mirë-video-player-for-iphone

Më i mirë 5 Video Player App për iPhone dhe iPad

Si ndërtuar në lojtar video në iPhone, iPod dhe iPad parazgjedhur mbështet vetëm një disa video formate të, si M4V, MP4 MOV dhe, duke përjashtuar 1080 Videos HD. Kjo nuk është e mjaftueshme. Ka formate të ndryshme video sot. Dhe shumica e videos në internet nuk janë të pajtueshme me pajisjet iOS, Të tilla si WMV, AVI, Mkv, FLV, etj. Njerëzit kanë për të instaluar Apps palë e tretë e videove lojtar në mënyrë që për të luajtur videot në ato formate.

Media lojtarët e palës së tretë mund të luajë pothuajse çdo formatet e videos si MP4/M4V, USHQIMI DHE PIJET, AVI, WMV, RMVB, Mkv, M2TS dhe më shumë. Ky post do të mbulojë disa më të mirë Apps Video player për iPhone dhe iPad që mund të ju sjellë banjë për të luajtur video dhe audio files me iOS pajisjet tuaja.

Më të mirë Apps Video Player për iPhone dhe iPad

1. PlayerXtreme HD

Çmim: Falas ($3 për pro)
Formatet Mbështetje: 3gp, asf, AVI, divx, dv, që, FLV, GXF, m2p, M2TS, m2v, M4V, Mkv, moov, USHQIMI DHE PIJET, mp4, mpeg, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, MPV, mt2s, MTS, MXF, OGM, ogv, ps, qt, rm, RMVB, ts, vob, WebM, WM, WMV, etj.

mirë-video-player-for-iphone

PlayerXtreme HD është një lojtar i fuqishëm video e cila është në gjendje të luajë pothuajse çdo format video dhe ajo mund të luajë video 1080p HD pa asnjë humbje të cilësisë. Ai mbështet video streaming & fotografi audio mbi SMB, UPnP, dhe WIFI si dhe shkarkimit të skedarëve të APP në lidhje me rrjetin lokal. Mbështetja app. Srt titra dhe ju mund të kontrollojë madhësinë e saj e shkronjave, udhë, gjuhë (pothuajse të gjitha gjuhët).

PlayerXtreme HD mund të zbulojë aksionet e mediave. Për shembull, në qoftë se ju drejtuar Shumë kompleks Media Server në çdo kompjuter atëherë PlayerXtreme HD do të shihni pjesën e saj UPnP dhe të kenë qasje në të gjithë bibliotekën tuaj. Kjo e bën atë të vërtetë e lehtë për të parë në të fluturojnë pa nevojën për të pritur për një transferim për të përfunduar. Vozitja në app gjithashtu punon mrekullisht.

2. Mirë Player

Çmim: $2.99
Formatet Mbështetje: 3ga, 3gp, aac, amr, majmun, asf, ASX, AVI, sugjerim, që, divx, dv, f4v, flac, FLV, gsm, GXF, trajner, iso, M1V, m2p, m2t, M2TS, m2v, m3u, M4V, m4r, M4A, IP, Mkv, kundër, moov, USHQIMI DHE PIJET, mp1, mp2, mp3, mp4, MAP, Mpe, mpeg, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, MPV, mt2s, MTS, MXF, di, ogg, OGM, ogv, ps, qt, ram, rm, RMVB, tp, ts, vob, WebM, WM, wma, wav, WMV, WTV, etj.

mirë-video-player-per-iphone-mirë-player

GoodPlayer është një media player iOS që mund të trajtojë një shumëllojshmëri të gjerë të formateve video, aq i mirë sa PlayerXtreme. Kjo i lejon përdoruesit të ngarkesës video mbi një iPhone pa pasur nevojë për të kthyer ata që të mp4. Ai mbështet srt, LSI, “IDX nën”, mkv ngulitur subtitle në gjuhë shumë. Më mirë se PlayerXtreme HD, ajo mbështet HTTP, FTP, RTSP, MMS, SMB, MMSH, MMST, RTP, HTTPS, SFTP dhe UDP streaming rishikim.

Njoftim: nuk ka mbështetje AC-3/DTS/E-AC-3/TrueHD audio!

3. OPlayer

Çmim: $2.99 (Pa pagesë për versionin lite)
Formatet e: AVI (XVID / DIVX), WMV, RMVB, asf, H264, Mkv, ts, M2TS, mp3, wma, wav, ogg, flac, etj.

mirë-video-player-per-iphone-oplayer

OPlayer është një i mirë iOS app duke luajtur video SD video dhe filma HD pa probleme me nr konvertimin. Si një e mirë video të lojtarëve të lirë përdoret për të derdhet video dhe audio files nga kompjuteri juaj në iOS pajisjet tuaja (iPhone, iPod touch, iPad iOS running 4.3 ose më vonë) duke përdorur iTunes me USB Sync, ose mbi HTTP, RTSP, MMS, FTP dhe samba aksione. Ajo ka katër versionet – një lirë-lite version, versioni i paguar për iPhone dhe një OPlayer HD të veçantë dhe më të shtrenjtë për iPad. Meqë ra fjala, versioni i lirë është me të vërtetë më pak funksionale.

Njoftim: nuk AC-3 mbështetje audio.

4. VLC për IOS

Çmim: Falas
Formatet Mbështetje: Të gjitha formatet e zakonshme Video

mirë-video-player-per-iphone-VLC-player

Së bashku me të popullarizuar VLC media player për desktop, VLC për iOS edhe plotësisht i lirë dhe me burim të hapur. Ajo mund të luajnë të gjitha filmat tuaj dhe tregon në shumicën e formate direkt pa konvertimit dhe mundësia përdoruesve të sync fotografi video nga Dropbox, iTunes, dhe të ngulitur Web serverat NGARKO (duke përfshirë UPnP media server). Megjithatë, VLC për iOS nganjëherë mund të crashes papritur dhe tregon shfaqje inferiore në krahasim me shokët e vet.

5. AVPlayer

Çmim: $2.99
Formatet Mbështetje: mp4, USHQIMI DHE PIJET, M4V, XVID, AVI, WMV, RMVB, asf, H264, Mkv, etj.

mirë-video-player-per-iphone-avplayerhd

AVPlayer është një nga video player më të popullarizuara për iOS që mund të luajë pothuajse çdo format file video të kompjuterit të tilla si AVI, XVID, WMV dhe shumë më tepër në mënyrë të qartë dhe të effortlessly. Nuk hassles konvertimin. Ajo mund të luajë video të rregullta dhe me cilësi të lartë video clips (në 720p, 1080P) mirë dhe mbështetje Dolby Digital (AC3), Dolby Digital Plus (EAC3). Ju do të merrni një performancë të madhe për të shikuar filmat. Çfarë ju duhet të bëni është vetëm kopje fotografi film nëpërmjet USB dhe vetëm drag and drop në të AVPlayer-së Media Explorer, pastaj të gëzojnë ato në iOS pajisjet tuaja. AVPlayer gjithashtu mund të mbështesë fotografi subtitle jashtme të tilla si LSI dhe SRT.

Alternativë

Apps të përmendura më lart janë të gjitha në gjendje të luajnë video të ndryshme pa konvertim. Por ndonjëherë ju mund të merrni imazhit vonesë dhe kornizë ra kur shikuar disa video HD (ata zakonisht kanë një madhësi të madhe fotografi). Rrjedhshmëri e rishikim varet nga deshifron video të’ aftësi. Pra, nëse ju hasni një situatë të tillë, ju duhet të kthehet në mjet video converter për ndihmë. Convert video HD në formatin MP4 dhe për të zvogëluar madhësinë e file, pa humbje të cilësisë. Pastaj transferimit videos konvertuar në pajisjen tuaj dhe të gëzojnë ato.

Share Button