samsung-galaxy-S4

Cum de a recupera fotografii pierdut sau video de la Samsung Galaxy S6 / 5/4

După cum știm, Samsung Galaxy seria S are un aparat de fotografiat frumos și ecran de înaltă rezoluție. Puteți lua videoclipuri de calitate foarte mare & fotografii în jurul valorii de tine, partaja cu prietenii și familia, care este foarte misto.

Totuși, există încă riscuri de a pierde fotografiile și videoclipurile în orice moment, din cauza ștergerii accidentale sau eroare de date. Tu ar trebui să constituie un bun obicei de backup regulat. Atunci nu vei intra în panică atunci când pierde ceva important. Chiar dacă nu aveți o copie de rezervă, mai ai o șansă de a recupera fotografiile sau clipurile video cu ajutorul Android de recuperare de date.

Dr.Fone pentru Android este un seif & ușor de utilizat android program de recuperare de date și vă poate ajuta să recupereze orice date, cum ar fi fotografii, clipuri video, Contacte, mesaje text, documente, muzică & Imagine de arhivă etc. pe ti Galaxy S6/5/4.

Preparate

1. Android de recuperare de date şi a instala it. (Versiunea pentru Windows și Versiunea Mac)

2. Root Android Telefon. (A se vedea, de asemenea,: Cum la spre root Android dispozitive.)

P.S. Nu upgrade la Android 6.0, deoarece este greu de rădăcină.

Paşi pentru a recupera date din Galaxy S6/5/4

Pas 1, Conecta ţi Galaxy S6/5/4 pentru PC
Lansarea Dr.Fone pentru Android, veți obține fereastra de primar de mai jos. Vă rugăm să conectați Galaxy la calculator printr-un cablu USB.

connect Galaxy S4 to computer

Pas 2, Activează USB de depanare (Facultativ)
Dacă ați activat depanare USB tău Galaxy S înainte, puteți sări peste acest pas, altfel veți vedea o fereastră ca mai jos. Vă rugăm să urmați expresia detaliat în fereastra pentru a seta acum: Introduce “Setări” > Clic “Despre telefon” > Robinet “Construi număr” pentru 7 ori pana la obtinerea unei note “Sunteți în modul de dezvoltator” sau “Mod de dezvoltator a fost activată” > Înapoi la “Setări” > Clic “Opțiuni pentru dezvoltatori” > Verifica “Depanare USB”.

Pentru detalii, puteți citi acest post: Cum să Activează USB de depanare de pe dispozitivele Android.

enable usb debugging

Pas 3, Începe scanarea datele de pe dispozitivul dvs.
După ce a permis de depanare USB, programul va detecta automat dispozitivul. Apoi faceți clic pe “Start” pentru a analiza datele de pe dispozitivul dvs.. Rețineți că ar fi mai bine să păstrați bateria mai mult 20% înainte de scanare.

scanning-lost-data

Notă: Dacă dispozitivul nu este înrădăcinată înainte, programul va începe scanarea imediat după analiza. Sau va trebui să permită autorizarea programului Superuser pe ecranul telefonului. Doar faceți clic pe “Permite” în cazul în care mesajul apare pe ecranul dispozitivului. Apoi înapoi la computer, și faceți clic pe “Start” pe ecran a programului pentru a scana dispozitivul.

allow superuser authorization

Notă: Nu deconectați dispozitivul în timpul de scanare, sau scanarea va eșua. Dacă programul nu pornește de scanare pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să încercați din nou. Și unele dispozitive prezente “Permite” buton de mai multe ori. Doar faceți clic pe ea până când nu apare din nou sau programul începe de scanare.

do not disconnect device

Pas 4, Previzualizare și recupera
Procesul de scanare ar dura un timp. Apoi, aveți posibilitatea să examinați toate datele recuperabile găsite în rezultatul de scanare sortate pe categorii. Marca cele pe care doriți și faceți clic pe “Recupera” pentru a le salva pe computer.

preview and recover

Notă: Contacte șterse, mesaje text, și alte mai sunt, de asemenea, afișate în rezultatul, și SMS-uri șterse și persoanele de contact sunt afișate în roșu. Aveți posibilitatea să le separa de culoare.

Butonul de share