Hvorfor rot

Hva jeg få gjøre fra Rooting

Jeg har forankret telefonen min. Hva nå? Hva får jeg fra heie?” Dette er et vanlig spørsmål fra dem som nettopp har forankret sine telefoner. Egentlig, før du heie telefonen, du ønsker å vite hva apps, ROM og andre fordeler du kan få fra heie. Og her er grunnen til at du bør heie din Android-telefon.

Relatert:

Hva er roten middel?
Risiko for rooting telefonen
Hvordan låse opp bootloader
Hvordan å heie din Android-enhet
Slik sikkerhetskopierer Android-telefon

Avinstaller bloatware

Telefonprodusenten legger alltid sine egne apps til telefonen som ofte merket som system apps og dermed kan ikke avinstalleres (f.eks: Samsungs Music Hub, Book hub etc). De kan gjøre telefonen treg og opptar minne og plass. Med root-tilgang, du kan bli kvitt dem.

avinstallere bloatware

Overklokke eller underclock CPU

Med en app som SetCPU, du kan styre prosessorhastigheten til telefonen ved overklokking (sette CPU max frekvens høyere enn standard verdi) eller underclocking (sette den lavere enn min verdi). Overklokking hjelper hvis du vil kjøre en app som trenger høye krav. Mens underclocking hjelper på å få en bedre batterilevetid.

For eksempel, Du kan lage din prosessor overklokket når du spiller grafikkintensive spill, men la dem tegne et minimum strøm når skjermen er slått av.

SetCPU for root brukere

Bedre backup

Google gjør en god jobb med å holde kontaktene, post, meldinger, kalendere, bilder, apps og andre Google-y ting i orden. Men med en app som heter Titanium Backup, ikke bare sikkerhetskopiere alle dine apps, men også kan sikkerhetskopiere alle data som er lagret i disse appene.

Titan-sikkerhetskopiering

Få oppdateringer raskere

Android-produsenter alltid ta måneder å slippe de nyeste Android-oppdateringer (og noen telefoner selv har ingen sjanse til å oppgradere). Når Google annonserte Lollipop, kanskje du var ennå å få Jelly. Så hvorfor er du fortsatt venter på den nyeste OS når du kan bare heie telefonen og få det akkurat nå? Hvem har tålmodighet?

Androids utviklermiljøet er ofte i stand til å få det nye operativsystemet på en telefon måneder før transportøren utgivelser oppdateringen. Når du er forankret, du trenger bare å finne den OS-versjonen du ønsker og installere den (optimalisert for din bestemt enhet).

Automat alt

Med en fantastisk app Tasker, som bruker "hvis dette, da at "-mentalitet, du kan gjøre telefonen et geni. Det kan automatisere alt på telefonen. For eksempel, du kan automatisk slå telefonen om natten, slå på Wi-Fi når du er hjemme, åpne opp musikk app når du kobler til bilens Bluetooth. Egentlig, det trenger ikke root-tilgang, men hvis du er forankret, det kan gjøre mye mer enn du tror. For mer automatisering inspirasjon, Sjekk ut her.

tasker

Blinke en custom ROM

Dette er en av de beste fordelene med rooting. En tilpasset ROM er i utgangspunktet en tilpasset versjon av Android, det kan være en aksje versjon av Android, legger noen praktiske funksjoner, legger mange virkelig unike funksjoner, eller endre Android fra topp til tå. Forresten, CyanogenMod er et svært populært rom som mange folk legger på sine telefoner.

CyanogenMod

Note: Du trenger faktisk ikke trenger root-tilgang til å blinke en tilpasset ROM, selv om du må låse opp bootloader (en prosess som ofte kommer sammen med root-tilgang). Og du bør alltid gjøre en backup før du installerer ROM, fordi du må kanskje også tørke alle data og cache på telefonen før du installerer en ROM.

Tillegg til ovennevnte, det er andre fordeler som du kan grave selv. I slutten, Jeg må minne deg på at rooting vil murstein telefonen for alltid, så vær forsiktig. Men jeg tror det er verdt risikoen.

Share-knapp