Windows-cant-recognize-My-Android-Phone

Windows kan ikke gjenkjenne My Android Phone

"KitKat 4.4.2 på Note 3. Jeg kan ikke lenger overføre filer mellom telefonen og datamaskinen. Vet ikke engang om det er en Win7 problem eller en Android-utgave, men mistenker Android siden maskinen ikke fortsetter å gjenkjenne minnepinner og kamera. Jeg bruker den originale USB-kabelen."

Vel, noen ganger Windows kan ikke gjenkjenne din Android-enhet. Når du kobler telefonen i, den lader, men rett og slett ikke er anerkjent som en enhet av Windows. Android-innstillinger > Lagring tilbyr ikke noen måte å kontrollere eller endre MTP innstilling.

Windows kan ikke gjenkjenne min android telefon

Dette kan skje av mange grunner, Kontroller følgende:

1) Vennligst bruk den originale USB-kabelen
2) Pass på at de installerte driverne er MTP-drivere i stedet ADB enhet(du gjør dette når du låser / root enheten. Dette er viktig. dvs grunnen til at det ikke bli oppdaget.)
3) Kontroller at innstillingene ->Garasje -> Meny -> USB Computer Connection er MTP.
4) USB debugging er deaktivert.

Veien til Aktiver USB Debugging

1) For Android 2.3 eller tidligere: Oppgi "Innstillinger" > Klikk på "Programmer" > Klikk "Utvikling" > Sjekk "USB debugging".
2) For Android 3.0 til 4.1: Oppgi "Innstillinger" > Klikk på "Utvikler alternativer" > Sjekk "USB debugging".
3) For Android 4.2 eller nyere: Oppgi "Innstillinger" > Klikk "Om telefonen" > Trykk "Build nummer" for 7 ganger til å få et notat "Du er under utviklermodus" eller "Utvikler modus er aktivert" > Tilbake til "Innstillinger" > Klikk på "Utvikler alternativer" > Sjekk "USB debugging".

Du kan lese Hvordan Aktiver USB debugging på din Android-enhet for detaljer.

Share-knapp