Windows-cant-recognize-My-Android-Phone

Windows nu poate recunoaște telefonul meu Android

"KitKat 4.4.2 Notă cu privire 3. Eu nu mai pot transfera fișiere între telefon și computer. Nici măcar nu știu dacă este o problemă Win7 sau o problemă Android, dar suspect Android de la computerul nu continue să recunoască unitățile de degetul mare și aparat de fotografiat. Sunt folosind cablul USB original,."

Bine, uneori Windows nu poate recunoaște dispozitivul Android. Când vă conectați telefonul la, se încarcă, dar pur și simplu nu este recunoscut ca un dispozitiv de Windows. Setările Android > De stocare nu oferă nici un fel de a verifica sau modifica setarea MTP.

Windows nu poate recunoaste telefonul android

Acest lucru ar putea întâmpla din mai multe motive, vă rugăm să verificaţi următoarele etape:

1) Please use the original USB cable
2) Make sure the drivers installed is MTP drivers rather than adb dispozitiv(you do this when you unlock/root your device. This is important. asta e motivul pentru care ei nu obtinerea detectat.)
3) Make sure Settings ->Depozitare -> Meniu -> USB de conectare la computer este MTP.
4) USB debugging is disabled.

Calea spre Activează USB de depanare

1) Pentru Android 2.3 sau mai devreme: Introduceți "Setări" > Faceți clic pe "Applications" > Faceți clic pe "Dezvoltare" > Verificați "depanare USB".
2) Pentru Android 3.0 la 4.1: Introduceți "Setări" > Faceți clic pe "Opțiuni pentru dezvoltatori" > Verificați "depanare USB".
3) Pentru Android 4.2 sau mai nou: Introduceți "Setări" > Faceți clic pe "About Phone" > Apăsați "Build număr" pentru 7 ori până la obținerea unei note "Ești în mod dezvoltator" sau "modul de dezvoltator a fost activată" > Înapoi la "Settings" > Faceți clic pe "Opțiuni pentru dezvoltatori" > Verificați "depanare USB".

Puteți citi Cum să Activează USB de depanare de pe dispozitiv Android pentru detalii.

Butonul de share