Më i lartë 7 Më të mirë falas DVD Ripper Software

Edhe pse Blu-ray është tashmë duke u bërë më të zakonshme sot. DVD është ende dominuese në treg. Dhe një software DVD Ripper do të jetë një duhet të ketë kërkesë për DVD të dashuruar. You can copy the content of DVD to a video file by encoding DVD in MP4, AVI, Mkv, USHQIMI DHE PIJET, WMV or other video formats. The ripped file can be saved on computer or other device, like mobile phone and tablet, for further editing, rezervë, sharing or playback.

If you have a large collection of DVD movies and music videos, want to extract a chapter or make full backup copy of them. You may need DVD Ripper. And If you are always looking for free DVD Ripper, don’t know which is the best. Here we will give you a review of Top Free DVD Ripper.

Shiko edhe: Më të mirë Free Software DVD Ripper për Mac

I tested several free DVD rippers, it’s really hard to say which one is the best. Perhaps A supports various output video formats, but can’t decrypt the protection. Maybe B can rip the latest protected DVDs. Megjithatë, it will take hours to rip a DVD. Even get a better result when use C and D together.

Let’s take a look at who are in the list now.

WinX DVD Ripper: Best Fastest Free DVD Ripper to Convert and Rip DVD to MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

winx dvd ripperWinX DVD Ripper is a stand-alone free DVD ripping software for Windows and Mac. It can rip DVD to various video formats including MP4, WMV, USHQIMI DHE PIJET, FLV, MPEG, or DVD to iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP supported videos at fast speed without any 3rd-party codec package.

It’s freeware and shareware. Free version allows you to remove all common DVD copy protections, including CSS encryption, region code, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etj. and rip DVD to Video. While doesn’t support the latest Disney Protected DVD. If you want to do that, you need to upgrade to Platinum or use other program to remove copy protection first.

HandBrake: Open source video transcoder, supports nearly any format

handbrakeHandBrake është encoder tonë të preferuar Video të thjeshtë e saj, easy-to-use, easy-to-install, and powerful tweaking options to get the best convert quality as a result. It’s a open source tool for converting video and DVD to nearly any format, available for Windows, Linux or Mac OS X.

It’s perfect but only can read and transcode non-protected DVD. For it is illegal. So you need to use a 3rd-party software to remove the proctection first, për shembull, AnyDVD është një zgjedhje e mirë, pastaj lexoni dhe të shqyej DVD me frena dore.

DVDFab HD Decrypter: Copy DVD and Blu-ray to blank disc or hard drive, two copy modes available

DVDFab-hd-decrypter
Në të vërtetë, DVDFab HD Decrypter is part of DVDFab DVD Copy and Blu-ray Copy. So it is more like a DVD Copy rather than DVD Ripper. Works as a free DVD Decrypter, it can remove the protection and copy DVD/Blu-ray content to bland disc or hard drive(free version may not support latest decrypt protection). It enables you to either copy the full disc or just copy the main movie.

The free version can just do 1:1 copying, doesn’t support compress a DVD9 into a DVD5. Or you will need to pay. It can load disc, folder and ISO image, and output the same.

MakeMKV: One-click souliton to convert DVD and Blu-ray to MKV

MakeMKVMakeMKV can quickly and easily rip DVDs and Blu-ray discs to high quality MKV files with a single click. It can just output in MKV format and supports all commercial DVD and Blu-ray discs protections. DVD ripping will always be free, but Blu-Ray ripping is only free for as long as 30 ditë.

MakeMKV converts the video clips from proprietary (and usually encrypted) disc into a set of MKV files, preserving most information but not changing it in any way. So it’s very fast, it can converts as fast as your drive can read data.

Shënim: The MKV format can store multiple video/audio tracks with all meta-information and preserve chapters. There are many players that can play MKV files nearly on all platforms, you may interested in Më i mirë 4 MKV Players on Mac OS X.

Format Factory: Rip DVDs and mucis CDs to numerous file formats suitable for portable device

format-fabrikësAs its name, this freeware is strongest on its numerous file formats supporting, including video to video, audio to audio, DVD to video, and also image to image. It is flexible and customizable and lets you alter several output settings such as adding watermarks, subtitles and a lot of other options.

Format Factory supports rip protected DVD, but to my test, it can just part of them. Maybe it can only supports some old CSS protected DVDs.

Format Factory is free, but there are so many annoying ads on its interface.

Freemake: Powerful ultimate freeware to convert video and DVD

Freemake-video-converterFreemake is a powerful ultimate software, it’s not only a video converter, but also a DVD Ripper, DVD burner, Blu-ray Burner, Online MP3 Converter, Slideshow maker and more. It supports 200+ input format and capable of converting videos to portable devices, such as iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Blackberry, etj. Burn video to DVD and Blu-ray disc. Rips online videos by direct URL pasted from 50+ sites.

But it doesn’t support encrypted DVDs either. It crashes on almost all my commercial DVDs such as Thor and Iron Man 3.

Shënim: And this software need .NET Framework 4.0 Client Profile. If you don’t have it, Freemake setup wizard will install it to your PC.

DVD Shrink: FREE solution for shrinking original DVDs onto recordable media.

DVD-ShrinkDVD Shrink is one of the most popular free DVD rippers that will effectively back up DVD discs, which has a sleek interface with a unique ability to compress DVD data to the standard 4.7-gig DVD. It is able to rip DVD to your hard drive as video files or as an ISO image. Then you can burn the output files by integrating with Nero or other DVD burning software.

It has not been updated since its released in 2006, and might not be able to decrypt some DVDs with newer copy-protection.

Download Page

Now that you’ve seen the top 7 best free DVD rippers. Some of them are not support encrypted DVD. Some have a great video quality. To my test, some can remove most of encryption, while some not. Kështu, maybe use two or three of them can deal with your DVD perfectly.

Si të shërohen Mesazhet fshirë nga Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”I fshirë aksidentalisht gjithë bisedën e mesazheve tekst në vend të 2 mesazhe specifike. Si mund të shërohen grisi mesazhet e mia? Ata nuk ishin të mbështetura nga re.” – kërkuar nga ariat89

Gjithkush mund të ndeshen me këtë problem. Pra, pyetja është, Si për të tërhequr mesazhet? Përgjigja është, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Mos u shqetësoni, this article will provide you with a solution.

Shiko edhe: Si të Recover Lost foto ose video nga Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

Si të marrim mesazhe fshihen nga Samsung Galaxy

Ne kemi nevojë për një program që mund të scan telefonin tuaj dhe të përpiqen për të marrë të dhënat mbrapa. Ka shumë ky lloj i softuerit, si Dr.Fone për Android, Aiseesoft, etj. Kështu që ju vetëm duhet të zgjidhni një prej tyre dhe ndiqni udhëzimet. Këtu ne do të përdorim Dr.Fone për Android si një shembull.

1. Shkarko programin Android Data Recovery këtu, ose Its website offical.
2. Çrrënjosur telefonin tuaj. (Shiko edhe: Si për të çrrënjosur Galaxy S5 tuaj)
3. Aktivizo debugging USB në telefonin tuaj.
4. Instaloni programin dhe drejtuar atë, pastaj lidheni Samsung tuaj Galaxy S5 për PC. Programi do të fillojnë të lidh pajisjen tuaj dhe kompjuterin tuaj. Një aplikacion i quajtur MobileGo do të instalohet automatikisht në telefonin tuaj për të garantuar proceset e lidhjes dhe shërim. Dhe ju lutem mos filloni ndonjë tjetër të menaxhimit të programeve Android gjatë këtij procesi.
të lidheni me kompjuterin galaktikë
5. Zgjidhni llojet e të dhënave që ju doni të skanoni për: Kontaktet, SMS, Shkrime Call, Mesazhet WhatsApp & attachments, Photos, Video, Audio, ose disa fotografi të tjera. Kontrolloni ata dhe klikoni Next për të vazhduar.
zgjidhni llojin e të dhënave
6. Zgjidhni një regjim magazinimi skanim: Skano për fotografi fshihet ose scan për të gjitha dosjet. Hit Next.
zgjidhni Modaliteti i skanimit
7. Klikoni butonin Start për të filluar skanimi.
8. Prisni për disa minuta derisa procesi përfundon. Programi do të japë të gjitha të dhënat e skanuar në listat. Zgjidhni të dhënat që duhet të mbulohen dhe klikoni Recover. Ju mund të zgjidhni një rrugë në kompjuterin tuaj për të ruajtur këto gjetën të dhëna si HTML ose TXT fotografi.
Shënim: Ato do të fshihen në ato portokalli dhe ekzistuese në të zezë. Ju mund të veçanta ato duke përdorur butonin më lart: Vetëm të shfaqur artikuj fshirë.
shërohen të dhënave fshihet

Si të Recover Lost foto ose video nga Samsung Galaxy S6 / 5/4

Siç e dimë, Samsung Galaxy S seri të ketë një aparat të mirë dhe ekran me rezolucion të lartë. Ju mund të merrni video me cilësi shumë të lartë & photos rreth vetes, ndani me miqtë tuaj dhe familjet, e cila është me të vërtetë e ftohtë.

Megjithatë, ka ende rreziqe të humbur fotot dhe videot në çdo kohë, për shkak të fshirja aksidentale apo të dhënave gabim. Ju duhet të formojnë një zakon të mirë të backups rregullt. Atëherë ju nuk do të panik kur humbet diçka të rëndësishme. Edhe nëse ju nuk keni një kopje rezervë, ju akoma keni mundësinë për të rimarrë fotografi apo video duke përdorur Android Data Recovery.

Dr.Fone për Android është një vend të sigurtë & të lehtë për ta përdorur program android shërim të dhënave dhe mund të ju ndihmojë që të marrim ndonjë të dhëna të tilla si fotot, videos, Kontaktet, mesazhet me tekst, Dokumentet, muzikë & fotografi Arkivi etj. në Galaxy S6 tuaj / 5/4.

Përgatitjet

1. Shkarko Android Data Recovery dhe të instaloni atë. (Windows version dhe Mac version)

2. Çrrënjosur telefonin tuaj Android. (Shiko edhe: Si për të çrrënjosur pajisjet Android.)

P.S. Mos të përmirësuar në Android 6.0, sepse është e vështirë për të çrrënjosur.

Hapat për të shërohen të dhënave nga Galaxy S6 / 5/4

Hap 1, Lidhu Galaxy S6 tuaj / 5/4 për PC
Fillimi Dr.Fone për Android, ju do të merrni dritaren primar poshtë. Ju lutemi të lidheni Galaxy tuaj në kompjuterin nëpërmjet një kabllo USB.

connect Galaxy S4 to computer

Hap 2, Aktivizo USB debugging (Fakultativ)
Nëse ju keni aktivizuar USB debugging në Galaxy S tuaj para se të, ju mund të kaloni këtë hap, tjetër ju do të shihni një dritare si më poshtë. Ju lutem ndiqni shprehjen detajuar në dritare për të vendosur atë tani: Hyj “Cilësimet” > Kliko “Rreth Phone” > Trokitje e lehtë “Build numër” for 7 times until getting a note “Ju jeni nën regjimin developer” ose “Mënyra Zhvilluesish është mundësuar” > Mbrapsht në “Cilësimet” > Kliko “Opsionet Zhvilluesa” > Kontrolloj “USB debugging”.

Për detaje, ju mund të lexoni këtë post: Si të Enable debugging USB në Devices tuaj Android.

enable usb debugging

Hap 3, Filloni skanim të dhënat në pajisjen tuaj
Pas mundësuar debugging USB, programi do të zbuluar pajisjen tuaj automatikisht. Pastaj Kliko “Fillim” për të analizuar të dhënat për pajisjen tuaj. Ju lutem vini re që ju do të më mirë që ta mbani baterinë më shumë se 20% para skanim.

scanning-lost-data

Shënim: Nëse pajisja juaj nuk është e rrënjosur më parë, programi do të fillojë skanimi direkt pas analizës. Ose ju do të duhet për të lejuar autorizimin Superpërdoruesi program në ekranin e telefonit tuaj. Vetëm kliko “Lejoj” kur mesazhi pops jashtë në ekranin pajisjen tuaj. Pastaj të kthehet në kompjuterin tuaj, dhe klikoni “Fillim” në ekranin e programit të scan pajisjen tuaj.

allow superuser authorization

Shënim: Mos e shkëputni pajisjen tuaj gjatë skanimit, ose scan do të dështojnë. Nëse programi nuk fillon hetim për një kohë të gjatë, ju lutem provoni përsëri. Dhe disa pajisje të pranishëm “Lejoj” button për disa herë. Vetëm klikoni atë derisa ajo nuk duket përsëri apo program të fillojë scan.

do not disconnect device

Hap 4, Preview dhe shërohen
Procesi i skanimit do të marrë një kohë. Pastaj ju mund të preview të gjitha të dhënat e rikuperueshme të gjetura në scan rezultat renditura sipas kategorisë. Shëno ato që ju dëshironi dhe klikoni “Shërohem” për të ruajtur ato në kompjuterin tuaj.

preview and recover

Shënim: Kontaktet Deleted, mesazhet me tekst, dhe të tjera të tjetër janë shfaqur edhe në rezultat, dhe SMS fshihet dhe kontaktet janë treguar në të kuqe. Ju mund të veçanta ato me ngjyra.

Si të shërohen fshihet Shënime nga iPhone

Kam marrë shënime në klasën time duke përdorur app në iPhone tim, por një javë më vonë, kur unë u ktheva në shënimet u fshirë dhe të zhdukur. Unë e di se ishte në telefonin tim, sepse kam shikuar mbi të pas klasës. A ka ndonjë mënyrë për të rimarrë atë? I kontrolluar në iCloud tim, por nuk kishte asgjë në atje.

Ndoshta ju keni takuar pyetjen ngjashme para. Kur doni të gjeni disa shënime të rëndësishme që keni bërë në telefonin tuaj, but they are just gone. You want to get them back but don’t know how. Mirë, this article will tell you what to do when you find your notes lost.

3 Methods to Recover Lost or Deleted Notes from iPhone

Ne do të prezantojë tre metoda për situata të ndryshme. Ju lutemi zgjidhni një të drejtë për veten tuaj. Nëse ju keni të mbështetura telefonin tuaj para se të, ju mund të përpiquni ish dy metoda e. Apo ndoshta ju duhet të provoni një program 3-party, e cila nuk është e lirë. Por, ju lutem vini re se në qoftë se ju nuk jeni të sigurt që ju të mbështetur ndonjëherë telefonin tuaj, ju do të provoni më mirë metodën e tretë parë. Sepse rivendosjen nga iTunes ose iCloud backup mund të prishësh të dhënat në telefonin tuaj.

1. Rikthe nga iCloud Backup
2. Restore nga iTunes Backup
3. Duke analizuar iPhone dhe të përpiqemi për të tërhequr shënime humbur

Metodë 1: Rikthe nga iCloud Backup

1. Për të fshirë iPhone tuaj, takoni Cilësimet > I përgjithshëm > Reset > Erase All Content dhe Settings. Ju mund të kenë nevojë për të hyrë kodkalimin dhe fjalëkalimin Apple ID para se të fshihet gjithë përmbajtjen dhe settings. Pse do ta beja ate? Sepse e vetmja mënyrë për të rivendosur nga një backup iCloud është nëpërmjet Setup Assistant. Për të marrë në Setup Assistant në një pajisje që ju tashmë e ngritur, ju do të duhet për të fshirë të gjithë përmbajtjen në iPhone tuaj dhe të vendosur atë përsëri.
2. Kthejeni në pajisjen tuaj. Ju duhet të shihni një ekran Përshëndetje.
3. Ndiqni hapat në Asistent Setup iOS. Join një rrjet Wi-Fi dhe ndiqni hapat derisa ju shihni në ekran Device Set Up.
4. Takoni Rikthe nga një Backup iCloud. Pastaj kyqeni në iCloud.
5. Zgjidhni një kopje rezervë. Shikoni në datën dhe madhësinë e secilit dhe të marr më të rëndësishme. Pasi ju të zgjidhni një backup, transferimi fillon.
6. Nëse e keni blerë përmbajtje iTunes ose App Store duke përdorur kartat e identitetit të shumta Apple, ju do të kërkohet të nënshkruajë në me njëri-. Nëse ju nuk mund të mbani mend një fjalëkalim, ju mund të trokitje e lehtë të kaloni këtë hap dhe të hyjë më vonë.
7. Qendro ne linje. Nëse ju shkëputeni nga Wi-Fi para se procesi të përfundojë, procesi rivendosur pushimeve derisa ju reconnect. Jepni procesin e kohë për të përfunduar. Rivendosja e nga një backup mund të marrë një kohë, në varësi të madhësisë së backup dhe shpejtësinë e rrjetit.

të ngritur telefonin tuaj

Metodë 2: Restore nga iTunes Backup

1. Lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin që ju ruajtur backup tuaj.
2. iTunes hapura. Nëse iTunes ju tregon se ka një update iOS, të marrë versionin e fundit.
3. Shko tek File > Devices > Rivendosur nga backup. Nëse jeni duke përdorur Windows dhe nuk shohin një File menu, shtypni butonin Alt.
4. Shikoni në datën dhe madhësinë e çdo backup dhe të marr më të rëndësishme.
5. Kliko rivendosur dhe të presin që procesi të përfundojë. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Metodë 3: Duke analizuar iPhone dhe të përpiqemi për të tërhequr shënime humbur

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, ju keni nevojë për të instaluar një program të dhënat e iPhone rimëkëmbjes parë. Ka shumë ky lloj i softuerit në treg tani, këtu ne përdorim Dr.Fone p.sh..
1. Shkarko programin këtu. Ose shkoni në faqen zyrtare të internetit.
2. Install it.
3. Ju jeni duke menduar për të instaluar versionin e fundit të iTunes. Për shkak se programi do të thërrasë funksionin e pjesshëm të iTunes. Por ju nuk keni nevojë për të drejtuar ata në të njëjtën kohë, dhe ajo është e mirë për të çaktivizoni sinkronizimin automatik në iTunes. (nisë iTunes > Redaktoj > Preferencat > Devices, kontrolloj “Parandalimi iPods, iPhones, dhe iPads nga syncing automatikisht”.)
3. Connect iPhone tuaj të kompjuterit dhe të drejtuar të Dr.Fone. By default, ajo do të zbuluar pajisjen tuaj iOS automatikisht dhe tregon dritare për “Recover from iOS Device”.
recover iphone notes-01
4. Kliko “Start Scan” button për të filluar skanimi iPhone tuaj për shënime fshihet ose humbur. Procesi i skanimit mund të zgjasë disa minuta. Nëse ju shihni se të dhënat që ju jeni duke kërkuar për të është atje, atëherë ju mund të klikoni “pushim” button për të ndaluar procesin.
recover iphone notes-01
5. Pasi procesit të skanimit përfunduar, ju mund të shihni një rezultat scan. Data dyja mungojnë dhe ekzistuese janë shfaqur në kategori. Ju mund të shpullë mundësi “Only display the deleted items” në ON. Duke klikuar lloj file në të majtë, ju mund të preview shënime fshihet. Dhe nuk është një kutinë e kërkimit në krye të drejtë, ku ju mund të kërkoni për një fotografi të veçantë nga shtypja një fjalen.
recover iphone notes-01
6. Kur ju të gjeni të dhënat që ju duhet, vetëm kontrolloni kutinë dhe e goditi “Recover për kompjuter” buton. For text messages, iMessage, Kontaktet, dhe shënime, you can choose to “Recover për kompjuter” ose “Recover për Device”.

Kjo është e gjitha nga tri metodat e retrieving shënimet e humbura. Ne shpresojmë se kjo do të ju ndihmojë. Ju lutem vini re se në qoftë se ju të gjeni disa informacione të rëndësishme është e humbur, mos u frikeso, por për të gjetur zgjidhje.

Si për të transferuar përmbajtje nga Old iPhone në Nju iPhone

A ju merrni iPhone i ri? A doni për të lëvizur të gjithë përmbajtjen nga iPhone të vjetër me atë të ri? Kur ju doni të bëni atë, ju mendimi i parë është sigurisht duke përdorur iTunes ose iCloud, e cila është metoda zyrtare. Dhe ky artikull do të ju tregojnë rrugën më të lehtë për të transferuar të dhënat nga iPhone tuaj të vjetër për iPhone tuaj të re.

1. transferimit të të dhënave në iPhone të ri duke përdorur iCloud
2. transferimit të të dhënave në iPhone duke përdorur iTunes reja
3. Provoni disa mënyra të tjera për të transferuar të dhëna në iPhone të ri

Përdorimi i iCloud

Back up iPhone tuaj të tanishme duke përdorur iCloud

1. Connect iPhone tuaj të vjetër me internet me Wi-Fi. Pastaj takoni Cilësimet > iCloud > Backup.
2. Sigurohuni që iCloud Backup është në.
3. Tap Back Up Now. Qëndro i lidhur me Wi-Fi gjatë procesit.
4. Deri sa të përfundon, ju mund të shihni backup me data dhe madhësia në Settings > iCloud > Storage > Manage Storage. Mëso Çfarë iCloud mbështet.

icloud_backup

Transferimi backup tuaj iCloud në iPhone tuaj të re

1. Kthejeni në iPhone tuaj të re. Ju do të shihni një "Përshëndetje" ekran.
Shënim: Nëse ju keni përfunduar ngritjen iPhone tuaj të re tashmë, ju lutem takoni Cilësimet > I përgjithshëm > Reset > Erase All Content dhe Settings. Ju iPhone do të rifillojë dhe ju do të shihni "Përshëndetje" ekran.
2. Shpullë për të ndjekur hapat derisa ju shihni në ekran Wi-Fi. Bëni iPhone tuaj të re për t'u bashkuar me rrjetin Wi-Fi.
3. Vazhdoni të ndiqni hapat derisa ju të shihni Apps & ekran të dhënave, pastaj takoni Rikthe nga iCloud Backup > Next. Ju do të kërkohet për të hyrë ID tuaj Apple dhe fjalëkalimin.
4. Zgjidhni backup qe sapo bërë. Qëndro i lidhur me Wi-Fi dhe të presin procesin e rivendosur të përfunduar. It will take you some time, varet nga madhësia e file backup dhe shpejtësinë e rrjetit.

të ngritur telefonin tuaj

duke përdorur iTunes

Bëni një kopje rezervë të tuaj të vjetër iTunes iPhone duke përdorur

1. Connect iPhone tuaj të tanishme për kompjuterin tuaj.
2. Hapni iTunes dhe sigurohuni që ju keni versionin e fundit.
3. Zgjidh pajisjen tuaj dhe klikoni File >Devices > Transferimi Blerjet për të ruajtur përmbajtjen që keni shkarkuar nga iTunes Store ose App Store. Prisni derisa procesi përfundon.
4. Kliko Back Up Now dhe të presin për një kohë derisa procesi të përfundojë. Ju mund të shihni backup në iTunes Preferences > Devices.

backup-iphone-ipad-ipod

Transferimi backup iTunes në iPhone tuaj të re

1. Kthejeni në iPhone tuaj të re dhe të lidheni në kompjuter që ju të ruajtur backup tuaj iTunes në.
2. Ndiqni hapat derisa ju shihni në ekran Wi-Fi. Më pas prekni Lidhu në iTunes.
3. Ndiqni hapat për derisa ju të shihni Apps & ekran të dhënave, pastaj takoni Rikthe nga iTunes Backup > Next.
4. Shkruani ID tuaj Apple dhe fjalëkalimin.
5. Zgjidhni backup keni bërë dhe prisni procesi përfundon. Nëse backup juaj është i mbyllur, ju do të kërkohet për të hyrë fjalëkalimin.
6. Sync çdo material që nuk ka qenë në backup në iTunes tuaj iPhone duke përdorur.

të ngritur telefonin tuaj

Mënyra të tjera për transferimin e të dhënave të iPhone të ri

Përveç iTunes dhe iCloud, ne mund të përdorim disa mjete të tjera për transferimin e të dhënave tuaja.

1. MobileTrans

MobileTrans është një mjet i lehtë për ta përdorur transferimit të të dhënave. Ajo mund të transferojë çdo gjë nga një pajisje në një tjetër pajisje në një klik. Dhe ajo mbështet Android, IOS, Windows Mobile dhe madje edhe BlackBerry. Pra, nëse ju vetëm merrni një smartphone të ri, dhe ky mjet mund të ju ndihmojë për të transferuar kontaktet, mesazhet me tekst, shkrimet e thirrjes, calendar, foto, videos, muzikë dhe Apps nga telefoni juaj i vjetër për një tuaj të re.

mobiletran-pasqyrë

2. AnyTrans

AnyTrans është një program menaxher përmbajtje IOS që mund të transferoj përmbajtje midis pajisjet tuaj IOS. Ai mbështet të gjitha llojet e të dhënave: Kontaktet, foto, muzikë, mesazhe, shënime, calendar, edhe settings përshtatur si sfond, llogari iCloud, Dashuri, Apps, edhe të dhënat e aplikacioneve dhe lojë kursen, etj.

anytrans-pasqyrë

Si për të çrrënjosur Google Nexus 5 në një klik

Nexus 5 (Koka e çekanit) është një smartphone Android prodhuar nga LG. Kjo është një nga linjë Google Nexus e pajisjeve anije dhe shërbeu si pajisje të nisë për Android 4.4 Kitkat. Kështu, ajo gjithmonë deri tani me versionin e fundit të Android.

Rooting Nexus 5 është një nga temat më të nxehta në lidhje me internet (Pra, ka një ndezje ROM porosi për atë). Në mesin e shumë mënyra rrënjor, Kingo Android Root do të jetë një zgjedhje e mirë.

Përgatitjet

1. Shkarko Falas një-klikoni Android Root mjet.
2. Sigurohuni që telefoni juaj është mundësuar në dhe të paktën 30% Niveli i baterisë.
3. USB Cable.
4. Aktivizo USB debugging në pajisjen tuaj.
5. Mos të përmirësuar në Android 6.

Hapat për të çrrënjosur Nexus tuaj 5

Hap 1: Launch Android Root mjet.

Ju do të shihni një dritare si më poshtë.

root-nexus5-1

Hap 2: Connect Nexus 5 në kompjuter nëpërmjet USB kabllo.

Kjo do të marrë pak kohë. Software do të instalojë shoferin celular automatikisht.

Hap 3: Aktivizo mënyrën USB debugging në telefonin tuaj.

Nëse keni bërë këtë më parë, kaloni këtë hap dhe të lëvizë. Nese jo, ju lutem lexoni këtë tutorial: Si për të mundësuar mënyrën USB debugging në Android tuaj.

Hap 4: Lexoni me kujdes njoftimet.

Ju lutem lexoni me kujdes dhe sigurohuni që ju e dini se çfarë jeni duke bërë.

root-nexus5-2

Hap 5: Kliko Root për të filluar rooting.

Ajo do të marrë disa minuta për të çrrënjosur Nexus tuaj 5. Pasi të keni filluar, ajo do të hapet dhe të bëni nëse ju doni të vazhdoni. Rooting do të pavlefshme garanci tuaj dhe ndoshta tulla e telefonit tuaj(A ka ndonjë rreziqet për çrrënjosjen telefonin tuaj?). Kliko OK në qoftë se ju jeni të sigurt se çfarë do të ndodhë.

root-nexus5-3

Hap 6: Root Sukses! Kliko Finish dhe të presin për reboot.

Pajisja juaj tani është e rrënjosur me sukses. Kliko Finish për të reboot atë për të bërë të qëndrueshme. Pas reboot, ju do të shihni një ikonë SuperSU në pajisjen tuaj, e cila është shenjë e një rrënjë të suksesshëm.

root-nexus5-4

How to Retrieve Deleted Text Messages from an iPhone

Mesazhet shkrimore në fakt nuk merrni fshihet

Dyqane Apple iOS çdo mesazh me tekst keni bërë ndonjëherë në iPhone tuaj edhe ju keni fshirë. Kur ju duke përdorur search qendër të vëmendjes për të gjetur diçka dhe ndoshta ju do të gjeni se disa biseda tekst ju bërë muaj më parë, të cilat janë fshirë me veten, janë ende duke treguar deri!

Apple mbështetje të konsumatorëve konfirmoi se dhe më tha të vetmen mënyrë për të hequr të përhershëm të gjithë mesazhet me tekst dhe e-mail , është për të bërë një reset mjeshtër, ose rivendosur për vendosjen e fabrikës në iTunes. Kjo metodë do të fshijë të gjitha të dhënat nga telefoni juaj. Kontaktet tuaja, Apps, dhe cilësimet janë shuar edhe.

Kështu, në qoftë se ju fshihen mesazhet tekst gabimisht. Humbur ato për shkak të jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Ju ende keni mundësi për të tërhequr ato. Këtu ne ju tregojnë 5 Metodat për të rifitoj mesazhet tekst ju fshihet nga një iPhone.


5 Metodat për të rifitoj fshihet mesazhe me tekst nga iPhone

Here we introduce 5 mënyra për të shërohen të mesazheve tekst humbur nga iPhone. Ju lutem zgjidhni një që është i përshtatshëm për situatën tuaj të tanishme. Ne mund të kenë nevojë iTunes dhe iCloud backup gjatë procesit të rimëkëmbjes.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Falas)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Falas)

Metodë 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 dhe 6 Plus.

We will need a 3rd-party iPhone data recovery tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

I parë, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. Pastaj ndiqni hapat.

Hap 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

shërohen mesazhe nga iPhone

Hap 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Start Scan” buton, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Hap 3: Preview dhe shërohen mesazhe me tekst fshihet nga iPhone
Pas skanimit, të gjitha të dhënat e gjetura janë shfaqur në kategori, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Shërohem” buton. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

shërohen mesazhe nga iPhone


Metodë 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Sigurisht, you should download the iPhone Backup Extractor software first.

Hap 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Hap 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Shkarko”, then tick the type of files you would like to download, click “Next” to continue. When you click “Start Scan” buton, the program will download the backup file and analysis it.

ekstrakt fotografi nga iCloud

Hap 3: Preview dhe shërohen mesazhe me tekst që ju doni nga backup iCloud
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Kontrolloni ato dhe shënoni ato që ju duhet. Then click the “Shërohem” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

shërohen mesazhe nga iPhone


Metodë 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Hap 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Start Scan”.

shërohen mesazhe nga iPhone

Hap 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Shërohem” buton. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

shërohen mesazhe nga iPhone


Metodë 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Falas)

Nëse ju kanë mbështetur deri iPhone tuaj për të iCloud, you can restore your iPhone text messages from the backup (iCloud backup mund të jetë rezervë e mirë që ju keni për të mund të mbështetur pajisjen tuaj automatikisht mbi Wi-Fi çdo ditë derisa është e ndezur, i bllokuar, dhe i lidhur me një burim energjie. Shkoj detalet për atë që iCloud mbështet).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 ose më vonë. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

rivendosur iphone nga iCloud backup

1. On your iPhone, go to Settings > I përgjithshëm > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 pajisje: Go to Settings > iCloud > Storage > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 pajisje: Go to Settings > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Go to Settings > I përgjithshëm > Reset, then tap “Erase all content and settings”.

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Metodë 5: Restore lost messages from iTunes backup (Falas)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

rivendosur iPhone nga iTunes

1. Connect iPhone tuaj në kompjuterin që ka dosjen tuaj backup.
2. Run the iTunes. Sigurohuni që kjo është versioni i fundit i iTunes.
3. Pas iTunes njohur iPhone tuaj, klikoni butonin Restore backup, or choose File > Devices > Restore nga Kthehu lart. Nëse jeni duke përdorur iTunes 10.7 ose më parë, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, gjithashtu nuk mund vetëm të mbulojë një pjesë të tyre. Pra, unë sugjeroj që të përdorin iPhone Data Recovery.

I lidhur: Si të shërohen humbur fotografi nga iPhone.

Si të shërohen grisi fotografi nga iPhone

Q: Kohët e fundit kam marrë një iPhone 4 dhe për fat të mirë janë snapping larg. Megjithatë, Unë fshini një peshë e fotografive nga gabimi që nuk dëshironi të fshini. Unë nuk kam bërë ndonjë backups nëpërmjet iTunes dhe as Photostream ose diçka të tillë. Pra, çfarë mund të bëj për të marrë fotografitë e mia mbrapa.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (running on iOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 foto. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Data Recovery mjet.

I lidhur:
Si të rifitoj mesazhe me tekst nga iPhone
Si të shërohen kontakte humbur nga iPhone

Kujdes juaj Ju lutemi!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Set iPhone tuaj në fluturim mode dhe nuk e përdorin atë deri sa ju të gjeni ato fotot;
 2. Mos sync iPhone tuaj me iTunes, iCloud ose mjete të tjera të palës së tretë, shmangur "Fshihet foto" të overwritten nga të dhëna të reja.

6 Metodat për të rimarrë fotot fshihen nga iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Ju lutem lexoni ato dhe të zgjedhin një që mund të jetë i përshtatshëm për situatën tuaj të tanishme. Gjatë procesit të rimëkëmbjes, ne mund të kenë nevojë iTunes ose iCloud backup.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Falas)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Falas)
 6. Rivendosur fotografi fshihet në iPhone running iOS 8 (Falas)

Metodë 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 ose më vonë, including the latest iPhone 6 dhe 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Hap 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, ju lutem drejtimin e programit dhe zgjidhni mode shërim të “Recover from iCloud Backup Files”, pastaj futni ID tuaj Apple dhe fjalëkalimin të identifikoheni. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

ekstrakt fotografi nga iCloud

Hap 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Shkarko, and then choose the type of files you would like to download, click Next to continue. Pas kësaj, ju mund të skanoni përmbajtjen iCloud. Click on the Start Scan button to begin. It will take you some time, ju lutem prisni derisa procesi i skanimit përfunduar.

ekstrakt fotografi nga iCloud

Hap 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, ju mund të preview të gjitha të dhënat në dosjen tuaj backup iCloud, like contacts, mesazhe, foto, notes and more. Kontrolloni ato dhe shënoni ato që ju duhet. Then click the Shërohem button to save them on your computer. Programi do të shkaktonte nëse ju doni të vendosni kontaktet mbulohen, shënime dhe mesazhe mbrapa në iPhone tuaj nëse ajo është e lidhur me kompjuterin tuaj gjatë procesit të rimëkëmbjes.

ekstrakt fotografi nga iCloud


Metodë 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Hap 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Recover nga iTunes Backup Skeda”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Start Scan” to extract it.

ekstrakt fotografi nga iTunes

Hap 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. Then click the “Shërohem” buton. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

ekstrakt fotografi nga iTunes


Metodë 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 dhe iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Hap 1: Connect iPhone tuaj në PC dhe Ekzekuto programin

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, dhe drejtuar programin. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

iphone shërim foto

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iphone shërim foto

Hap 2: Filloni scan procesin e kërkuar për fotot e humbura

After you click the “Fillim” buton, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iphone shërim foto

Hap 3: Preview dhe shërohen fotot fshihen nga iPhone

Pas skanimit, të gjitha të dhënat e gjetura janë shfaqur në kategori, ju mund të preview foto sipas zgjidhni roll Kamera ose Stream Foto. Tick those you want to get back and click “Shërohem” për të ruajtur ato në kompjuterin tuaj.

iphone shërim foto

Shënim: Fotot gjenden këtu përmban fshihen dhe gjithashtu ato ekzistuese ende në iPhone. Nëse ju vetëm dëshironi të shihni fotot fshirë, rrëshqitje butonin në krye të ndarë ato: “Only display the deleted items.”


Metodë 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Falas)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 ose më vonë. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

Për shembull, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. Në pajisjen tuaj IOS, go to Settings > I përgjithshëm > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 pajisje: Go to Settings > iCloud > Storage > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 pajisje: Go to Settings > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Go to Settings > I përgjithshëm > Reset, then tap “Erase all content and settings”.

fshihet gjithë përmbajtjen dhe settings

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

rivendosur iphone nga iCloud backup

Shënim: Para se të rivendosur nga backup iCloud, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Metodë 5: Restore lost photos from iTunes backup (Falas)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Connect iPhone tuaj në kompjuterin që ka dosjen tuaj backup.
2. Run the iTunes. Sigurohuni që kjo është versioni i fundit i iTunes.
3. Pas iTunes njohur iPhone tuaj, klikoni butonin Restore backup, or choose File > Devices > Restore nga Kthehu lart. Nëse jeni duke përdorur iTunes 10.7 ose më parë, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

rivendosur iPhone nga iTunes

Shënim:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Nuk ka mënyra për të parapamje e përmbajtjes në rezervë, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Metodë 6: Rivendosur fotografi fshihet në iPhone running iOS 8 (Falas)

Të iOS fundit 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” dhe “Recently Deleted” under Albums. As the name suggests, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Kështu, if you have just deleted your photos or images by accident, you can easily recover them. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. Pastaj takoni “Shërohem”. The photos would be moved to its original place.

shërohen fotografi fshihet në iOS 8

Si të shërohen grisi fotot në pajisjen tuaj Android

Nëse keni fshirë fotot tuaja me gabim ose fshihen pajisja juaj për të flash një ROM të re. Atëherë ju do të duhet të lexoni këtë udhëzues hap pas hapi për të mësuar se si të shërohet fotot tuaja humbur në Android tuaj. Ne do të ju tregojnë se sa e lehtë është. Ju vetëm duhet të lëvizë shpejt.

Pse ju mund të merrni fotot kthehet

Kur ju fshini fotot, videos, muzikë apo përmbajtje të tjera, ata nuk janë të fshihen në të vërtetë. Ata vetëm të bëhen të padukshme. Ata janë ende në ruajtje tuaj Android. Pra, kur ju gjetur fshihen disa fotografi të rëndësishme gabimisht, ju lutem të veprojë shpejt sa më shpejt. Më shpejt që ju të veprojë, më shumë të ngjarë që ju do të shërohen fotot fshihen.

Shënim: Turn off Wi-Fi dhe lidhjes së të dhënave do të jetë më mirë.

Si të shërohen grisi fotot në Android

Tërhequr vërejtjen: Procesi i shërimit kërkon qasje rrënjë në telefonin tuaj, CILAT DO Vaid garanci tuaj.

1. Shkarko dhe instaloni një Android File Recovery mjet thirrje Dr.Fone për Android në kompjuterin tuaj.

2. Lidhni telefonin tuaj me kompjuterin tuaj me kabllo USB. Ju duhet të mundësuar USB debugging në telefonin tuaj për këtë proces. Një app quajtur Mobilego do të instalohet në telefonin tuaj.

Shënim: Ju lutem mos drejtuar ndonjë tjetër të menaxhimit të programeve Android gjatë procesit të rimëkëmbjes.

lidhni telefonin me pc

3. Zgjidhni llojet e file që dëshironi të shërohen: Kontaktet, Mesazhet, Shkrime Call, WhatsApp mesazhet & attachments, Photos, Audio, Video dhe Dokumentet. Pastaj klikoni Next.

zgjidhni llojet e dosjes për të rimarrë

4. Zgjidhni për të scan fotografi fshihet ose të gjitha dosjet. Vetëm fotografi scan fshihet do të marrë më pak kohë. Kliko Next.

mënyra skanim

5. Programi ju informoj se kjo automatikisht do të çrrënjosur telefonin tuaj dhe të kthehet në gjendjen Unrooted pas shërimit. Kliko Fillim.

6. Dr.Fone do të analizojnë telefonin tuaj dhe reboot atë. Dhe ju duhet të japë leje Superuser kur bën në telefonin tuaj.

7. Mjet shërim do të hetoj telefonin tuaj dhe shënoni rezultatet. Ju mund preview dhe zgjidhni ato përmbajtjen që dëshironi të shërohen duke kontrolluar kutitë në frontin e tyre. Pastaj klikoni Shërohem. Programi do të ju pyes se ku për të shpëtuar fotot gjetën në kompjuterin tuaj. Prisni deri në fund të procesit.

Si për të mbështetur fotografi në Android tuaj

Ju mund të mbështetur fotografi pajisjen tuaj dhe videot në Google tuaj Fotografitë bibliotekë duke u kthyer në Auto Backup në menyja Cilësimet. Kjo mund të përfshijë fotografi të marrë me kamerën e telefonit të, Fotografitë Shkarko mbi pajisjen tuaj, dhe fotot ruhen nga Apps.

Shënim: Këto fotografi janë private nëse ju zgjidhni për të ndarë ato.

Hapat për ta kthyer Auto Backup në

 1. Në telefonin tuaj Android, trokitje e lehtë Cilësimet google app.
 2. Trokitje e lehtë Auto Backup
 3. Kaloni këmbe .

Auto-Backup

Si të shërohen mesazhe fshihet tekst në Android Phone

Nëse keni fshirë disa mesazhe shumë të rëndësishme kur zbrazjes kutinë tuaj SMS. Ju duhet të veprojnë shpejt. Sepse zbrazjes kutinë tuaj SMS në fakt nuk fshini mesazhet, ajo vetëm fsheh atë nga pikëpamje të menjëhershëm. Pra, ju ende keni mundësinë për të marrë ato përsëri, ose ata do të jetë overwritten nga diçka tjetër. Këtu ne do të ju tregojnë se si të shërohen mesazhe fshihet shkrimore nga telefoni juaj Android.

Mjetet për të shërohen grisi tekstin e mesazheve

Ka shumë mjete të ndryshme PC dhe Mac me bazë mund të ju ndihmojë, dhe ata në thelb të bëjë të njëjtën gjë: lidhni telefonin tuaj Android në kompjuterin tuaj, scan Memory Android tuaj, pastaj të identifikojë dhe të shërohen mesazhe fshihet. Këtu kemi prezantuar një mjet Android Data Recovery: Dr.Fone për Android.

Preparate të tjera

Pas shkarkoni programin Android Data Recovery. Ne ende kemi diçka për të bërë.

Si të shërohen grisi mesazhe me tekst nga Android

Tani le të fillojmë procesin e shërimit. Ju do të gjeni shumë e thjeshtë dhe e lehtë për të vepruar.

Shënim: Ju lutem mos drejtuar ndonjë tjetër të menaxhimit të programeve Android gjatë gjithë procesit të rimëkëmbjes.

Hap 1: Launch Android dhënat e shërimit mjet dhe lidheni pajisjen tuaj me kompjuterin.

Lidheni telefonin tuaj Android ose tabletë në kompjuterin tuaj nëpërmjet USB. Programi do të tregojë se ajo është e lidh me pajisjen tuaj. Një app quajtur MOBILE do të jetë i instaluar në Android tuaj për të garantuar procesin e lidhjes dhe shërimit.

lidhni telefonin me pc

Hap 2: Zgjidhni lloje file që dëshironi të shërohen

Ajo mund të shërohen 8 llojet e dosjes, ju lutem shënoni Messaging dhe klikoni Next. Nëse ju doni të shërohen të tjerët ose, pastaj shënoni të gjithë.

zgjidhni llojet e dosjes për të rimarrë

Hap 3: Zgjidh një regjim skanimi

Në qoftë se ju mund të identifikojë të dhënat e humbur është fshirë, ju mund të zgjidhni vetëm scan për grisi fotografi. Ose ju duhet të provoni të tjera mënyrën e skanimit.

Shënim: Vetëm skanim fotografi fshihet do të marrë më pak kohë.

mënyra skanim

Hap 4: Gati për të filluar

Mjet shërim automatikisht do të çrrënjosur pajisjen tuaj për të rimarrë shumën maksimale të të dhënave. Pas procesit të rimëkëmbjes pajisja juaj do të kthehet në statusin Unrooted. Kliko Start.

Hap 5: Duke analizuar Android tuaj

Programi do të fillojë analizuar pajisjen tuaj, dhe të përpiqen për të marrë autorizimin rrënjë. Ju duhet të kthehet në pajisjen tuaj dhe do të lejojë requrest SuperSU.

Hap 6: Preview dhe shërohen fshihet përmbajtje

Dr.Fone për Android do të listojë të gjitha përmbajtjet e rikuperueshme. Ju mund preview ata dhe të vendosin se çfarë doni të shërohen. Shënoni ato dhe klikoni Recover. Të dhënat e mbledhura do të ruhen si HTML ose TXT file në kompjuterin tuaj.

shërohen-sms-android

Si të humbni kurrë mesazhet tuaja tekst përsëri

Mënyra më e mirë për të shmangur humbjen e të dhënave është rezervë. Ne sugjerojmë një app falas të quajtur SMS Backup & Kthej.

1. Të hapur app dhe trokitje e lehtë Backup.
2. Zgjidhni atë që pikërisht ju doni të krijoni një kopje rezervë të, then tap Rikthim lokale vetëm. Ajo do të shpëtojë file backup në ruajtje tuaj Android. Në qoftë se ju dëshironi të dërgoni dosjen tuaj backup në Google Drive, Dropbox ose një adresë e-mail, ju mund të zgjidhni të tjera.

sms-backup-rivendosur-1
3. Për të rivendosur mesazhet nga backup është shumë e lehtë, vetëm trokitje e lehtë Kthej në faqen, dhe pastaj takoni skedarin rezervë në listën. Nëse ju keni ngarkuar backup, trokitje e lehtë në menynë në krye të drejtë, then tap Load nga.

sms-backup-rivendosur-2