nota-elimină-fisiere-pe-android

Cum de a recupera datele șterse de pe telefon Android

S-ar putea fi șterse accidental de contact, SMS, fotografii, clipuri video sau fișiere de pe telefon Android. Nu fi supărat, ar trebui să încercați să recupereze datele cât mai curând posibil. Și vă rugăm să rețineți nu salvați sau să instalați nimic pe dispozitiv sau opriți-l până când încercați recuperare. Deoarece datele șterse ar putea fi suprascrise de orice conținut nou.

Preparate pentru a recupera datele de pe Android

Cum de a recupera datele șterse de pe Android

După ce faci preparatele de mai sus, recupera datele șterse este un lucru foarte simplu. Ai nevoie doar de câteva clicuri.

Pas 1: Conectați dispozitivul

Conectați dispozitivul la computer și lansați instrumentul de recuperare de date Android.

Pas 2: Identificați dispozitivul

Software-ul va încerca să se conecteze dispozitivul dvs. și calculator. O aplicație numit MOBILE va fi instalat automat pe telefon pentru a garanta procesele de conectare și de recuperare. Și te rog nu începe orice alt software de management Android în timpul acestui proces.

Notă: În cazul în care depanare USB este dezactivată, programul vă va învăța cum să-i permită.

conectează telefonul la pc

Pas 3: Gata pentru a scana dispozitiv obține

Acum, software-ul este gata de a scana dispozitivul Android. Veți vedea o fereastră ca aceasta. Selectați tipurile de date pe care doriți pentru a recupera: Contacte, SMS, Jurnale de apeluri, Mesaje WhatsApp & atașamente, Fotografii, Videoclipuri, Audio, sau alte fișiere. Verificați-le și faceți clic pe Următor to continue.

Alegeţi tipurile de fişier pentru a recupera

Atunci vi se va cere să aleagă pentru a scana fișierele șterse sau toate fișierele. Evident, numai scana fișierele șterse vor lua mai putin timp.

modul de scanare

În scopul de a recupera mai multe date, software-ul va înrădăcina în mod automat aparatul Dvs. și returnați-l la statutul de nerădăcinoși după procesului de recuperare.

Pas 4: Pornire scanare

Programul va scana telefonul Android pentru datele șterse. După câteva minute, procesul ar trebui să fie finalizat. Toate datele vor fi listate recuperabile. Selectați datele pe care trebuie să fie recuperate și faceți clic pe Recupera. Puteți selecta o cale pe computer pentru a salva aceste date recuperate ca HTML sau fișier TXT.

Notă: Software-ul Android de recuperare de date nu se poate pune orice conținut recuperabile înapoi în telefon direct.

scanare telefonul

Cum să nu-și piardă din nou datele

Date este de nepretuit. Totuși, de recuperare de date este costisitoare. Tu ar trebui să constituie un obicei bun de rezervă a datelor în mod regulat.

Există atât de multe moduri de rezervă a datelor dumneavoastră Android. Puteți copia direct fotografiile, clipuri video, audio, și alte documente de calculator. Folosind serviciul Google Backup pentru a sincroniza contactele, SMS, calendar, etc. la contul dvs. Google.

Transfer de fișiere Android este un software foarte util, care poate backup de date Android dumneavoastră la computer. Ea are versiunea atât Windows și Mac. Puteți descărca mai jos.

Pași spre spate sus Android într-un singur click
1. Rula software-ul și conectați telefonul la computer. Clic Back Up telefonului pe pagina de pornire de software.


2. Software-ul poate o copie de rezervă de contact, mesaje text, jurnale de apeluri, aplicații, audio, clipuri video, fotografii și calendare. Bifați cele pe care doriți și faceți clic pe Start Transfer. Fișierele de rezervă vor fi salvate în mod implicit, la C:\Users Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. Puteți schimba calea de a salva în Setări.

mobiletrans-spate

Butonul de share