rădăcină

Ce Face “Rădăcină un telefon” Însemna

Q: “Am auzit rădăcină un telefon sau telefon înrădăcinată, înrădăcinare, etc. în forumuri Android, dar nu știu ce înseamnă. Puteți explica în termeni simpli?”

rădăcină un telefon

La “rădăcină” telefonul înseamnă pentru a obține acces root (drepturi de administrator) pe sistemul de operare al telefonului. E programe de funcționare similare administrator în Windows. Când ajungi un telefon nou, în timp ce există o mulțime de setări, puteți tweak, puteți modifica doar ceea ce producătorul vă permite să. Cu acces root, puteți modifica aplicațiile telefonului pe cele mai profunde foarte nivelul, chiar sistemul de operare.

Știi, cele mai multe telefoane au acces limitat în ceea ce privește ceea ce poate și ce nu se poate face pe el. Acesta nu este un lucru rău, deoarece se poate menține utilizatorii de rupere accidental ceva ce nu ar trebui pui cu, ca fișierele de sistem. Totuși, ceva ce limitează nu sunt chiar atât de critice.

De exemplu, ele pot pre-instalat unele aplicații inutile pe telefon că nu se poate dezinstala, dar înrădăcinare telefonul vă va oferi această permisiune. Acesta va permite, de asemenea, să faceți upgrade la versiuni mai noi ale Android înainte de producătorul sau furnizorul de celule face actualizările disponibile pentru tine. Ce este mai mult, puteți clipi ROM-uri personalizate pe telefon.

Înrădăcinare poate golurile garanție, și există o șansă mică, care ar putea rupe complet telefonul totdeauna. Tu ar trebui să ia în serios. Dar este încă în totalitate meritat pentru toate bunatatile pe care le obține acces la.

pentru informații suplimentare, puteți citi aceste:

Ce-mi câștig de înrădăcinare?
Există riscuri de eradicare telefon?
Ce este bootloader și cum pentru a debloca?
Cum să eliminăm telefon Android și comprimat?
Cum la spre spate sus telefon Android

Butonul de share