrënjosur pajisjen tuaj për të rimarrë shumën maksimale të të dhënave. Pas procesit të rimëkëmbjes pajisja juaj do të kthehet në statusin Unrooted. Kliko Start.

Hap 5: Skanimi Android tuaj

Programi do të fillojë analizuar pajisjen tuaj, dhe të përpiqen për të marrë autorizimin rrënjë. Ju duhet të kthehet në pajisjen tuaj dhe do të lejojë requrest SuperSU.

Hap 6: Preview dhe të shërohen fshihet përmbajtjen

Dr.Fone për Android do të renditur të gjitha përmbajtjet e rikuperueshme. Ju mund preview e tyre dhe të vendosin se çfarë doni të shërohen. Shënoni ato dhe klikoni Recover. E gjetën të dhëna do të ruhen si HTML ose txt file në kompjuterin tuaj.

shërohen-sms-android

Si kurrë të humbni mesazhet tuaja tekst përsëri

Mënyra më e mirë për të shmangur humbjen e të dhënave është backup. Ne sugjerojmë një app falas quajtur SMS Backup & kthej.

1. Të hapur app dhe trokitje e lehtë rezervë.
2. Zgjidhni atë që pikërisht ju doni të krijoni një kopje rezervë të, pastaj takoni Backup lokale vetëm. Ajo do të ruani skedarin backup në ruajtje tuaj Android. Nëse ju dëshironi të dërgoni dosjen tuaj backup në Google Drive, Dropbox ose një adresë e-mail, ju mund të zgjidhni të tjera.

sms-backup-rivendosur-1
3. Për të rivendosur mesazhet nga backup është shumë e lehtë, vetëm trokitje e lehtë kthej në faqen, dhe pastaj takoni skedarin rezervë në listën. Nëse ju keni ngarkuar backup, trokitje e lehtë në menynë në krye të drejtë, pastaj takoni Load nga.

sms-backup-rivendosur-2

Si të shërohen fshihet Dhënat nga Android telefonin tuaj

Ju mund të keni fshirë aksidentalisht kontaktet, SMS, foto, video ose fotografi në telefonin tuaj Android. Mos të jetë i mërzitur, ju duhet të përpiqen për të shërohen të dhënave sa më shpejt që të jetë e mundur. Dhe ju lutem mos harroni mos e ruani ose instaloni asgjë në pajisjen tuaj ose kthejnë atë deri sa ju të përpiqet shërim. Për shkak se të dhënat fshihen ka të ngjarë të jetë overwritten nga çdo përmbajtje të re.

Përgatitjet për të shërohen të dhënave në Android

  • Para se të përpiqet për të rimarrë të dhënave ka humbur, ju duhet të instaloni Android Data Recovery mjet. Ajo do të scan kujtesën telefonin tuaj Android-së, përpiqen për të gjetur të dhënat tuaja fshihet dhe shërohen ato.
  • Kontrolloni baterinë Android tuaj, Sigurohuni që nuk do të mbyllen në procesin e rimëkëmbjes.
  • Aktivizo USB debugging në Android tuaj.

Si të shërohen të dhënave fshihet në Android

Pas bërë përgatitjet e mësipërme, shërohen të dhënat tuaja fshihen është një punë shumë e thjeshtë. Ju duhet vetëm disa klikime.

Hap 1: Lidhu pajisjen tuaj

Lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin dhe të nisë mjet Android Data Recovery.

Hap 2: Identifikimi i pajisjes tuaj

Software do të përpiqet për të lidhur pajisjen tuaj dhe kompjuterin tuaj. Një aplikacion i quajtur MobileGo do të jetë i instaluar automatikisht në telefonin tuaj për të garantuar procese lidhjen dhe shërim. Dhe ju lutem mos fillojnë asnjë tjetër Android software menaxhimit gjatë këtij procesi.

Shënim: Nëse USB debugging është i çaktivizuar, programi do të mësojmë se si të mundësojë atë.

lidhni telefonin me PC

Hap 3: Të marrë të gatshme për të skanoni pajisje

Tani software është e gatshme për të scan pajisjen tuaj Android. Ju do të shihni një dritare si kjo. Zgjidhni llojet e të dhënave që ju doni të shërohen: Kontaktet, SMS, shkrimet e thirrjes, mesazhet WhatsApp & attachments, foto, videos, audio, apo disa fotografi të tjera. Kontrolloni ato dhe të klikoni tjetër për të vazhduar.

zgjidhni llojet e dosjes për të rimarrë

Atëherë ju do të kërkohet për të zgjedhur për të skanoni fotografi fshihet ose të gjitha dosjet. qartë, vetëm skanoni fotografi fshihet do të marrë më pak kohë.

Modaliteti i skanimit

Në mënyrë që të mbulojë të dhëna më shumë, software do të çrrënjosur pajisjen tuaj automatikisht dhe do ta kthejë në gjendjen Unrooted pas procesit të shërimit.

Hap 4: fillimi Scan

Programi do të scan telefonin tuaj Android për të dhënat fshihet. Pas disa minutash, procesi duhet të përfundojë. Të gjitha të dhënat e rikuperueshme do të jenë të listuara. Zgjidhni të dhënat që duhet të mbulohen dhe klikoni Shërohem. Ju mund të zgjidhni një rrugë në kompjuterin tuaj për të ruajtur këto gjetën të dhëna si HTML ose TXT fotografi.

Shënim: Software Android Data Recovery nuk mund të vënë çdo material rikuperueshme përsëri në telefonin tuaj direkt.

scan telefonin tuaj

Si kurrë të mos humbni të dhënat tuaja përsëri

Data është i pavlefshëm. Megjithatë, të dhënat e shërimit është e kushtueshme. Ju duhet të formojnë një zakon të mirë të mbështetur të dhënat rregullisht.

Ka kaq shumë mënyra për të mbështetur të dhënat Android tuaj s. Ju mund të drejtpërdrejt të kopjoni fotot, videos, audio, dhe dokumente të tjera në kompjuter. Duke përdorur Shërbimi Backup Google për të sync kontaktet, SMS, kalendar, etj. për llogarinë tuaj të Google.

Android File Transfer është një software shumë i dobishëm që mund të mbështetur të dhënat Android tuaj për kompjuterin tuaj. Ajo ka dy dritare dhe Mac version. Ju mund të shkarkoni poshtë.

Hapat për të mbështetur Android në një klik
1. Run software dhe të lidhni telefonin tuaj në kompjuterin tuaj. Kliko Back Up Phone tuaj në faqen software.


2. I softuerëve mund të mbështetur kontaktet, mesazhet me tekst, shkrimet e thirrjes, Apps, audio, videos, foto dhe kalendarët. Shënoni ato që ju dëshironi dhe klikoni Start Transfer. Të backup fotografi do të ruhen automatikisht në C:\Përdoruesit Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. Ju mund të ndryshojë rrugën e shpëtuar në rregullimet.

mobiletrans-backup