iOS 8

Cum de a recupera șterse Fotografii de la iOS 8

Ștergeți accidental fotografiile de pe iPhone sau iPad cu siguranță te face nebun. În prealabil, ați crede că ei doar dus. Dar acum avem o șansă de a le obține înapoi.

Apple a lansat iOS 8 beta pentru dezvoltatorii de săpat în jurul și de a descoperi noi caracteristici cu câteva zile în urmă. Dacă ați descărcat și instalat iOS 8, s-ar putea constatat că aplicația foto are două noi dosare denumite "Adăugate Recent" și "șters recent" sub Albume. După cum sugerează și numele, fotografiile pe care tocmai le ai este în folderul "Adăugate Recent", în timp ce cealaltă directorul "Deleted Recent," păstrează temporar fotografiile pe care le-ați șters recent. Așa, dacă tocmai ați șters fotografiile sau imaginile de accident, le puteți recupera cu ușurință.

ios8-fotografii-recent-elimină

Dacă fotografiile pe care doriți pentru a recupera nu sunt în acest dosar, puteți încerca să le recupereze de la spate dvs. iTunes, atâta timp cât acestea au fost susținute în fața. Urmați acești pași simpli:

Pas 1: Deschideți software-ul iPhone Backup Extractor, trece la "recupera de la iTunes Backup" pe partea de sus. Apoi, puteți vedea toate iTunes fișiere de rezervă de iPhone, iPad și iPod Touch, care a sincronizat vreodată cu iTunes (iTunes va sprijini automat dispozitivele atunci când sincronizarea). Selectați o doriți și faceți clic pe "Start Scan" pentru a extrage.

Pas 2: Când scanarea este finalizată, aveți posibilitatea să examinați toate datele care dosarul iTunes de rezervă conține. Ele sunt clasificate în funcție de tipurile de fișiere. Puteți vedea fotografiile șterse în Fotografii & Categoria Video. Marcați fotografiile pe care doriți și faceți clic pe “Recupera” buton pentru a le salva pe computer.

Pas 3: Rulați iTunes și re-sincronizare fotografiile recuperate de dispozitivele.

Butonul de share

  • Jack chanel

    Vă mulțumesc pentru a prelua iPhone date care nu știu !! Am rezolvat această problemă a prelua imagini iphone, mulțumesc foarte mult !!