macfreedvdripper

Cele mai bune Rippers DVD gratuit pentru Mac

DVD Rip la hard disk este o modalitate buna de a gestiona și de a proteja discul

Este posibil să aveți o mulțime de DVD-uri din colecția dvs., care ar lua mult spațiu în camera dvs.. Și este, de asemenea, dificil de a le gestiona. Uite, de fiecare dată când doriți să urmăriți un film, va trebui să ia ceva timp pentru a alege primul de la colecția dvs. de mare. Și disc DVD poate fi zgâriat în timpul redării.

Dacă doriți o mai bună gestionare a DVD-uri și de a le proteja mai bine, apoi rupe doar DVD-uri pentru format digital. Acest lucru nu este un loc de muncă complicată ca te-ai gandit. Cu un DVD Ripper vă poate rupe cu ușurință toate DVD-uri doar în câteva clicuri. Și acest articol vă va prezenta cele mai bune Rippers DVD gratuit pentru Mac.

Frâna de mână pentru Mac

frâna de mână-macEi bine cunoscut convertor video open source și DVD Ripper. Se poate rula pe platforme multiple, Mac includ. Frâna de mână poate procesa fișiere multimedia cele mai comune și orice DVD sau BluRay surse care nu conțin nici un fel de protecție împotriva copierii. Formatul de ieșire sunt. MP4(.M4V) și. MKV. Ar trebui să alegeți întotdeauna. MP4(M4V) ca fișiere MKV nu fi jucat bine pe Mac OS X. (A se vedea, de asemenea,: Cel mai bun 4 Gratuit Jucătorii MKV video pentru Mac OS X)

Notă: Frâna de mână nu se poate converti DVD-uri protejate la copiere.

 

MakeMKV pentru Mac

makemkv-macMakeMKV este un transcoder video, care poate rupe DVD și Blu-ray și a converti fișiere video. Se păstrează cele mai multe informații din mass-media sursă, dar nu-l schimba în niciun fel. Deci, are o viteză foarte mare în timpul de conversie. Și ar trebui să rețineți că MakeMKV poate doar de ieșire. Format MKV.

Notă: MakeMKV poate rupe DVD-uri protejate și Blu-raze. DVD val mic este liber în timp ce extragerea Blu-ray au nevoie de o taxă.

MacX DVD Ripper

macxdvdripperMacX DVD Ripper Free Edition este puternic și gratuit DVD Ripper. Acesta vă permite să rip DVD-uri de casă și protejate. MacX DVD Ripper are o sprijine în mod constant pentru a se potrivi cu cele mai recente tehnologii de criptare DVD, îndepărtarea cu ușurință protecțiile DVD copiere, cum ar fi criptarea CSS, Protectii regiune BRM, ARccOS copie de protecție, chiar rupe Disney criptate DVD-uri.

 

DVDFab HD Decrypter pentru Mac

HD decrypter-02DVDFab HD Decrypter pentru Mac este o versiune simpla a DVDFab DVD Copy pentru Mac și DVDFab Blu-ray Copy pentru Mac, care pot copia DVD / Blu-ray pe Mac-ul tău. Se poate copia aproape orice DVD / Blu-raze vechi, viteza de copiere este foarte rapid și de calitate este minunat. În plus, se poate doar de ieșire DVD dosar și dosarul Blu-ray.

Butonul de share