modul DFU

Cum de a pune iPhone, iPad și iPod Touch în modul DFU

Ce este modul DFU?

DFU (Update Device Firmware) Mod este o stare care vă permite de a pune iPhone-ul pentru a interfața cu iTunes, dar nu se încarcă cea mai recentă versiune de iOS sau bootloader pe ea. Asta e principala diferență între modul DFU și modul de recuperare.

Modul DFU vă permite să schimbați și alegeți firmware-ul pe care doriți să instalați pe iPhone-ul dvs.. De exemplu, ar trebui să utilizați modul DFU, dacă doriți să instalați o versiune anterioară a iOS, jailbreak iPhone-ul sau deblocarea cartelei SIM. Dacă recuperarea standard nu este de lucru pentru tine pentru a obține dispozitivul înapoi la starea de lucru, DFU-ar putea ajuta.

Cum de a intra în modul DFU

1. Conectați dispozitivul la computer și selectați iPhone-ul din lista de dispozitive din iTunes.
2. Opriți dispozitivul.
3. Apăsat butonul de alimentare pentru 3 secunde.
4. Apăsați și țineți apăsat butonul Home timp ce continuă să țineți apăsat butonul de alimentare. Face acest lucru pentru 10 secunde.
5. Eliberați butonul de pornire și continuați să țineți apăsat butonul de acasă până când veți obține un pop-up de la iTunes, care dispozitivul este recunoscut ca fiind în modul de recuperare.

Asta-i tot, vă aflați în modul DFU. Acest proces de lucrări pentru iPhone, iPod, iPad și așa, indiferent de ce dispozitiv iOS pe care îl utilizați, puteți folosi acest tutorial.

Cum de a ieși din modul DFU

Dacă doriți să ieșiți din modul DFU, țineți apăsat butonul Sleep / Wake sau de alimentare și butonul Home, în același timp, de cel puțin zece secunde, până când apare logo-ul Apple.

Stuck în modul DFU

Dacă rămâneți blocat în modul DFU și nevoie pentru a iesi, țineți doar butonul de pornire și butonul de acasă simultan până când apare logo-ul Apple. (A se vedea, de asemenea,: Cum de a ieși din modul DFU)

Butonul de share