nota-elimină-fotografii

Cum de a recupera șterse Fotografii pe dispozitiv Android

Dacă ați șters fotografiile din greșeală sau șters dispozitivul să clipească un nou ROM. Atunci va trebui să citiți acest ghid pas cu pas pentru a afla cum de a recupera fotografiile pierdute pe Android. Noi vă va arăta cât de ușor este. Trebuie doar să ne mișcăm repede.

De ce puteți obține fotografii înapoi

Când ștergeți fotografiile, clipuri video, muzică sau alte tipuri de conținut, ele nu sunt șterse de fapt. Ei doar devin invizibile. Ei sunt încă pe spațiul de stocare Android. Așa că atunci când ai găsit șters câteva fotografii importante din greșeală, Vă rugăm să acționeze rapid, cât mai curând posibil. Cele mai repede te porți, cu atât mai probabil sunteți de a recupera fotografiile șterse de.

Notă: Dezactivați Wi-Fi și conexiunea de date ar fi mai bine.

Cum de a recupera fotografiile șterse de pe Android

WARN: Procesul de recuperare NECESITĂ acces root pe telefon, CARE VA Vaid GARANȚIA.

1. Descărcați și instalați un Instrument Android File Recovery numit Dr.Fone pentru Android pe computer.

2. Conectați telefonul la computer cu un cablu USB. Trebuie Activează USB de depanare pe telefonul dvs. pentru acest proces. O aplicație numită Mobilego va fi instalat pe telefon.

Notă: Vă rugăm să nu rula orice alt software de management Android timpul procesului de recuperare.

conectează telefonul la pc

3. Selectați tipurile de fișiere pe care doriți să recupereze: Contacte, Mesaje, Jurnale de apeluri, Mesaje WhatsApp & atașamente, Fotografii, Audio, Video și Documente. Apoi faceți clic pe Următor.

Alegeţi tipurile de fişier pentru a recupera

4. Alegeți să scanați pentru fisierele sterse sau toate fișierele. Numai fișierele șterse de scanare va lua mai putin timp. Clic Următor.

modul de scanare

5. Programul va informam ca va smulge automat telefonul dvs. și a reveni la starea nerădăcinoși după recuperare. Clic Start.

6. Dr.Fone va analiza dvs. de telefon și reporniți-l. Și tu ar trebui să acorde permisiunea de Superuser când solicitările de pe telefon.

7. Instrumentul de recuperare va scana telefon și lista rezultatelor. Aveți posibilitatea să examinați și selectați cei de conținut pe care doriți să recupereze de verificarea cutii în fața lor. Apoi faceți clic pe Recupera. Programul va cere în cazul în care pentru a salva fotografiile recuperate de pe computer. Așteptați până când procesul de finisaj.

Cum la spre spate sus fotografiile pe Android

Puteti salva fotografii și clipuri video dispozitivului la fotografii biblioteca Google prin activarea Backup Auto de la meniul Setări. Aceasta poate include fotografii pe care le iau cu camera telefonului, Fotografii Descarcare pe dispozitiv, și fotografii salvate de aplicații.

Notă: Aceste fotografii sunt private excepția cazului în care alegeți să le împărtășească.

Pași pentru a activa Backup automat pe

  1. Pe telefonul Android, robinet Setări Google app.
  2. Robinet Backup automat
  3. Porniți comutatorul Pe.

Auto-Backup

Butonul de share