iCloudBasics

Si për të mbështetur dhe rivendosjen e iPhone tuaj, iPad, iPod Touch duke përdorur iCloud

Ju zakonisht mund të përdorni iTunes për të mbështetur shumicën e të dhënave në iPhone tonë, iPad dhe iPod Touch, Kjo gjithashtu mund të bëhet duke përdorur iCloud. Këtu ne do të tregojnë se si për të mbështetur dhe rivendosjen e përmbajtjes në iPhone tuaj, iPad, dhe iPod Touch duke përdorur iCloud.

Çfarë është iCloud?

iCloud është një ruajtje cloud, e cila lejon përdoruesit për të ruajtur të dhëna të tilla si muzikë dhe iOS aplikacioneve dhe ajo gjithashtu punon si një qendër të dhënave syncing për email, Kontaktet, kalendarët, bookmarks, shënime, lajmërimeve (për-bërë listat), dokumentet iWork, foto dhe të dhëna të tjera. Ju mund të hyni në përmbajtje nga çfarëdo pajisje ju jeni në.

iCloudBasics

Ajo gjithashtu i lejon përdoruesit të valë mbështetur pajisjet e tyre iOS për iCloud në vend të bërë me dorë kështu duke përdorur iTunes.

Si për të mbështetur përdorimin e iCloud

Nëse ju keni aktivizuar iCloud Backup në pajisjet tuaja iOS duke përdorur iOS 5 ose më vonë, iCloud will backs up the most important data automatically. You can find the switch on your iPhone, iPad, or iPod touch in Cilësimet > iCloud > rezervë & ruajtje, it runs on a daily basis as long as your device is over Wi-Fi, i bllokuar, dhe i lidhur me një burim energjie.

You can also back up manually whenever your device is connected to the Internet over Wi-Fi by choosing Back Up Now from Cilësimet > iCloud > ruajtje & rezervë.

ios7-icloud_backup

How to restore from a backup

I parë, you can learn more about Çfarë iCloud mbështet.

  1. Follow the initial steps in the iOS Setup Assistant (select your language, dhe kështu me radhë).
  2. Select Restore from iCloud Backup when the assistant asks you to set up your iPhone (or other iOS device).
  3. Select the backup you created earlier.

If you’ve already set up your device, you should erase all current content first. takoni Cilësimet > I përgjithshëm > Rivendos > Të fshihet të gjitha përmbajtjet dhe settings. Do this only if you already have a backup, për shkak se ky hap do të largojë të gjithë përmbajtjen aktuale nga pajisja juaj.

iOS7-set_up_your_phone

Shënim: Është më mirë për të lidhur pajisjen tuaj me një burim të energjisë derisa të rivendosur është i plotë. Dhe sigurohuni që ky kompjuter ka të Versioni i fundit i iTunes.

Mëso se si për të mbështetur pajisjen tuaj me iTunes.

Share Button