Top 7 Cel mai bun software gratuit DVD Ripper

Deși Blu-ray este deja din ce în ce mai răspândite în prezent. DVD-ul este încă dominantă pe piață. And a DVD Ripper software would be a must-have application for DVD lovers. Puteți copia conținutul DVD-ul într-un fișier video de codare DVD la MP4, AVI, MKV, CIO, WMV sau alte formate video. Fișierul rupt poate fi salvat pe calculator sau alt dispozitiv, cum ar fi telefonul mobil și comprimat, pentru editarea în continuare, de rezervă, partajare sau de redare.

Dacă aveți o colecție mare de filme pe DVD și clipuri muzicale, doresc pentru a extrage un capitol sau de a face copie de siguranță plin de ele. Ați putea avea nevoie DVD Ripper. Și Dacă sunteți mereu în căutarea pentru gratuit DVD Ripper, nu stiu care este cel mai bun. Aici vă vom da o revizuire a Top Free DVD Ripper.

A se vedea, de asemenea,: Cel mai bun Free Software DVD Ripper pentru Mac

Am testat mai multe Rippers gratuit DVD, este foarte greu de spus care este cel mai bun. Poate că o acceptă diverse formate video de ieșire, dar nu poate decripta protecția. Poate B poate rupe cele mai recente DVD-uri protejate. Totuși, va dura ore pentru a rupe un DVD. Chiar obține un rezultat mai bun, atunci când utilizarea C și D împreună.

Să aruncăm o privire la care sunt in lista de acum.

WinX DVD Ripper: Cel mai bun Cel mai rapid gratuit DVD Ripper pentru a converti și rip DVD la MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

Winx dvd ripperWinX DVD Ripper este un software gratuit stand-alone DVD ripping pentru Windows și Mac. Se poate rupe DVD la diverse formate video, inclusiv MP4, WMV, CIO, FLV, MPEG, sau DVD-ul pentru iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP sprijinit clipuri video la viteza de rapid, fără nici o 3rd-pachet de codec partid.

Este freeware si shareware. Versiune gratuită vă permite să eliminați toate protecțiile DVD comune copiere, inclusiv criptarea CSS, codul de regiune, Sony ARccOS, UOPs, APS, BRM, etc. și rip DVD la Video. În timp ce nu are suport pentru cele mai recente DVD Disney protejate. Dacă vrei să faci asta, aveți nevoie să faceți upgrade la Platinum sau de a folosi un alt program pentru a elimina protecția la copiere întâi.

Frâna de mână: Open source transcoder videoclip, acceptă aproape orice format

frâna de mânăFrâna de mână este noastre preferate encoder video pentru său simplu, -ușor de utilizat, ușor de instalat, și opțiunile de tweaking puternic pentru a obține cea mai bună calitate convertit ca urmare a. Este un instrument open source pentru a converti video și DVD la aproape orice format, disponibil pentru Windows, Linux sau Mac OS X.

Este perfect, dar numai poate citi și codifica DVD protejat non-. Pentru că este ilegal. Deci, trebuie să utilizați un 3rd-software-ul de partid pentru a elimina Proctection primul, de exemplu, AnyDVD este o alegere bună, apoi citiţi şi rip DVD cu HandBrake.

DVDFab HD Decrypter: Copie DVD și Blu-ray disc gol sau hard disk, două moduri disponibile de copiere

DVDFab-hd-decrypter
De fapt, DVDFab HD Decrypter este parte a DVDFab DVD Copy și Blu-ray Copy. Deci, este mai mult ca un DVD Copy, mai degrabă decât DVD Ripper. Funcționează ca un DVD Decrypter gratuit, se poate elimina de protecție și copia DVD / conținut Blu-ray disc bland sau hard disk(Versiunea gratuită nu poate suporta cele mai recente protecție decripta). Acesta vă permite să fie copia discul complet sau doar să copiați filmul principal.

Versiunea free se poate face doar 1:1 copiere, nu acceptă comprima un DVD9 într-un DVD5. Sau va trebui să plătească. Se poate încărca disc, dosar și imagine ISO, și ieșire aceeași.

MakeMKV: One-click souliton pentru a converti DVD și Blu-ray pentru a MKV

MakeMKVMakeMKV poate rupe rapid și ușor DVD-uri și discuri Blu-ray pentru a MKV fișiere de înaltă calitate, cu un singur click. Se poate doar de ieșire în format MKV și sprijină toate DVD-uri comerciale și Blu-ray discuri de protectie. DVD val mic va fi întotdeauna liber, dar Blu-Ray Multiplicarea este gratuit doar pentru atâta timp cât 30 zi.

MakeMKV converteste clipuri video de proprietate (și, de obicei criptate) disc într-un set de fișiere MKV, păstrarea cele mai multe informații, dar nu se schimbă în nici un fel. Deci, este foarte rapid, se poate transforma la fel de repede ca unitate poate citi date.

Notă: Formatul MKV poate stoca melodii audio / video multiple, cu toate meta-informații și de a conserva capitole. Nu sunt mulți jucători care pot reda fișiere MKV aproape pe toate platformele, s-ar putea interesa în Cel mai bun 4 MKV Jucătorii de pe Mac OS X.

Format Factory: Rip DVD-uri și CD-uri mucis a numeroase formate de fișiere adecvate pentru dispozitiv portabil

format-fabricăCa numele său, acest freeware este cel mai puternic pe numeroase formate de fișiere de sprijin, inclusiv video de la video, audio la audio, DVD la video, și, de asemenea, imaginea de imagine. Este flexibil și personalizabil și vă permite să modificați mai multe setări de ieșire, cum ar fi adăugarea de filigrane, subtitrare și o mulțime de alte opțiuni.

Format Factory sprijină rip protejate DVD, dar la testul meu, se poate doar o parte din ele. Poate se poate susține doar câteva DVD-uri CSS protejate vechi.

Format Factory este gratuit, dar există atât de multe reclame enervante pe interfața sa.

Freemake: Freeware final puternic pentru a converti video și DVD

Freemake-video-convertorFreemake este un software puternic final, nu este doar un convertor video, dar, de asemenea, un DVD Ripper, DVD, Blu-ray Burner, Online MP3 Converter, Filtru de prezentarea și mai mult. Aceasta susține 200+ format de intrare și capabil de conversie video pentru dispozitive portabile, cum ar fi iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Mur, etc. Arde video pe DVD și Blu-ray. Rips clipuri video online prin URL directe lipite de 50+ site-uri.

Dar nu are suport pentru DVD-uri criptate, fie. Se avariază în aproape toate DVD-urile mele comerciale, cum ar fi Thor și Iron Man 3.

Notă: Și acest lucru este nevoie de software. NET Framework 4.0 Client Profile. Dacă nu-l au, Expertul de configurare a Freemake se va instala pe PC.

DVD Shrink: Soluție gratuită de scădere DVD-uri originale pe medii de înregistrare.

DVD-ShrinkDVD Shrink este una dintre cele mai populare Rippers gratuit DVD care va sprijini în mod eficient discuri DVD, care are o interfață elegant, cu o capacitate unică de a comprima de date DVD la 4,7 gig-standard de DVD. Acesta este capabil de a rupe DVD pe hard disk ca fișiere video sau ca o imagine ISO. Apoi, aveți posibilitatea să inscripționați fișiere de ieșire prin integrarea cu Nero sau alt software DVD arsură.

Acesta nu a fost actualizat de la lansat în 2006, și nu ar putea fi capabil de a decripta unele DVD-uri cu noua copie, protecție.

Descărcați Page

Acum, că v-ați văzut de sus 7 cele mai bune Rippers DVD gratuite. Unele dintre ele nu sunt sprijine DVD criptate. Unele au o calitate video de mare. Pentru testul meu, unele pot elimina cele mai multe de criptare, în timp ce unii nu. Așa, poate utiliza două sau trei dintre ele se pot ocupa cu DVD-ul perfect.

Butonul de share