debloca-bootloader-pe-android

Cum a debloca Bootloader pe dispozitiv Android

Ce este bootloader

Bootloader este o bucată de cod care spune sistemul de operare dispozitivul Android de modul de boot-up. Acesta este, de obicei închis deoarece producătorul vrea să rămânem la versiunea lor sistem de operare Android, care este proiectat special pentru dispozitivul dvs.. Cu bootloader blocat, nu se poate personaliza deice dvs. (exemplu. intermitent un ROM personalizat).

Pregătire

Deblocați Bootloader dvs.

Avertizare: Deblocarea bootloader golurile garanție. De asemenea, complet tampoane (Formate) aplicatii interne de memorie, inclusiv telefonului Android, Contacte, mesaje text, imagini și așa mai departe.

1. Activează USB de depanare de pe dispozitiv. (Ghid de aici)

2. Conectați dispozitivul la computer printr-un cablu USB. Dacă sunteți prima dată să facă acest lucru, vei primi un pop-up cere permisiunea.

allow usb debugging

3. Deschideți terminalul de pe computer (apăsați Win R, tip cmd și apăsați Enter), schimba dosarul la platforma Tools în Android SDK. Tipic, se pare ceva de genul asta, dar trebuie să găsească calea exactă pe care ați instalat Android SDK pe computer:
C:/Android SDK / ADT-bundle-windows-x86_64-20131030 / SDK / platform-tools /

Pentru a schimba calea de dosar, aveți nevoie pentru a pune "cd" în fața lui, astfel încât întregul comanda ar arata astfel:
CD C:/Android SDK / ADT-bundle-windows-x86_64-20131030 / SDK / platform-tools /

cmd

4. Apoi, vă rugăm tastați următoarea linie de comandă pentru a porni aparatul în modul fastboot:
ADB bootloader repornire

5. Odată ce dispozitivul este în modul fastboot, tastați următoarea linie de comandă:
Dispozitive fastboot

6. Acum puteți vedea numărul dumneavoastră de dispozitiv serial. Dacă nu puteți vedea numărul de serie, și vedea în schimb “<așteptare pentru dispozitiv>”, instalați “Android SDK.

7. Apoi tastați următoarea linie de comandă și apăsați tasta Enter:
fastboot oem de deblocare

8. O notă va afișa pe dispozitivul dvs. care trebuie să fie acceptată. Utilizați tastele de volum pentru a alege opțiunea “Da”, și apăsați butonul de alimentare pentru a confirma selecția.

debloca bootloader

9. Dacă dispozitivul nu reporni automat, reporniți-l din meniul.

Felicitări, ai dispozitiv este acum deblocat.

Ca Android este un sistem de operare open source și este disponibil pe mai multe hardware diferit, fiecare producător are propria versiune a bootloader. Multe dintre ele oferă metode pentru a vă ajuta să debloca bootloader pe site-ul lor.

Unii producători și operatorii de transport nu permit bootloader deblocare, dar puteți găsi de multe ori o modalitate în jurul că în Forum XDA Developers.

Butonul de share