telefon de backup android

Cum la spre spate sus telefoane Android

Este un obicei bun de rezervă a datelor de pe telefon în mod regulat. Pentru că nu știi niciodată când ai nevoie de ea va. De exemplu, înrădăcinare telefon, intermitent un ROM sunt riscante, s-ar putea pierde datele importante.

In acest tutorial, vom să introducă 4 modalități de a copii de rezervă telefon Android.

 1. Date de copiere la computer
 2. Utilizați serviciu Google
 3. Utilizați terță parte App
 4. Utilizați Software-ul de transfer mobil

Metodă 1: Date de copiere la computer

Ca telefon Android poate fi montat ca un hard disk extern de pe computer, atunci când vă conectați telefonul Android la PC prin cablu USB, veți vedea o nouă unitate în My Computer. Deschideți-l și veți avea acces la toate fișierele. Apoi copiați și inserați toate fișierele într-un folder de pe computer.

Notă: Pentru utilizatorii de Mac, trebuie să instalați Transfer de fișiere Android pe Mac.

copie-foto-la-pc-1
copie-foto-la-pc-2
copie-foto-la-pc-3

Este ușor, dreapta?

Metodă 2: Utilizați serviciul Google Backup

Google oferă o foarte convenabil Auto Backup Serviciul. Puteți copii de rezervă datele și setările pentru contul dvs. Google.

Ce date și setările vor fi susținute

 • Contacte
 • Calendar și setările
 • Rețelele Wi-Fi & parole
 • Setări Gmail
 • Imagini de fundal de ecran de start
 • Apps instalate prin intermediul Google Joacă
 • Setări de afișare (Strălucire & Somn)
 • Limbă &Setări de introducere

Pași de rezervă a datelor utilizând Serviciul de Android Backup

1. Deschideți dispozitivului Setări
2. Atinge Backup & resetare
3. Verificați "a datelor mele."

copie de rezervă și resetare

Ați putea întreba, ceea ce despre fotografii și muzică? Nu vă faceți griji, puteți, de asemenea o copie de rezervă fotografii, clipuri video, fișiere, și muzică de pe aparat folosind contul Google în alte moduri.

1. Pentru fotografii, clipuri video, aveți posibilitatea să utilizați Auto Backup pentru a backup automat le la contul dvs. Google. Asigurați-vă că ați Auto Backup-ului pe telefon.
2. Pentru fișiere și foldere, vă rugăm să mergeți la Google Drive (drive.google.com).
3. Pentru muzica, puteți descărca și instala Manager de muzică de pe computer, și-l utilizați pentru a încărca fișiere de muzică pe Google Play.
4. Pentru SMS și liste de apeluri, puteți instala SMS Backup + App. Este destul de popular cu 4.4/5 Evaluările pe Google Play.

Bine, Google oferă de fapt diferite metode de rezervă a datelor dumneavoastră. Dar nu este convenabil, dacă doriți să copii de rezervă toate datele. Să vedem câteva modalități mai convenabile.

Metodă 3: Utilizați terți App

Puteti salva aproape totul de pe telefon către unele aplicații terțe părți plătite (rădăcină necesare). Aici vă vom introduce 3 aplicații, și toate dintre ele au versiune gratuită:

 1. Titan Backup PRO cheie
 2. G Cloud Backup
 3. Heliu (Premium)

Va rugam sa vizitati link-urile de mai sus pentru a obține mai multe informații.

Metodă 4: Utilizați telefonul Transfer

În primul rând, Vă rugăm să descărcați și să instalați Telefon Transfer. Ea are versiunea Windows și Mac.

Lansa software-ul de transfer. Când conectați telefonul la PC, veți vedea fereastra de mai jos. Clic Back Up telefonului,

Cu Telefon Transfer, puteți copii de rezervă contactele, SMS, aplicații, audio, clipuri video, fotografii, Busteni si calendare apela. Verificați cele de conținut pe care doriți să backup și faceți clic pe Începeți Transfer.

backup android telefon

În mod implicit, fișierul copie de rezervă va fi salvat la C:\Users Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. Puteți schimba salva cale în Setări.

Notă: Dacă doriți să restaurați telefon. Lansa software-ul și alegeți Restaurare din copiile de rezervă > MobileTrans, Software-ul va detecta fisierele de backup pe computer în mod automat. Verificați tot conținutul pe care doriți să restaurați și faceți clic pe Începeți Transfer.

restaurare-la-mobiletrans-spate

Butonul de share