taxa de iPhone de obiceiul

FAQ: My iPhone nu va încasa

taxa de iPhone de obiceiulCe ai face dacă ai găsi că iPhone-ul nu va încasa? Poate credeți că bateria este rupt, și ai nevoie de unul nou. Dar, de fapt, există unele lucruri care ar putea să interfereze cu capacitatea de a încărca bateria iPhone. Puteți încerca aceste lucruri înainte de a vă să înlocuiți bateria.

1. Verificați Port USB

În cazul în care iPhone-ul nu se poate obține o taxa atunci când utilizați un port USB. Primul lucru pe care trebuie să încercați este să conectați în iPhone-ul la un alt port USB sau un alt calculator. Dacă atunci recunoscut de calculator și încarcă telefonul tău, care ar înseamnă că portul USB precedent este rupt.

2. Verificați Cablu USB

Ai nevoie pentru a verifica cablu USB. Cablul USB este folosit pentru a conecta și calculator sau perete încărcător iPhone. Dacă a fost spart, atunci, desigur, nu se poate reîncărca. Aici puteți utiliza Înlocuirea metoda pentru a verifica (schimba un alt cablu USB). Dacă găsiți că problema este cablul USB, du-te pentru a cumpăra unul nou.

3. Verificați Wall charger

Deși încărcătorul de perete rareori merge bine, avem nevoie pentru a lua această posibilitate în considerare. Puteți utiliza în continuare metoda Înlocuirea a avea un test de. Imprumuta încărcător alt oamenilor sau încărcați pur și simplu iPhone-ul de computer. Prin urmare, putem verifica dacă încărcătorul de perete este rupt.

4. Verificați tensiunea

Încărcarea bateriei telefonului necesită o anumită tensiune. Poate că sunt folosite pentru a utiliza un dispozitiv ca tastatură pentru a încărca telefonul tău, dar, uneori, nu poate furniza suficient de tensiune. Atunci telefonul tău nu a putut obține o taxa. Deci, asigurați-vă că nu sunt conectați iPhone-ul la o tastatură, dar de pe computer.

5. Restart iPhone

Reboot este cel mai comun mod de a rezolva problemele mici. S-ar putea fi surprins de eficiența acestuia. Între timp, ea nu poate rezolva toate problemele. Dar atunci când veți găsi telefonul dvs. nu poate încărca, de ce nu-l și re-plug-reporni în puterea. Asta s-ar putea da o surpriză.

6. Utilizați modul de iPhone de recuperare

Uneori, rezolvarea unor probleme mai complexe de pe iPhone necesită măsuri mai extinse. Restart nu pot depune această. Apoi, puteți face telefonul în modul de recuperare pentru a restabili forma o copie de rezervă sau la setările din fabrică (va șterge toate datele dvs.). Aceasta ar fi o modalitate buna.

7. Bateria este mort

Dacă nici unul din lucrurile de mai sus muncă, din păcate, tu bateriei este mort și trebuie să fie înlocuit. Apple ofera un serviciu baterie pentru $79, mai mult $6.95 transport. În cazul în care iPhone-ul este acoperit de un an de garanție Apple limitată, AppleCare , sau AppleCare Protection Plan, puteți să-l înlocuiască gratuit.

Butonul de share