recupera datele după iphone jailbreak

Cum de a restabili iPhone date după Jailbreak

Voi pierde toate datele mele, dacă am jailbreak meu iPhone / iPad

În primul rând pentru a ști, nu va pierde orice date din jailbreaking pe iPhone sau iPad. Jailbreaking elimină limitările pe iOS, astfel încât să putem obține acces root la sistemul de fișiere iOS și managerul. Acest lucru nu vă va împiedica de la spate sus sau sincronizarea cu iTunes. Dar Jailbreaking de orice mijloace se execută întotdeauna riscul de a pierde date.

A se vedea, de asemenea,:
Cum de a jialbreak iOS 7.1.x cu Pangu pe Windows
Cum să jailbreak iOS 7.1.x cu Pangu pe Mac

Cum de a restabili datele iPhone după jailbreak

Fist de toate, a obține un instrument de recuperare de date pentru iPhone. Absolut puteți utiliza, de asemenea, iTunes pentru a restaura datele dvs. de iPhone.

Pas 1: Descărcați iPhone de recuperare de date (Mac utilizator click aici) și instala. Care este un program de incredere, care poate scana dispozitivele și recupera contacte anterioare, SMS, notițe, fotografii, videoclipuri și mai mult.

Pas 2: Rulați programul după instalarea acestuia, alege modul numit "de recuperare de la iTunes Backup". Și atunci veți vedea o listă a tuturor dvs. de fișiere de rezervă iTunes, selectați cel mai recent fișier copie de rezervă și faceți clic pe "Start Scan".

Pas 3: După scanare, aveți posibilitatea să examinați tot conținutul anterior în dosarul iTunes de rezervă, alege pe cele pe care doriți și faceți clic pe "Recuperare". Ești restabilirea toate acestea acum.

Prin urmare, ar trebui să jailbreak înainte întotdeauna copie de rezervă. Este doar ce durează câteva minute, dar aceasta va juca un rol foarte important în viața ta.

Butonul de share