Conversia FLV la MP4

Cum de a converti FLV / F4V pentru a MP4 gratuit pe Win / Mac

FLV și F4V sunt două formate de fișiere video de diferite, care au fost cunoscute sub numele de Flash Video. Ele sunt de obicei fost folosit ca un container pentru a furniza video pe internet. Videoclipurile vizionate on-line sunt, de obicei în format FLV sau F4V. Cu unele freeware, puteți descărca cu ușurință aceste clipuri video online de la calculator.

Totuși, FLV format nu este acceptat de multe smartphone-uri și tablete, cum ar fi iPhone, iPod, iPad, Telefoane HTC etc. Deci, avem nevoie de o soluție pentru a converti FLV la MP4, ca MP4 este un compatibil pentru aproape toate dispozitiv portabil.

Noi vă va arăta 2 modalități de a converti FLV/F4V la MP4 pentru gratuit

Metodă 1: Cum de a converti FLV la MP4 cu frâna de mână

Frâna de mână este un faimos open source transcoder videoclip, l suport aproape toate formatele video de intrare și de ieșire în MP4 și MKV. Și se poate rula pe mai multe platforme (Ferestre, Mac și Linux). Acum, urmați pașii.

1. Descarca formularul de frâna de mână aici și instalați-l.
2. Lansarea programului și faceți clic pe "Sursă" > "Open File", alegeți fișierul FLV doriți să faceți conversia.
3. Faceți clic pe "Căutați"Pentru a alege o cale destinație de pe computer.
4. Selectați "MP4"În setările de ieșire. La dreapta a programului, puteți selecta un presetări pentru dispozitiv sau universal.
5. Faceți clic pe "Start"În partea de sus, așteptați pentru finalizarea procesului de conversie.

frâna de mână

Metodă 2: Cum de a converti FLV pentru a MP4, folosind VLC Media Player

VLC este un proiect gratuit și open source. Este un cross-platform (Ferestre, Mac și Linux) player multimedia și un cadru care redă fișiere multimedia, cele mai multe, precum și DVD-uri, CD audio, VCD, și diverse clipuri video.

Și aceasta este, de asemenea, un simplu convertor video, aceasta ne va ajuta pentru a codifica fișierele FLV.
1. Clic aici pentru a descărca VLC Media Player.
2. Apăsați pe Mass-media meniu din partea de sus a VLC, alege Conversia / Sava.
3. Alegeți un fișier făcând clic pe "Adauga ..."Buton în fila Fișier și faceți clic pe butonul" Convert / Save "din partea de jos.
4. Faceți clic pe meniul drop-down și alegeți Video - H.264 + MP3 (MP4) profil din listă. Apoi faceți clic pe "Căutați"Butonul, navigați la cazul în care dosarul MP4 este de a fi salvat.
5. Faceți clic pe "Start"Buton și așteptați pentru procesul de conversie a terminat.

convertizor-flv-vlc

Alternativă

Video Converter Ultimate - Un shareware concepute pentru a converti DVD și video fișier, arde video pe DVD, și de a descărca clipuri video online, clipuri video de transfer fără fir la dispozitive portabile.

Butonul de share