Top 7 Cel mai bun software gratuit DVD Ripper

Deși Blu-ray este deja din ce în ce mai răspândite în prezent. DVD-ul este încă dominantă pe piață. And a DVD Ripper software would be a must-have application for DVD lovers. Puteți copia conținutul DVD-ul într-un fișier video de codare DVD la MP4, AVI, MKV, CIO, WMV sau alte formate video. Fișierul rupt poate fi salvat pe calculator sau alt dispozitiv, cum ar fi telefonul mobil și comprimat, pentru editarea în continuare, de rezervă, partajare sau de redare.

Dacă aveți o colecție mare de filme pe DVD și clipuri muzicale, doresc pentru a extrage un capitol sau de a face copie de siguranță plin de ele. Ați putea avea nevoie DVD Ripper. Și Dacă sunteți mereu în căutarea pentru gratuit DVD Ripper, nu stiu care este cel mai bun. Aici vă vom da o revizuire a Top Free DVD Ripper.

A se vedea, de asemenea,: Cel mai bun Free Software DVD Ripper pentru Mac

Am testat mai multe Rippers gratuit DVD, este foarte greu de spus care este cel mai bun. Poate că o acceptă diverse formate video de ieșire, dar nu poate decripta protecția. Poate B poate rupe cele mai recente DVD-uri protejate. Totuși, va dura ore pentru a rupe un DVD. Chiar obține un rezultat mai bun, atunci când utilizarea C și D împreună.

Să aruncăm o privire la care sunt in lista de acum.

WinX DVD Ripper: Cel mai bun Cel mai rapid gratuit DVD Ripper pentru a converti și rip DVD la MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

Winx dvd ripperWinX DVD Ripper este un software gratuit stand-alone DVD ripping pentru Windows și Mac. Se poate rupe DVD la diverse formate video, inclusiv MP4, WMV, CIO, FLV, MPEG, sau DVD-ul pentru iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP sprijinit clipuri video la viteza de rapid, fără nici o 3rd-pachet de codec partid.

Este freeware si shareware. Versiune gratuită vă permite să eliminați toate protecțiile DVD comune copiere, inclusiv criptarea CSS, codul de regiune, Sony ARccOS, UOPs, APS, BRM, etc. și rip DVD la Video. În timp ce nu are suport pentru cele mai recente DVD Disney protejate. Dacă vrei să faci asta, aveți nevoie să faceți upgrade la Platinum sau de a folosi un alt program pentru a elimina protecția la copiere întâi.

Frâna de mână: Open source transcoder videoclip, acceptă aproape orice format

frâna de mânăFrâna de mână este noastre preferate encoder video pentru său simplu, -ușor de utilizat, ușor de instalat, și opțiunile de tweaking puternic pentru a obține cea mai bună calitate convertit ca urmare a. Este un instrument open source pentru a converti video și DVD la aproape orice format, disponibil pentru Windows, Linux sau Mac OS X.

Este perfect, dar numai poate citi și codifica DVD protejat non-. Pentru că este ilegal. Deci, trebuie să utilizați un 3rd-software-ul de partid pentru a elimina Proctection primul, de exemplu, AnyDVD este o alegere bună, apoi citiţi şi rip DVD cu HandBrake.

DVDFab HD Decrypter: Copie DVD și Blu-ray disc gol sau hard disk, două moduri disponibile de copiere

DVDFab-hd-decrypter
De fapt, DVDFab HD Decrypter este parte a DVDFab DVD Copy și Blu-ray Copy. Deci, este mai mult ca un DVD Copy, mai degrabă decât DVD Ripper. Funcționează ca un DVD Decrypter gratuit, se poate elimina de protecție și copia DVD / conținut Blu-ray disc bland sau hard disk(Versiunea gratuită nu poate suporta cele mai recente protecție decripta). Acesta vă permite să fie copia discul complet sau doar să copiați filmul principal.

Versiunea free se poate face doar 1:1 copiere, nu acceptă comprima un DVD9 într-un DVD5. Sau va trebui să plătească. Se poate încărca disc, dosar și imagine ISO, și ieșire aceeași.

MakeMKV: One-click souliton pentru a converti DVD și Blu-ray pentru a MKV

MakeMKVMakeMKV poate rupe rapid și ușor DVD-uri și discuri Blu-ray pentru a MKV fișiere de înaltă calitate, cu un singur click. Se poate doar de ieșire în format MKV și sprijină toate DVD-uri comerciale și Blu-ray discuri de protectie. DVD val mic va fi întotdeauna liber, dar Blu-Ray Multiplicarea este gratuit doar pentru atâta timp cât 30 zi.

MakeMKV converteste clipuri video de proprietate (și, de obicei criptate) disc într-un set de fișiere MKV, păstrarea cele mai multe informații, dar nu se schimbă în nici un fel. Deci, este foarte rapid, se poate transforma la fel de repede ca unitate poate citi date.

Notă: Formatul MKV poate stoca melodii audio / video multiple, cu toate meta-informații și de a conserva capitole. Nu sunt mulți jucători care pot reda fișiere MKV aproape pe toate platformele, s-ar putea interesa în Cel mai bun 4 MKV Jucătorii de pe Mac OS X.

Format Factory: Rip DVD-uri și CD-uri mucis a numeroase formate de fișiere adecvate pentru dispozitiv portabil

format-fabricăCa numele său, acest freeware este cel mai puternic pe numeroase formate de fișiere de sprijin, inclusiv video de la video, audio la audio, DVD la video, și, de asemenea, imaginea de imagine. Este flexibil și personalizabil și vă permite să modificați mai multe setări de ieșire, cum ar fi adăugarea de filigrane, subtitrare și o mulțime de alte opțiuni.

Format Factory sprijină rip protejate DVD, dar la testul meu, se poate doar o parte din ele. Poate se poate susține doar câteva DVD-uri CSS protejate vechi.

Format Factory este gratuit, dar există atât de multe reclame enervante pe interfața sa.

Freemake: Freeware final puternic pentru a converti video și DVD

Freemake-video-convertorFreemake este un software puternic final, nu este doar un convertor video, dar, de asemenea, un DVD Ripper, DVD, Blu-ray Burner, Online MP3 Converter, Filtru de prezentarea și mai mult. Aceasta susține 200+ format de intrare și capabil de conversie video pentru dispozitive portabile, cum ar fi iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Mur, etc. Arde video pe DVD și Blu-ray. Rips clipuri video online prin URL directe lipite de 50+ site-uri.

Dar nu are suport pentru DVD-uri criptate, fie. Se avariază în aproape toate DVD-urile mele comerciale, cum ar fi Thor și Iron Man 3.

Notă: Și acest lucru este nevoie de software. NET Framework 4.0 Client Profile. Dacă nu-l au, Expertul de configurare a Freemake se va instala pe PC.

DVD Shrink: Soluție gratuită de scădere DVD-uri originale pe medii de înregistrare.

DVD-ShrinkDVD Shrink este una dintre cele mai populare Rippers gratuit DVD care va sprijini în mod eficient discuri DVD, care are o interfață elegant, cu o capacitate unică de a comprima de date DVD la 4,7 gig-standard de DVD. Acesta este capabil de a rupe DVD pe hard disk ca fișiere video sau ca o imagine ISO. Apoi, aveți posibilitatea să inscripționați fișiere de ieșire prin integrarea cu Nero sau alt software DVD arsură.

Acesta nu a fost actualizat de la lansat în 2006, și nu ar putea fi capabil de a decripta unele DVD-uri cu noua copie, protecție.

Descărcați Page

Acum, că v-ați văzut de sus 7 cele mai bune Rippers DVD gratuite. Unele dintre ele nu sunt sprijine DVD criptate. Unele au o calitate video de mare. Pentru testul meu, unele pot elimina cele mai multe de criptare, în timp ce unii nu. Așa, poate utiliza două sau trei dintre ele se pot ocupa cu DVD-ul perfect.

Cum de a recupera mesajele șterse de Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”Am şters din greşeală întreaga conversaţie de mesaje text în loc de 2 mesaje specifice. Cum pot recupera mesajele șterse? Ei au susţinut nu de nor.” – întrebat de ariat89

Everyone may encounter this problem. Deci întrebarea este, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Nu vă faceți griji, this article will provide you with a solution.

A se vedea, de asemenea,: Cum de a recupera fotografii pierdut sau video de la Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

How to retrieve deleted messages from Samsung Galaxy

Avem nevoie de un program care poate scana telefonul şi să încercaţi să obţineţi date înapoi. Există multe acest tip de software-ul, ca Dr.Fone pentru Android, Aiseesoft, etc. Deci trebuie doar să selectaţi unul dintre ele şi urmaţi instrucţiunile de. Aici vom folosi Dr.Fone pentru Android ca un exemplu.

1. Descărca programul Android de recuperare de date aici, sau sa site-ul oficial.
2. Radacina telefonului. (A se vedea, de asemenea,: Cum se root-ul Galaxy S5)
3. Activează USB Debugging pe telefon.
4. Programul a instala şi a alerga it, apoi conectați-ul Samsung Galaxy S5 la PC. Programul va începe pentru a conecta aparatul dvs. și calculator. Un app numit MobileGo vor fi instalate automat pe telefon pentru a garanta procesele de conexiune şi de recuperare. Și te rog nu începe orice alt software de management Android în timpul acestui proces.
conectaţi galaxy calculator
5. Selectaţi tipurile de date pe care doriţi să scanaţi pentru: Contacte, SMS, Jurnale de apeluri, Mesaje WhatsApp & atașamente, Fotografii, Videoclipuri, Audio, sau alte fișiere. Verificaţi-le şi faceţi clic pe următorul pentru a continua.
Selectaţi tipul de date
6. Selectaţi un modul de scanare de stocare: Scanare pentru fişierele şterse sau scanare pentru toate fişierele. Lovit Next.
Selectaţi modul de scanare
7. Faceţi clic pe butonul Start pentru a începe scanarea.
8. Aşteptaţi câteva minute până când se termină procesul. Programul va oferi toate datele scanate în listele. Selectaţi datele pe care trebuie să fie recuperate şi faceţi clic pe recuperare. Puteți selecta o cale pe computer pentru a salva aceste date recuperate ca HTML sau fișier TXT.
Notă: Cei eliminate va fi, în cele portocaliu și existente în negru. Le puteți separa folosind butonul de mai sus: Afișa doar elementele șterse.
recupera elimină datele

Cum de a recupera fotografii pierdut sau video de la Samsung Galaxy S6 / 5/4

După cum știm, Samsung Galaxy seria S are un aparat de fotografiat frumos și ecran de înaltă rezoluție. Puteți lua videoclipuri de calitate foarte mare & fotografii în jurul valorii de tine, partaja cu prietenii și familia, care este foarte misto.

Totuși, există încă riscuri de a pierde fotografiile și videoclipurile în orice moment, din cauza ștergerii accidentale sau eroare de date. Tu ar trebui să constituie un bun obicei de backup regulat. Atunci nu vei intra în panică atunci când pierde ceva important. Chiar dacă nu aveți o copie de rezervă, mai ai o șansă de a recupera fotografiile sau clipurile video cu ajutorul Android de recuperare de date.

Dr.Fone pentru Android este un seif & ușor de utilizat android program de recuperare de date și vă poate ajuta să recupereze orice date, cum ar fi fotografii, clipuri video, Contacte, mesaje text, documente, muzică & Imagine de arhivă etc. pe ti Galaxy S6/5/4.

Preparate

1. Android de recuperare de date şi a instala it. (Versiunea pentru Windows și Versiunea Mac)

2. Root Android Telefon. (A se vedea, de asemenea,: Cum la spre root Android dispozitive.)

P.S. Nu upgrade la Android 6.0, deoarece este greu de rădăcină.

Paşi pentru a recupera date din Galaxy S6/5/4

Pas 1, Conecta ţi Galaxy S6/5/4 pentru PC
Lansarea Dr.Fone pentru Android, veți obține fereastra de primar de mai jos. Vă rugăm să conectați Galaxy la calculator printr-un cablu USB.

connect Galaxy S4 to computer

Pas 2, Activează USB de depanare (Facultativ)
Dacă ați activat depanare USB tău Galaxy S înainte, puteți sări peste acest pas, altfel veți vedea o fereastră ca mai jos. Vă rugăm să urmați expresia detaliat în fereastra pentru a seta acum: Introduce “Setări” > Clic “Despre telefon” > Robinet “Construi număr” pentru 7 ori pana la obtinerea unei note “Sunteți în modul de dezvoltator” sau “Mod de dezvoltator a fost activată” > Înapoi la “Setări” > Clic “Opțiuni pentru dezvoltatori” > Verifica “Depanare USB”.

Pentru detalii, puteți citi acest post: Cum să Activează USB de depanare de pe dispozitivele Android.

enable usb debugging

Pas 3, Începe scanarea datele de pe dispozitivul dvs.
După ce a permis de depanare USB, programul va detecta automat dispozitivul. Apoi faceți clic pe “Start” pentru a analiza datele de pe dispozitivul dvs.. Rețineți că ar fi mai bine să păstrați bateria mai mult 20% înainte de scanare.

scanning-lost-data

Notă: Dacă dispozitivul nu este înrădăcinată înainte, programul va începe scanarea imediat după analiza. Sau va trebui să permită autorizarea programului Superuser pe ecranul telefonului. Doar faceți clic pe “Permite” în cazul în care mesajul apare pe ecranul dispozitivului. Apoi înapoi la computer, și faceți clic pe “Start” pe ecran a programului pentru a scana dispozitivul.

allow superuser authorization

Notă: Nu deconectați dispozitivul în timpul de scanare, sau scanarea va eșua. Dacă programul nu pornește de scanare pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să încercați din nou. Și unele dispozitive prezente “Permite” buton de mai multe ori. Doar faceți clic pe ea până când nu apare din nou sau programul începe de scanare.

do not disconnect device

Pas 4, Previzualizare și recupera
Procesul de scanare ar dura un timp. Apoi, aveți posibilitatea să examinați toate datele recuperabile găsite în rezultatul de scanare sortate pe categorii. Marca cele pe care doriți și faceți clic pe “Recupera” pentru a le salva pe computer.

preview and recover

Notă: Contacte șterse, mesaje text, și alte mai sunt, de asemenea, afișate în rezultatul, și SMS-uri șterse și persoanele de contact sunt afișate în roșu. Aveți posibilitatea să le separa de culoare.

Cum de a recupera şterse note la iPhone

Mi-am luat notițe în clasa mea, folosind aplicația de pe iPhone-ul meu, dar o săptămână mai târziu, când m-am dus înapoi la notele ea a fost eliminat și a plecat. Știu că a fost pe telefonul meu pentru că m-am uitat peste el după clasă. Există nici un fel de a recupera? Am verificat pe icloud meu, dar nu era nimic pe acolo.

Poate că s-au întâlnit la întrebarea similară, înainte de. Când doriţi să găsiţi unele note importante care le-aţi făcut pe telefon, dar acestea sunt doar plecat. Doriţi să-i înapoi, dar nu stiu cum. Bine, Acest articol vă va spune ce să fac atunci când veţi găsi notele pierdut.

3 Metode de a nota pierdut sau elimină note la iPhone

Noi va prezentam trei metode pentru diferite situaţii. Vă rugăm să alegeţi cel potrivit pentru tine. În cazul în care au susţinut telefon înainte, puteţi încerca fostul două metode. Sau poate va trebui să încercaţi un program 3rd-party, ceea ce nu este gratuit. Dar vă rugăm să reţineţi că în cazul în care nu sunteţi sigur vă vreodată susţinută telefon, ai încerca mai bine treia metoda primul. Deoarece restaurarea la iTunes sau iCloud backup poate suprascrie datele de pe telefon.

1. Restaurare de la icloud de rezervă
2. Restore din iTunes de rezervă
3. Scanare iPhone şi să încerce să recupereze pierdut note

Metodă 1: Restaurare de la icloud de rezervă

1. Pentru a şterge al tău iPhone, Atingeți setări > General > Restabili > Erase All Content and Settings. Va trebui să introduceţi parola şi Apple ID parola înainte de a vă şterge tot conţinutul şi setări. De ce ar face asta? Pentru că singura modalitate de a restabili la un backup de iCloud este prin Asistentul de configurare. Pentru a ajunge la Asistentul de instalare pe un dispozitiv aveţi deja parametrizate, veţi avea nevoie pentru a şterge toate conţinut de pe iPhone-ul şi setaţi-l din nou.
2. Porniţi aparatul dvs.. Ar trebui să vedeţi un ecran de salut.
3. Urmaţi paşii din asistent configurare iOS. Alăturaţi-vă o reţea Wi-Fi şi urmaţi paşii până când veţi vedea ecranul de Set Up dispozitiv.
4. Atingeți restabilire din iCloud un Backup. Apoi conectaţi-vă la iCloud.
5. Alege o copie de rezervă. Uita-te la data şi dimensiunea fiecărei şi alege cele mai relevante. După ce aţi alege un back-up, transferul începe.
6. În cazul în care aţi achiziţionat iTunes sau App Store-conţinut, folosind mai multe ID-uri de Apple, vă va solicita să faceţi sign in la fiecare. Dacă nu vă amintiţi o parolă, puteţi atinge treci acest pas şi introduceţi-l mai târziu.
7. Rămâneţi conectat. Dacă vă deconectaţi de la Wi-Fi, înainte de procesul completeaza, procesul de restaurare se întrerupe până când vă reconectaţi. Da timp proces pentru a termina. Restaurarea la o copie de rezervă poate dura un timp, în funcţie de dimensiunea de rezervă şi viteza de reţea.

configurarea telefonului

Metodă 2: Restore din iTunes de rezervă

1. Conecta aparatul la calculator pe care ai stocate în copia de rezervă.
2. Deschide iTunes. În cazul în care iTunes iti spune acolo is un update iOS, Obţineţi cea mai recentă versiune.
3. Du-te la fișier > Dispozitive > Restore la Backup. Dacă utilizaţi Windows şi nu vedeţi un fişier meniu, apăsaţi tasta Alt.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Metodă 3: Scanare iPhone şi să încerce să recupereze pierdut note

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. There are many this kind of software on the market now, here we use Dr.Fone for example.
1. Descarca programul aici. Sau du-te la Site-ul oficial.
2. Instalaţi-l.
3. Tu ar trebui să instalaţi cea mai recentă versiune de iTunes. Deoarece programul va apela funcţia parţială a iTunes. Dar nu aveţi nevoie pentru a rula-le în acelaşi timp, şi este mai bine pentru a dezactiva sincronizarea automata în iTunes. (Lansarea iTunes > Edita > Preferințe > Dispozitive, verifica “Preveni iPods, iPhone, şi iPads la sincronizarea automat”.)
3. Conecteaza iPhone-ul la computer şi a alerga Dr.Fone. În mod implicit, Acesta va detecta automat aparatul dvs. iOS şi afişează fereastra pentru “Recupera de la iOS dispozitiv”.
recupera iphone note-01
4. Faceți clic pe “Începeți Scan” buton pentru a porni scanarea iPhone-ul pentru a şterge sau pierdut note. Procesul de scanare poate dura câteva minute. În cazul în care veţi vedea că sunteţi în căutarea de date există, apoi faceţi clic pe “Pauză” butonul pentru a opri procesul de.
recupera iphone note-01
5. Finalizarea procesului de scanare, puteţi vedea o scanare rezultat. Date lipsă şi existente sunt afişate în categorii. Poate beţivan opţiunea “Only display the deleted items” pe on. Făcând clic pe tip de fişier din stânga, Aveți posibilitatea să examinați notele şterse. Şi există o casetă de căutare în partea de sus dreapta, în cazul în care puteţi căuta un anumit fişier tastând un cuvânt cheie.
recupera iphone note-01
6. Când veţi găsi datele trebuie, Doar verifica cutie şi a lovit “Recupera de la calculator” buton. Pentru mesaje text, iMessage, Contacte, şi note, Puteţi alege să “Recupera de la calculator” sau “Recupera de la dispozitiv”.

Asta e tot de trei metode de recuperare a pierdut note. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să. Vă rugăm să reţineţi că, în cazul în care veţi găsi unele informaţii importante este pierdut, nu intraţi în panică, dar pentru a găsi soluţii.

Cum de a transfera conţinut la iPhone vechi la nou iPhone

Te-ai noul iPhone? Doriţi să mutaţi tot conţinutul la iPhone vechi la cel nou? Când vrei să faci asta, primul gând este cu siguranţă folosind iTunes sau iCloud, care este metoda oficial. Şi acest articol vă va arăta mai uşor mod de a transfera datele de pe vechiul iPhone iPhone nou.

1. Transfera datele către noul iPhone folosind iCloud
2. Transfera datele către noul iPhone folosind iTunes
3. Încercaţi unele alte modalităţi de a transfera datele către noul iPhone

Utiliza iCloud

Spate sus al tău curent iPhone folosind iCloud

1. Conecteaza iPhone-ul vechi la internet cu Wi-Fi. Apoi atingeţi setări > icloud > Backup.
2. Asiguraţi-vă că iCloud Backup este pe.
3. Atingeţi înapoi până acum. Rămâneţi conectat la Wi-Fi în timpul procesului de.
4. Până când se termină, puteţi vedea backup cu data şi dimensiunea în setările > icloud > Depozitare > Manage Storage. Afla ce iCloud face back-up.

icloud_backup

Copia de rezervă iCloud se transferă pentru noul iPhone

1. Rândul său, pe noul iPhone. Veţi vedea un ecran "Hello".
Notă: În cazul în care aţi terminat setarea până noul iPhone deja, vă rugăm să atingeți setări > General > Restabili > Erase All Content and Settings. Vă iPhone va reporni şi veţi vedea ecranul de "Bună ziua".
2. Glisați pentru a urmaţi paşii până când veţi vedea ecranul de Wi-Fi. Face noul iPhone să se alăture reţelei Wi-Fi.
3. Continuaţi să urmaţi paşii până când vedeţi Apps & Ecran de date, apoi apăsaţi pauză de la iCloud Backup > Următor. Vi se va cere să introduceţi ID-ul Apple şi parola.
4. Alege copia de rezervă pe care tocmai aţi făcut. Rămâneţi conectat la Wi-Fi şi aşteptaţi procesul de restaurare pentru a finaliza. It will take you some time, depinde de dimensiunea fişierul copie de rezervă şi viteza de reţea.

configurarea telefonului

Folosind iTunes

Faceti un backup la vechiul iPhone folosind iTunes

1. Conecteaza iPhone-ul curent la computer.
2. Deschide iTunes şi asiguraţi-vă că aveţi cea mai recentă versiune.
3. Selectaţi dispozitivul şi faceţi clic pe fişier >Dispozitive > Transferul achiziţiilor pentru a salva conţinutul preluate din iTunes Store sau App Store. Aşteptaţi până se termină procesul.
4. Faceţi clic pe înapoi până acum şi aşteptaţi pentru o perioada de timp până se încheie procesul. Puteţi vedea copia de rezervă în iTunes Preferinţe > Dispozitive.

copie de rezervă, iphone, ipad sau ipod

Transfera iTunes de rezervă pentru noul iPhone

1. Nap on noul iPhone şi conectarea la calculator pe care ai stocate în copia de rezervă iTunes.
2. Urmaţi paşii până când veţi vedea ecranul de Wi-Fi. Apoi atingeţi conectaţi la iTunes.
3. Urmaţi paşii până când vedeţi Apps & Ecran de date, apoi atingeţi Restore din iTunes de rezervă > Următor.
4. Introduceţi ID-ul Apple şi parola.
5. Alege făcute de backup şi aşteptaţi procesul completeaza. În cazul în care copia de rezervă este criptat, vi se va solicita să introduceţi parola.
6. Sincronizați orice conţinut care nu a fost în spate pentru a vă iPhone folosind iTunes.

configurarea telefonului

Alte modalităţi de a transfera datele către noul iPhone

Cu excepţia iTunes şi iCloud, putem folosi alte unelte pentru a transfera datele dumneavoastră.

1. MobileTrans

MobileTrans este un instrument de transfer de date simplu la spre folos. Se poate transfera totul la un singur dispozitiv la un alt dispozitiv cu un singur clic. Şi sprijină Android, IOS, Ferestre Mobile şi BlackBerry chiar. Deci dacă tu chiar a lua un nou smartphone, şi acest instrument vă poate ajuta să transfera contacte, mesaje text, jurnale de apeluri, calendar, fotografii, clipuri video, muzică şi aplicaţii de pe telefonul vechi la cel nou.

mobiletran-prezentare generală

2. AnyTrans

AnyTrans este un program de manager de conţinut IOS, care poate transfera conţinut între dispozitive IOS. Acesta suporta toate tipurile de date: Contacte, fotografii, muzică, Mesaje, notițe, calendar, setările particularizate chiar ca tapet, iCloud cont, sunete, aplicații, chiar app data şi salvează joc, etc.

anytrans-prezentare generală

Cum să Root Google Nexus 5 în un singur clic

Legătură 5 (Hammerhead) este un smartphone Android produs de LG. Aceasta este una dintre linii Nexus Google de dispozitive emblematice și a servit ca dispozitiv de lansare pentru Android 4.4 KitKat. Așa, întotdeauna la curent cu cea mai recentă versiune de Android.

Înrădăcinare Nexus 5 este una dintre cele mai fierbinți subiecte pe internet (Deci, nu intermitent un ROM personalizat pentru a). Printre mai multe moduri de înrădăcinare, Kingo Android Root va fi o alegere bună.

Preparate

1. Descărcare gratuită -un singur click instrument Android Root.
2. Asigurați-vă că telefonul este pornit și cel puțin 30% nivelul bateriei.
3. Cablu USB.
4. Activează USB de depanare de pe dispozitiv.
5. Nu upgrade la Android 6.

Pași pentru a rădăcină Nexus 5

Pas 1: Lansarea instrument Android Root.

Veți vedea o fereastră de mai jos.

radacina-nexus5-1

Pas 2: Connect Nexus 5 la calculator prin cablu USB.

Acest lucru va avea un pic de timp. Software-ul va instala automat driver mobil.

Pas 3: Activează modul de depanare USB de pe telefon.

Dacă ați făcut acest lucru înainte, săriți peste acest pas și pentru a muta pe. Dacă nu, vă rugăm să citiți acest tutorial: Cum pentru a activa modul de depanare USB de pe Android.

Pas 4: Citiți cu atenție notificările.

Vă rugăm să citiți cu atenție și asigurați-vă că știți ceea ce faci.

radacina-nexus5-2

Pas 5: Faceți clic pentru a începe înrădăcinare Root.

Aceasta va dura câteva minute să eliminăm Nexus 5. După ce a început, se va pop-up și să întrebe dacă doriți să continuați. Înrădăcinare va anula garanția și, eventual, caramida telefon(Există riscuri de eradicare telefon?). Clic Bine dacă sunteți sigur ce se va întâmpla.

radacina-nexus5-3

Pas 6: Root Urmat! Faceți clic pe Finish și așteptați pentru repornirea.

Aparatul este acum înrădăcinată succes. Clic Finisaj pentru a reporni pentru a face stabil. După repornire, veți vedea o pictogramă SuperSU pe dispozitiv, care este marca de o rădăcină de succes.

radacina-nexus5-4

Cum pentru a prelua mesajele text șters de pe un iPhone

Mesaje text nu se șterge efectiv

Magazine Apple a iOS fiecare mesaj text le-ați făcut vreodată pe iPhone-ul dvs., chiar le-ați șters. Când utilizați căutare lumina reflectoarelor pentru a găsi ceva și poate veți găsi că unele conversații text, le-ați făcut cu luni în urmă, care au fost șterse de unul singur, sunt încă apar!

De asistență pentru clienți Apple a confirmat că și mi-a spus singurul mod de a elimina permanent toate mesajele text și e-mailuri , este de a face o resetare maestru, sau a restabili la setările din fabrică pe iTunes. Această metodă va șterge toate datele de pe telefon. Date de contact, aplicații, și setările sunt, de asemenea, șterse.

Așa, dacă ați șters mesajele text din greșeală. Lost them due to jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Încă mai aveți o șansă de a le prelua. Aici vă vom arăta 5 metode pentru a prelua mesajele text vă șterse de la un iPhone.


5 methods to retrieve deleted text messages from iPhone

Here we introduce 5 ways to recover the lost text messages from iPhone. Vă rugăm să alegeți una care este potrivit pentru situația actuală. Am putea avea nevoie de iTunes și iCloud de rezervă în timpul procesului de recuperare.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Gratuit)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Gratuit)

Metodă 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 și 6 Plus.

We will need a 3rd-party de recuperare de date pentru iPhone tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

În primul rând, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. Apoi, urmați pașii.

Pas 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

recupera mesajele din iPhone

Pas 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Începeți Scan” buton, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Pas 3: Previzualizare și de a recupera mesajele text șterse de pe iPhone
După scanare, toate datele găsite sunt afișate în categorii, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Recupera” buton. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

recupera mesajele din iPhone


Metodă 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Desigur, you should download the iPhone Backup Extractor software în primul rând.

Pas 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Pas 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Descărcați”, then tick the type of files you would like to download, click “Următor” to continue. When you click “Începeți Scan” buton, the program will download the backup file and analysis it.

extrage fotografii de la iCloud

Pas 3: Previzualizare și de a recupera mesajele text pe care doriți de la backup icloud
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Verificați-le și bifați cele care aveți nevoie. Apoi faceți clic pe “Recupera” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

recupera mesajele din iPhone


Metodă 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Pas 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Începeți Scan”.

recupera mesajele din iPhone

Pas 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Recupera” buton. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

recupera mesajele din iPhone


Metodă 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Gratuit)

Dacă ați susținut iPhone-ul la icloud, puteți restore your iPhone text messages from the backup (icloud de rezervă ar putea fi cel mai bun de rezervă ai pentru ea face copii de dispozitiv în mod automat peste Wi-Fi în fiecare zi, în timp ce este pornit, blocat, și conectat la o sursă de alimentare. Obține detalii despre ceea ce susține icloud sus).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 sau mai târziu. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

restauraţi iphone de iCloud backup

1. On your iPhone, go to Settings > General > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 dispozitiv: Du-te la Setări > icloud > Depozitare > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 dispozitiv: Du-te la Setări > icloud > Depozitare & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Du-te la Setări > General > Restabili, then tap “Erase all content and settings”.

4. În Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Metodă 5: Restore lost messages from iTunes backup (Gratuit)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

restauraţi iphone din iTunes de rezervă

1. Conecta iPhone-ul la computer care are fișierul de backup.
2. Run the iTunes. Asigurați-vă că aceasta este cea mai recentă versiune de iTunes.
3. Dupa ce iTunes a recunoscut iPhone, faceți clic pe butonul Restaurare copie de rezervă, or choose File > Dispozitive > Restaurare de la spate în sus. Dacă utilizați iTunes 10.7 sau mai devreme, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, de asemenea, nu se poate numai recupera o parte din ele. Deci, vă sugerez să utilizați iPhone de recuperare de date.

Legat: Cum de a recupera fotografiile pierdute din iPhone.

Cum de a recupera șterse Fotografii de la iPhone

Q: Am primit recent un iPhone 4 și a fost fericit să se rupă departe. Totuși, Am șterge o sarcină de fotografii de greșeală că nu a vrut să-l ștergeți. Nu am face nici un backup, prin intermediul iTunes și nici Photostream sau ceva de genul asta. Deci, ce pot face pentru a obține fotografiile mele înapoi.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (care rulează pe iOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 fotografii. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone de recuperare de date instrument.

Legat:
Cum pentru a prelua mesajele text de pe iPhone
Cum de a recupera de contact pierdute din iPhone

Dumneavoastră Atenție Vă rugăm să!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Setați iPhone-ul în modul de zbor și nu-l folosiți până când veți găsi acele fotografii;
 2. Nu sincroniza iPhone-ul cu iTunes, icloud sau alte instrumente de la terți, evitând "Elimină fotografii" fi suprascrise de date noi.

6 metode de a recupera fotografiile șterse de pe iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Vă rugăm să le citiți și să aleagă pe cea care ar putea fi potrivite pentru situația actuală. In timpul procesului de recuperare, am putea avea nevoie de iTunes sau icloud de rezervă.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Gratuit)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Gratuit)
 6. Restaurare fotografii șterse de pe iPhone care rulează iOS 8 (Gratuit)

Metodă 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 sau mai târziu, including the latest iPhone 6 și 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Pas 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, vă rugăm să rularea programului și alege modul de recuperare a “Recover from iCloud Backup Files”, apoi introduceți ID-ul Apple si parola pentru a vă conecta. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

extrage fotografii de la iCloud

Pas 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Descărcați, and then choose the type of files you would like to download, click Următor to continue. După aceea, puteți scana conținutul icloud. Apăsați pe Începeți Scan button to begin. It will take you some time, Vă rugăm să așteptați până la procesul de scanare terminat.

extrage fotografii de la iCloud

Pas 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, puteți previzualiza toate datele din fișierul de backup icloud, like contacts, Mesaje, fotografii, notes and more. Verificați-le și bifați cele care aveți nevoie. Apoi faceți clic pe Recupera button to save them on your computer. Programul va cere dacă doriți să puneți de contact recuperate, note și mesaje înapoi la iPhone-ul în cazul în care este conectat cu calculatorul în timpul procesului de recuperare.

extrage fotografii de la iCloud


Metodă 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Pas 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Recupera de la iTunes Backup”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Începeți Scan” to extract it.

extrage fotografii de la iTunes de rezervă

Pas 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. Apoi faceți clic pe “Recupera” buton. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

extrage fotografii de la iTunes de rezervă


Metodă 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 și iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Pas 1: Conecta iPhone-ul la PC-ul și rula programul

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, și rulați programul. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

recuperare iPhone foto

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

recuperare iPhone foto

Pas 2: Începe procesul de scanare pentru căutarea fotografiile pierdute

After you click the “Start” buton, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

recuperare iPhone foto

Pas 3: Previzualizare și de a recupera fotografiile șterse de pe iPhone

După scanare, toate datele găsite sunt afișate în categorii, puteți previzualiza fotografii de a alege de tip rolă de Camera sau Photo Stream. Tick those you want to get back and click “Recupera” pentru a le salva pe computer.

recuperare iPhone foto

Notă: Fotografii găsite aici conține șterse și, de asemenea, cele existente încă pe iPhone. Dacă doriți doar pentru a vedea fotografii șterse, glisați butonul de pe partea de sus a le separa: “Only display the deleted items.”


Metodă 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Gratuit)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 sau mai târziu. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

De exemplu, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. Pe dispozitiv iOS, go to Settings > General > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 dispozitiv: Du-te la Setări > icloud > Depozitare > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 dispozitiv: Du-te la Setări > icloud > Depozitare & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Du-te la Setări > General > Restabili, then tap “Erase all content and settings”.

şterge tot conţinutul şi setări

4. În Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

restauraţi iphone de iCloud backup

Notă: Before the restore from iCloud backup, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Metodă 5: Restore lost photos from iTunes backup (Gratuit)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Conecta iPhone-ul la computer care are fișierul de backup.
2. Run the iTunes. Asigurați-vă că aceasta este cea mai recentă versiune de iTunes.
3. Dupa ce iTunes a recunoscut iPhone, faceți clic pe butonul Restaurare copie de rezervă, or choose File > Dispozitive > Restaurare de la spate în sus. Dacă utilizați iTunes 10.7 sau mai devreme, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

restauraţi iphone din iTunes de rezervă

Notă:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Nu este nici o moduri de a previzualiza conținutul în rezervă, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Metodă 6: Restaurare fotografii șterse de pe iPhone care rulează iOS 8 (Gratuit)

Cele mai recente iOS 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” și “Recently Deleted” under Albums. După cum sugerează și numele, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Așa, dacă tocmai ați șters fotografiile sau imaginile de accident, le puteți recupera cu ușurință. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. Apoi apăsați “Recupera”. The photos would be moved to its original place.

recupera elimină fotografii în iOS 8

Cum de a recupera șterse Fotografii pe dispozitiv Android

Dacă ați șters fotografiile din greșeală sau șters dispozitivul să clipească un nou ROM. Atunci va trebui să citiți acest ghid pas cu pas pentru a afla cum de a recupera fotografiile pierdute pe Android. Noi vă va arăta cât de ușor este. Trebuie doar să ne mișcăm repede.

De ce puteți obține fotografii înapoi

Când ștergeți fotografiile, clipuri video, muzică sau alte tipuri de conținut, ele nu sunt șterse de fapt. Ei doar devin invizibile. Ei sunt încă pe spațiul de stocare Android. Așa că atunci când ai găsit șters câteva fotografii importante din greșeală, Vă rugăm să acționeze rapid, cât mai curând posibil. Cele mai repede te porți, cu atât mai probabil sunteți de a recupera fotografiile șterse de.

Notă: Dezactivați Wi-Fi și conexiunea de date ar fi mai bine.

Cum de a recupera fotografiile șterse de pe Android

WARN: Procesul de recuperare NECESITĂ acces root pe telefon, CARE VA Vaid GARANȚIA.

1. Descărcați și instalați un Instrument Android File Recovery numit Dr.Fone pentru Android pe computer.

2. Conectați telefonul la computer cu un cablu USB. Trebuie Activează USB de depanare pe telefonul dvs. pentru acest proces. O aplicație numită Mobilego va fi instalat pe telefon.

Notă: Vă rugăm să nu rula orice alt software de management Android timpul procesului de recuperare.

conectează telefonul la pc

3. Selectați tipurile de fișiere pe care doriți să recupereze: Contacte, Mesaje, Jurnale de apeluri, Mesaje WhatsApp & atașamente, Fotografii, Audio, Video și Documente. Apoi faceți clic pe Următor.

Alegeţi tipurile de fişier pentru a recupera

4. Alegeți să scanați pentru fisierele sterse sau toate fișierele. Numai fișierele șterse de scanare va lua mai putin timp. Clic Următor.

modul de scanare

5. Programul va informam ca va smulge automat telefonul dvs. și a reveni la starea nerădăcinoși după recuperare. Clic Start.

6. Dr.Fone va analiza dvs. de telefon și reporniți-l. Și tu ar trebui să acorde permisiunea de Superuser când solicitările de pe telefon.

7. Instrumentul de recuperare va scana telefon și lista rezultatelor. Aveți posibilitatea să examinați și selectați cei de conținut pe care doriți să recupereze de verificarea cutii în fața lor. Apoi faceți clic pe Recupera. Programul va cere în cazul în care pentru a salva fotografiile recuperate de pe computer. Așteptați până când procesul de finisaj.

Cum la spre spate sus fotografiile pe Android

Puteti salva fotografii și clipuri video dispozitivului la fotografii biblioteca Google prin activarea Backup Auto de la meniul Setări. Aceasta poate include fotografii pe care le iau cu camera telefonului, Fotografii Descarcare pe dispozitiv, și fotografii salvate de aplicații.

Notă: Aceste fotografii sunt private excepția cazului în care alegeți să le împărtășească.

Pași pentru a activa Backup automat pe

 1. Pe telefonul Android, robinet Setări Google app.
 2. Robinet Backup automat
 3. Porniți comutatorul Pe.

Auto-Backup

Cum de a recupera mesaje text șterse de pe Android Telefon

Dacă ați șters unele mesaje foarte important atunci când golirea caseta SMS. Trebuie să acționeze rapid. Deoarece golirea caseta SMS nu șterge de fapt mesajele, doar se ascunde vederii imediate. Deci încă mai ai șansa să-i înapoi, sau vor fi suprascrise de altceva. Aici vă vom arăta cum de a recupera mesaje text șterse de pe telefon Android.

Instrumente pentru a recupera mesaje text șterse

Există mai multe instrumente diferite PC și Mac bazate pe te pot ajuta, și fac practic acelasi lucru: conectați telefonul Android la computer, scana memoria Android dumneavoastră, apoi identifica și de a recupera mesajele șterse. Aici vom introduce un instrument de recuperare de date Android: Dr.Fone pentru Android.

Alte preparate

După descărcare programul Android de recuperare de date. Avem încă ceva de făcut.

Cum de a recupera mesaje text șters din Android

Acum să începem procesul de recuperare. Veți găsi că este foarte simplu și ușor de operat.

Notă: Vă rugăm să nu rula orice alt software de management Android în timpul întregul proces de redresare.

Pas 1: Lansarea instrument de recuperare de date și Android a conecta aparatul la calculator.

Conectați telefonul sau tableta Android la computer prin USB. Programul va arăta că se conectează cu dispozitivul. O aplicație numit MOBILE va fi instalat pe Android pentru a garanta procesul de conectare și de recuperare.

conectează telefonul la pc

Pas 2: Selectați tipurile de fișiere pe care doriți să recupereze

Se poate recupera 8 tipuri de fișier, Vă rugăm să bifați Mesaje și faceți clic pe Următorul. Dacă doriți pentru a recupera altora, fie, apoi le pe toate bifați.

Alegeţi tipurile de fişier pentru a recupera

Pas 3: Selectați un mod de scanare

Dacă se poate identifica datele pierdute se elimină, puteți alege să scanați numai pentru fișierele șterse. Sau ar trebui să încercați altă modul de scanare.

Notă: Numai scanare fișierele șterse va lua mai putin timp.

modul de scanare

Pas 4: Pregătit pentru a începe

Instrumentul de recuperare va smulge automat dispozitivul să recupereze suma maximă de date. După procesul de recuperare dispozitivul va reveni la statutul de nerădăcinoși. Faceți clic pe Start.

Pas 5: Scanarea Android

Programul va începe analizarea dispozitivului, și să încercați să obțineți autorizația rădăcină. Tu ar trebui să apeleze la dispozitiv și permite requrest SuperSU.

Pas 6: Previzualizare și de a recupera conținut șterse

Dr.Fone pentru Android va lista toate conținutul recuperabile. Aveți posibilitatea să le examinați și să decidă ce vrei să recupereze. Le bifați și faceți clic pe Recuperare. Datele recuperate vor fi salvate ca un HTML sau fișier TXT de pe computer.

nota-sms-android

Cum să nu-și piardă mesajele text din nou

Cel mai bun mod de a evita pierderea de date este de backup. Vă sugerăm o aplicație gratuită numită SMS Backup & Restabili.

1. Deschideți aplicația și apăsați Backup.
2. Alege exact ceea ce doriți să creați o copie de rezervă de, then tap Backup Local numai. Acesta va salva fișierul de backup pe stocare Android. Dacă doriți să trimiteți fișierul copie de rezervă pentru Google Drive, Dropbox sau o adresă de email, puteți alege altul.

SMS-backup-restore-1
3. Pentru a restaura mesajele de la spate este foarte ușor, doar atingeți Restabili pe pagina de pornire, și apoi apăsați fișierul copie de rezervă în lista. Dacă ați încărcat de rezervă, atingeți meniul din dreapta sus, then tap Încărcare de la.

SMS-backup-restore-2