iphone5s

Si për të mbështetur iPhone tuaj, iPad, iPod Touch duke përdorur iTunes

Rregullt back up është një zakon i mirë. Dhe ju mund të marrë një kopje rezervë të iPhone tuaj, iPad apo iPod touch duke përdorur iCloud ose iTunes lehtësisht. Këtu ne do të ju tregojnë se si për të mbështetur iPhone tuaj, iPad dhe iPod touch duke përdorur iTunes.

I parë, ju duhet të keni një iTunes, ju mund të shkarkoni versionin e fundit nga faqja e internetit Apple(http://www.apple.com/itunes/).

Para se të arkivoni, ju duhet të dini se iCloud dhe iTunes mund të mbështetur deri më dhënat në iPhone tuaj, iPad, ose iPod touch. Informacioni mbështetur-up përfshin muzikë të blera (backup i muzikës blerë nuk është në dispozicion në të gjitha vendet), shfaqje televizive (vetëm SHBA), Apps, dhe libra; dhe gjithashtu foto dhe video, të cilat janë në Roll Camera; cilësimet e pajisjes (si telefon preferuarat, Wallpaper, dhe Mail, Kontaktet, llogaritë Kalendari); të dhenat e programit; Ekrani dhe organizimi app; mesazhe (iMessage, SMS, dhe MMS), ringtones, dhe me shume. media files nuk janë të mbështetura, por mund të restaurohen duke sinkronizuar me iTunes.

Çdo herë që të sync pajisjen tuaj iOS me iTunes, ajo do të kthehet deri automaticlly (me aftësi të kufizuara në qoftë se ju keni iCloud backup ndezur).

Ju gjithashtu mund të manualisht backup pajisjen tuaj iOS duke përdorur iTunes. Ndiqni këto hapa për të manualisht backup pajisjen tuaj iOS duke përdorur iTunes:

  • Lidhu pajisjen tuaj iOS në një kompjuter me versionin e fundit të iTunes instaluar
  • Kliko butonin e pajisjes në këndin e sipërm të djathtë.
  • Kliko “Back Up Now” button poshtë “Me dorë të mbështetur dhe Restore“.

backup-iphone-iPad-iPod
ose

  • Ju gjithashtu mund të klikoni Skedar menu dhe zgjidhni Devices > Back Up.

backup-iphone-iPad-iPod-2
Shënim: Nëse jeni duke përdorur iTunes 10.7 ose më parë, vetëm e drejtë-click (ose Kontrolli-click) pajisja dhe të zgjidhni Back Up.
backup-file-menu
Burim: mollë

Share Button