de ce sa rădăcină

Ce am câștigat din înrădăcinare

Am înrădăcinate telefonul meu. Acum ce? Ce-mi câștig de înrădăcinare?” Aceasta este o întrebare comună de către cei care tocmai au înrădăcinat telefoanele lor. De fapt, înainte de rădăcină telefonul, poate doriți să știți ce apps, ROM-uri și alte beneficii puteți obține de la înrădăcinare. Și aici este de ce ar trebui să rădăcină telefonul Android.

Legat:

Ce este rădăcină medie?
Riscurile de înrădăcinare telefon
Cum a debloca aplicația bootloader
Cum să eliminăm aparat Android
Cum la spre spate sus telefon Android

Bloatware dezinstalare

Producătorul telefon adaugă întotdeauna propriile aplicații în telefon, care sunt adesea marcate ca aplicații de sistem și, prin urmare, nu poate fi dezinstalat (de exemplu,: Samsung Music Hub, Carte hub etc). Acestea pot face telefonul lent și ocupă de memorie și spațiu. Cu acces root, puteți scăpa de ei.

dezinstalaţi bloatware

Overclock sau underclock CPU

Cu o aplicație ca SetCPU, puteți controla viteza procesorului de telefon de overclocking (setați frecvența procesorului max mai mare decât valoarea standard) sau underclocking (a pus-o mai mică decât valoarea sa min). Overclocking ajută dacă doriți să executați o aplicație care are nevoie de cerințe ridicate. În timp ce underclocking ajută în obținerea o viață a bateriei mai buna.

De exemplu, Puteți face procesorului overclockat atunci când juca jocuri grafice intensive, dar le-au trage puterea minimă goale atunci când ecranul este oprit.

setcpu pentru utilizatorii de rădăcină

Mai bine de rezervă

Google face o treabă bună de a păstra contactele, poștă, Mesaje, calendare, fotografii, aplicații și alte lucruri Google-Y, în vederea. Dar cu o aplicație numită Titan Backup, nu înapoi numai până toate aplicațiile dvs., dar de asemenea, poate o copie de rezervă toate datele stocate în aceste aplicații.

Titan-backup

Obțineți actualizări mai repede

Producătorii de telefoane Android să ia întotdeauna luni pentru a elibera cele mai recente actualizări Android (și unele telefoane chiar au nici o șansă de a face upgrade). Atunci când Google a anunțat Lollipop, Poate ai fost încă pentru a obține Jellybean. Deci, de ce sunt încă în așteptare pentru cele mai recente sisteme de operare, atunci când ar putea rădăcină simplu telefon și să-l chiar acum? Cine are răbdare?

Comunitate de dezvoltatori Android sunt adesea în măsură de a obține noul sistem de operare pe un telefon luni înainte de transportatorul eliberează actualizare. După ce te înrădăcinate, trebuie doar să găsiți versiunea sistemului de operare pe care doriți și instalați-l (optimizat pentru dispozitivul dvs. specifice).

Automatizarea totul

Cu o aplicație minunat Tasker, care utilizează "Dacă acest, apoi că "mentalitatea, puteți face telefonul un geniu. Se poate automatiza totul pe telefon. De exemplu, puteți opri în mod automat telefonul pe timp de noapte, porniți Wi-Fi atunci când sunteți acasă, deschide aplicația de muzică atunci când vă conectați la Bluetooth mașinii. De fapt, nu are nevoie de acces root, dar dacă sunt înrădăcinate, se poate face mult mai mult decât crezi. Pentru mai multe automatizare inspiratie, verifică aici.

TASKER

Flash un ROM personalizat

Acesta este unul dintre cele mai bune beneficii ale înrădăcinare. Un ROM personalizat este de fapt o versiune personalizată a Android, acesta poate fi o versiune stoc de Android, adaugă câteva caracteristici utile, adaugă o mulțime de caracteristici într-adevăr unice, sau schimbați Android de la cap pana in picioare. Prin modul, CyanogenMod este un rom foarte popular că mulți oameni a pus pe telefoanele lor.

CyanogenMod

Notă: Nu aveți de fapt nevoie de acces root pentru a aprinde o ROM personalizat, deși va trebui să debloca aplicația bootloader (un proces care uneori vine la pachet cu acces root). Și tu ar trebui să facă întotdeauna o copie de rezervă înainte de a instala orice ROM, deoarece s-ar putea, de asemenea, nevoie pentru a șterge toate datele și memoria cache de pe telefon înainte de a instala un ROM.

Plus față sus, există și alte beneficii pe care le puteți săpa singur. În cele din urmă, Trebuie să vă reamintesc că înrădăcinare va caramida telefon pentru totdeauna, deci vă rugăm să fie precauți. Dar cred că merită riscul.

Butonul de share