Rip-dvd-gratuit-frâna de mână

Cum să Transfer DVD Filme pentru Samsung Galaxy S5 / 4/3 Seria gratuit

Acest ghid vă va arăta cum de a transfera filmele de pe DVD la seria Samsung Galaxy S5/4/3.

După cum știm, Galaxy S5/4/3 are o performanță foarte mare pe ecran. Deci, vizionarea de filme pe DVD de pe ea ar fi plăcut. Dar, evident,, smartphone nu are un driver DVD, aveți nevoie pentru a converti DVD-ul în primul rând.

Aveți nevoie de software-ul DVD Ripper. Te sfătuiesc Frâna de mână, care este un transcoder puternic și liber. (A se vedea, de asemenea,: Cel mai bun 7 Free DVD Ripper software-ul și Top 5 Mac gratuit DVD Ripper ).

Cum de a converti DVD-ul pentru Galaxy S5/4/3 pentru gratuit, folosind frâna de mână

Pas 1: Descarcă Frâna de mână de la aici. Rulați-l.
Pas 2: Importul DVD de clic "Sursa" > "Folder Open", apoi selectați DVD-ul.
Pas 3: Căutați și alege calea destinație a convertit fișier MP4.
Pas 4: Alegeți MP4 în setările de ieșire.
Pas 5: Faceți clic pe "Start" și așteptați procesul de conversie a terminat.
Pas 6: Conectați Galaxy la computer și transfera filme convertite pentru dispozitivul dvs..

frâna de mână

Cum să Rip DVD filme protejate folosind Video Converter Ultimate

Descărca și instala Video Converter Ultimate în primul rând.

Pas 1: Introduceți discul DVD, și faceți clic pe “Încărcare DVD” buton pentru a încărca disc DVD-ul de la driver-ul DVD.

Pas 2: Întoarceți-vă la Format Ieșire faceți clic pe meniul drop-down pentru a alege formatul de ieșire video compatibil pentru Samsung Galaxy S5/4/3. Profilul de ieșire a fost optimizat pentru seria Galaxy S.

Și dacă nu mulțumit cu setările implicite ale Galaxy S3, va rugam sa-l stabilit de unul singur click “Setări”. Puteți seta rezoluția video, Bitrate video, Frame Rate, Encoder și canale audio, Rate eșantion, Encoder, Bitrate audio, și așa mai departe.

Notă: deoarece rezoluția maximă de la DVD filme originale este de aproximativ 720 × 480 px, v-ar ține mai bine rezoluția video de ieșire la fel ca originalul sau mai mic pentru cea mai bună experiență de vizualizare.

Pas 3: Faceți clic pe “Converti” buton și permiteți Video Converter Ultimate face munca de odihnă. Apoi așteptați procesului de conversie a terminat și transfera filmul pe DVD convertit la seria Galaxy S și vă bucurați de ele.

Butonul de share