restaurare-pierdut-sms-android

Cum de a recupera mesaje text șterse de pe Android Telefon

Dacă ați șters unele mesaje foarte important atunci când golirea caseta SMS. Trebuie să acționeze rapid. Deoarece golirea caseta SMS nu șterge de fapt mesajele, doar se ascunde vederii imediate. Deci încă mai ai șansa să-i înapoi, sau vor fi suprascrise de altceva. Aici vă vom arăta cum de a recupera mesaje text șterse de pe telefon Android.

Instrumente pentru a recupera mesaje text șterse

Există mai multe instrumente diferite PC și Mac bazate pe te pot ajuta, și fac practic acelasi lucru: conectați telefonul Android la computer, scana memoria Android dumneavoastră, apoi identifica și de a recupera mesajele șterse. Aici vom introduce un instrument de recuperare de date Android: Dr.Fone pentru Android.

Alte preparate

După descărcare programul Android de recuperare de date. Avem încă ceva de făcut.

Cum de a recupera mesaje text șters din Android

Acum să începem procesul de recuperare. Veți găsi că este foarte simplu și ușor de operat.

Notă: Vă rugăm să nu rula orice alt software de management Android în timpul întregul proces de redresare.

Pas 1: Lansarea instrument de recuperare de date și Android a conecta aparatul la calculator.

Conectați telefonul sau tableta Android la computer prin USB. Programul va arăta că se conectează cu dispozitivul. O aplicație numit MOBILE va fi instalat pe Android pentru a garanta procesul de conectare și de recuperare.

conectează telefonul la pc

Pas 2: Selectați tipurile de fișiere pe care doriți să recupereze

Se poate recupera 8 tipuri de fișier, Vă rugăm să bifați Mesaje și faceți clic pe Următorul. Dacă doriți pentru a recupera altora, fie, apoi le pe toate bifați.

Alegeţi tipurile de fişier pentru a recupera

Pas 3: Selectați un mod de scanare

Dacă se poate identifica datele pierdute se elimină, puteți alege să scanați numai pentru fișierele șterse. Sau ar trebui să încercați altă modul de scanare.

Notă: Numai scanare fișierele șterse va lua mai putin timp.

modul de scanare

Pas 4: Pregătit pentru a începe

Instrumentul de recuperare va smulge automat dispozitivul să recupereze suma maximă de date. După procesul de recuperare dispozitivul va reveni la statutul de nerădăcinoși. Faceți clic pe Start.

Pas 5: Scanarea Android

Programul va începe analizarea dispozitivului, și să încercați să obțineți autorizația rădăcină. Tu ar trebui să apeleze la dispozitiv și permite requrest SuperSU.

Pas 6: Previzualizare și de a recupera conținut șterse

Dr.Fone pentru Android va lista toate conținutul recuperabile. Aveți posibilitatea să le examinați și să decidă ce vrei să recupereze. Le bifați și faceți clic pe Recuperare. Datele recuperate vor fi salvate ca un HTML sau fișier TXT de pe computer.

nota-sms-android

Cum să nu-și piardă mesajele text din nou

Cel mai bun mod de a evita pierderea de date este de backup. Vă sugerăm o aplicație gratuită numită SMS Backup & Restabili.

1. Deschideți aplicația și apăsați Backup.
2. Alege exact ceea ce doriți să creați o copie de rezervă de, then tap Backup Local numai. Acesta va salva fișierul de backup pe stocare Android. Dacă doriți să trimiteți fișierul copie de rezervă pentru Google Drive, Dropbox sau o adresă de email, puteți alege altul.

SMS-backup-restore-1
3. Pentru a restaura mesajele de la spate este foarte ușor, doar atingeți Restabili pe pagina de pornire, și apoi apăsați fișierul copie de rezervă în lista. Dacă ați încărcat de rezervă, atingeți meniul din dreapta sus, then tap Încărcare de la.

SMS-backup-restore-2

Butonul de share