iOS 8

Cum să downgrade iOS 8 Beta a iOS 7.1.1

Apple a lansat iOS 8 beta pentru dezvoltatorii. Poate l-ați instalat, dar nu a găsit-o prea buggy că nu puteți sta. Apoi, vrei să te întorci la iOS 7.1.1. De fapt, declasarea din iOS 8 pentru iOS 7 este destul de usor. Doar urmați aceste instrucțiuni.

Veți pierde toate datele

Înainte de a începe, trebuie să știți că veți pierde toate datele de pe iOS 8 și nu se poate restaura dispozitivul la un iOS 8 backup pe iOS 7. Asta înseamnă că dacă aveți doar un iOS 8 de rezervă, nu se poate utiliza pentru a restaura dispozitivul după retrogradarea. Dar dacă aveți un iCloud sau iTunes de rezervă mai mari de la iOS 7, va fi capabil de a restabili să-l. Deci, asigurați-vă că aveți backup de date importante cu iTunes sau icloud.

Cum să downgrade iOS 8 beta a iOS 7.1.1

1. Descarcă properiOS 7.1.1 IPSW fișier firmware pentru dispozitivul dvs. aici.

2. Conectați dispozitivul la computer și să lanseze cea mai recentă versiune de iTunes.

3 Țineți apăsată tasta Shift (pe Windows) și faceți clic pe butonul Restore, în timp ce utilizatorii de Mac țineți apăsată tasta Alt sau Option cheie.

restaurare-iphone

4. Căutați și selectați iOS 7.1.1 Fișier firmware IPSW-ați descărcat mai devreme și faceți clic pe butonul "Open".

5. Dispozitivul va restabili acum pentru iOS 7.1.1. Procesul de restaurare poate dura aproximativ 10-15 minute. Odată finalizat, dispozitivul va fi retrogradat de la iOS 8 beta a iOS 7.

6. Dacă aveți un iOS 7 de rezervă, puteți restaura acum dispozitivul de la ea.

Notă:

1. Apple a închis fereastra de semnare pentru orice firmware-ul de mai jos iOS 7.1.1. Astfel încât este imposibil să se întoarcă la iOS 7.0.6 sau mai jos, numai iOS 7.1.1.

2. Dacă sunteți jailbroken și upgrade la iOS 8 beta, veți pierde jailbreak-ul. Dacă doriți să jailbreak după declasarea, poate doriți să citiți aceste: Cum să jailbreak iOS 7.1.1 cu Pangu pe Windows sau Mac.

Butonul de share

  • Markw

    Mi-ar recomanda materialul cu privire la modul de a face un downgrade simplă și eficientă de la iOS 8 face iOS 7 download.net.pl/downgrade Z-iOS-8-Do-ios-712/n/4758/