riscuri la rădăcina

Există riscuri să eliminăm un dispozitiv Android

Puteți vedea o mulțime de tutoriale care vă spune cum să eliminăm telefon sau tabletă, dar rareori vorbim orice riscuri potențiale. Deci, acest articol va răspunde la câteva întrebări despre riscurile de înrădăcinare.

Legat:

Ce este rădăcină?
Ce-mi câștig de înrădăcinare?
Deblocați bootload dvs.
Cum să eliminăm aparat Android
Cum la spre spate sus telefon Android

Are potențialul de a cărămidă dispozitivul?

Da, este posibil. Din moment ce joci cu fișierele de sistem face un risc de zidarie telefonului (telefon fiind prestate la un echivalent de stat inutilizabil pentru o cărămidă). Dar ar trebui să fie foarte puțin probabil, dacă urmați cu atenție instrucțiunile. Știi, există zeci de mii de utilizatori Android au înrădăcinate telefoanele lor cu succes. Chiar dacă într-adevăr ați caramida telefonul, acesta poate fi recuperat 99% ori de doar clipeste un alt firmware sau intermitent înapoi firmware stoc.

Va anula garanția mea?

Categoric. Dar, în cele mai multe cazuri aveți posibilitatea de a restabili telefonul la un condiția ca acestea să nu va ști că ai înrădăcinate telefonul. Și, uneori, nici măcar nu verificați pentru a vedea dacă înrădăcinată telefonul atunci când îl întoarceți.

Voi opri obtinerea actualizări?

Nu, înrădăcinare nu se va opri te obtinerea orice actualizări. Dacă vă rădăcină și să păstreze stocul ROM sau intermitent o ROM stoc, veți primi în continuare actualizare OTA (dar execută o actualizare va ne-rădăcină telefon). Și dacă clipi un ROM personalizat, puteți obține, de asemenea, propriile actualizări constante (ca CyanogenMod, Pananoid).

Poliția va apărea la ușa mea din față a doua zi?

Nu, înrădăcinare telefonul nu este ilegal. Deci, nu vă faceți griji despre acest. În afară de, cine stie!

Altceva ar trebui să știu despre înrădăcinare?

Nu, într-adevăr, înrădăcinare este un proces relativ nedureros, cu o mulțime de acestea “ușor o singură atingere (A)Instrumente rădăcină” și chiar și atunci există o serie de ghiduri și ajutor de la XDA pentru a va ghida și depanarea orice probleme ai putea avea. Dar dacă sunteți fericit cu telefonul doar modul în care este, atunci nu rădăcină.

Pentru a afla cum să eliminăm, vă rugăm să faceți unele lectură despre dispozitiv la biblia Android: XDA Developers-.

Butonul de share