Activează ascunse dezvoltator opţiunile tale samsung galaxy s4

Cum să Activează USB de depanare de pe dispozitivul Android

Când doriți să clipească, rădăcină, de rezervă, modernizare sau recupera datele șterse de pe dispozitiv Android, va trebui mai întâi să activați depanare USB. Acest lucru este, în scopul de a conecta și de a comunica cu dispozitivul Android. Modul de depanare USB este dezactivat pentru orice dispozitiv de brand nou în mod implicit, pentru a evita modificările neintenționate pe dispozitivul dvs.. Dar trebuie să o activați manual pentru procesul de dezvoltare Android. Pentru versiuni diferite sistem de operare Android, va fi diferite configurații pentru a activa modul de depanare USB. Și acest ghid va arăta cum să-l permite.

Pentru Android 2.3 sau mai devreme

Setări> Aplicații> Dezvoltare> Depanare USB

2.3.6 depanare USB

Pentru Android 3.0 la 4.1

Setări> Opțiuni pentru dezvoltatori> Depanare USB

4.1.2 depanare USB

Pentru Android 4.2 sau mai nou

1. Deschis Setări > Despre > Construi număr pe telefonul tău Android sau comprimat.

USB-depanare-4.2.2-1

Notă:

  1. Dacă aveți un Samsung Galaxy S4, Notă 8.0, Tab 3 sau orice alt dispozitiv Galaxy cu Android 4.2, deschis Setări > Mai multe tab > Despre și-l atingeți.
  2. Dacă aveți Galaxy S5, Notă 3 sau orice dispozitiv Galaxy cu Android 4.3 sau mai târziu, verifica Setări > General > Despre.

2. Acum, apăsați numărul Build pentru 7 ori. Apoi, veți vedea o mesaje "Acum sunteți un dezvoltator!"Sau" modul de dezvoltator a fost activată ".

Activează ascunse dezvoltator opţiunile tale samsung galaxy s4

3. Întoarceți-vă la principalele Setări meniu și acum vei putea vedea Opțiuni pentru dezvoltatori. Apăsați pe ea și marcați caseta în fața Depanare USB pentru ai permite.

Butonul de share

  • dobzselaci

    Mulțumesc.
    multe, many thanks 🙂