iPhone 5 foto recuperare

Cum de a recupera şterse note la iPhone

Mi-am luat notițe în clasa mea, folosind aplicația de pe iPhone-ul meu, dar o săptămână mai târziu, când m-am dus înapoi la notele ea a fost eliminat și a plecat. Știu că a fost pe telefonul meu pentru că m-am uitat peste el după clasă. Există nici un fel de a recupera? Am verificat pe icloud meu, dar nu era nimic pe acolo.

Poate că s-au întâlnit la întrebarea similară, înainte de. Când doriţi să găsiţi unele note importante care le-aţi făcut pe telefon, dar acestea sunt doar plecat. Doriţi să-i înapoi, dar nu stiu cum. Bine, Acest articol vă va spune ce să fac atunci când veţi găsi notele pierdut.

3 Metode de a nota pierdut sau elimină note la iPhone

Noi va prezentam trei metode pentru diferite situaţii. Vă rugăm să alegeţi cel potrivit pentru tine. În cazul în care au susţinut telefon înainte, puteţi încerca fostul două metode. Sau poate va trebui să încercaţi un program 3rd-party, ceea ce nu este gratuit. Dar vă rugăm să reţineţi că în cazul în care nu sunteţi sigur vă vreodată susţinută telefon, ai încerca mai bine treia metoda primul. Deoarece restaurarea la iTunes sau iCloud backup poate suprascrie datele de pe telefon.

1. Restaurare de la icloud de rezervă
2. Restore din iTunes de rezervă
3. Scanare iPhone şi să încerce să recupereze pierdut note

Metodă 1: Restaurare de la icloud de rezervă

1. Pentru a şterge al tău iPhone, Atingeți setări > General > Restabili > Erase All Content and Settings. Va trebui să introduceţi parola şi Apple ID parola înainte de a vă şterge tot conţinutul şi setări. De ce ar face asta? Pentru că singura modalitate de a restabili la un backup de iCloud este prin Asistentul de configurare. Pentru a ajunge la Asistentul de instalare pe un dispozitiv aveţi deja parametrizate, veţi avea nevoie pentru a şterge toate conţinut de pe iPhone-ul şi setaţi-l din nou.
2. Porniţi aparatul dvs.. Ar trebui să vedeţi un ecran de salut.
3. Urmaţi paşii din asistent configurare iOS. Alăturaţi-vă o reţea Wi-Fi şi urmaţi paşii până când veţi vedea ecranul de Set Up dispozitiv.
4. Atingeți restabilire din iCloud un Backup. Apoi conectaţi-vă la iCloud.
5. Alege o copie de rezervă. Uita-te la data şi dimensiunea fiecărei şi alege cele mai relevante. După ce aţi alege un back-up, transferul începe.
6. În cazul în care aţi achiziţionat iTunes sau App Store-conţinut, folosind mai multe ID-uri de Apple, vă va solicita să faceţi sign in la fiecare. Dacă nu vă amintiţi o parolă, puteţi atinge treci acest pas şi introduceţi-l mai târziu.
7. Rămâneţi conectat. Dacă vă deconectaţi de la Wi-Fi, înainte de procesul completeaza, procesul de restaurare se întrerupe până când vă reconectaţi. Da timp proces pentru a termina. Restaurarea la o copie de rezervă poate dura un timp, în funcţie de dimensiunea de rezervă şi viteza de reţea.

configurarea telefonului

Metodă 2: Restore din iTunes de rezervă

1. Conecta aparatul la calculator pe care ai stocate în copia de rezervă.
2. Deschide iTunes. În cazul în care iTunes iti spune acolo is un update iOS, Obţineţi cea mai recentă versiune.
3. Du-te la fișier > Dispozitive > Restore la Backup. Dacă utilizaţi Windows şi nu vedeţi un fişier meniu, apăsaţi tasta Alt.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Metodă 3: Scanare iPhone şi să încerce să recupereze pierdut note

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. There are many this kind of software on the market now, here we use Dr.Fone for example.
1. Descarca programul aici. Sau du-te la Site-ul oficial.
2. Instalaţi-l.
3. Tu ar trebui să instalaţi cea mai recentă versiune de iTunes. Deoarece programul va apela funcţia parţială a iTunes. Dar nu aveţi nevoie pentru a rula-le în acelaşi timp, şi este mai bine pentru a dezactiva sincronizarea automata în iTunes. (Lansarea iTunes > Edita > Preferințe > Dispozitive, verifica “Preveni iPods, iPhone, şi iPads la sincronizarea automat”.)
3. Conecteaza iPhone-ul la computer şi a alerga Dr.Fone. În mod implicit, Acesta va detecta automat aparatul dvs. iOS şi afişează fereastra pentru “Recupera de la iOS dispozitiv”.
recupera iphone note-01
4. Faceți clic pe “Începeți Scan” buton pentru a porni scanarea iPhone-ul pentru a şterge sau pierdut note. Procesul de scanare poate dura câteva minute. În cazul în care veţi vedea că sunteţi în căutarea de date există, apoi faceţi clic pe “Pauză” butonul pentru a opri procesul de.
recupera iphone note-01
5. Finalizarea procesului de scanare, puteţi vedea o scanare rezultat. Date lipsă şi existente sunt afişate în categorii. Poate beţivan opţiunea “Only display the deleted items” pe on. Făcând clic pe tip de fişier din stânga, Aveți posibilitatea să examinați notele şterse. Şi există o casetă de căutare în partea de sus dreapta, în cazul în care puteţi căuta un anumit fişier tastând un cuvânt cheie.
recupera iphone note-01
6. Când veţi găsi datele trebuie, Doar verifica cutie şi a lovit “Recupera de la calculator” buton. Pentru mesaje text, iMessage, Contacte, şi note, Puteţi alege să “Recupera de la calculator” sau “Recupera de la dispozitiv”.

Asta e tot de trei metode de recuperare a pierdut note. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să. Vă rugăm să reţineţi că, în cazul în care veţi găsi unele informaţii importante este pierdut, nu intraţi în panică, dar pentru a găsi soluţii.

Butonul de share

  • jingporan

    Vă mulțumesc pentru a prelua iPhone date care nu știu !! Am rezolvat această problemă pentru a recupera iPhone Note, mulțumesc foarte mult !!