Hvorfor rot

Hva kan jeg få fra heie

Jeg ha røtter telefonen. Nå hva? Hva kan jeg få fra heie?” Dette er et vanlig spørsmål de som bare forankret deres telefonene. Egentlig, før du root telefonen, kan du vet hva apps, ROMer og andre fordeler får du fra heie. Og her er hvorfor du skal root Android telefonen.

Relaterte:

Hva er rot betyr?
Risikoen for heie telefonen
Hvor å låse opp din oppstartslaster
Hvordan å root din Android-enhet
Sikkerhetskopiere Android telefon

avinstallere bloatware

Telefonprodusenten legger alltid sine egne programmer til telefonen som er ofte merket som systemet apps og dermed kan ikke avinstalleres (f.eks: Samsungs musikk Hub, Boken hub etc). De kan gjøre telefonen langsom og okkupere minne og plass. Med root-tilgang, Du kan kvitte seg med dem.

avinstallere bloatware

Overklokk eller underclock CPU

Med en app som SetCPU, Du kan kontrollere prosessorhastighet på telefonen ved overklokking (Angi din CPU max ofte høyere enn standard verdien) eller underclocking (sette den lavere enn minimumsverdien). Overklokking hjelper hvis du vil kjøre en app som trenger høy krav. Mens underclocking bidrar i å få en bedre batterilevetid.

For eksempel, Du kan gjøre prosessoren overclocked når du spiller grafikkintensive spill, men har dem trekke den nakne minimum strømmen når skjermen er deaktivert.

SetCPU for root brukere

Bedre sikkerhetskopi

Google gjør en god jobb med å holde kontaktene, e-post, meldinger, kalendere, bilder, programmer og andre Google-y ting i rekkefølge. Men med en app kalt Titan sikkerhetskopien, ikke bare sikkerhetskopiere alle programmer, men også kan sikkerhetskopiere alle dataene i disse apps.

Titan-sikkerhetskopiering

Få oppdateringer raskere

Android telefonprodusenter ta alltid måneder å gi de nyeste Android oppdateringene (og noen telefoner har ingen mulighet til å oppgradere). Når Google annonsert Lollipop, kanskje var du ennå å få JellyBean. Så hvorfor er du fortsatt venter nyeste OS når du kan bare root telefonen og få det nå? Hvem har tålmodighet?

Android er utvikleren fellesskapet er ofte få nye OS på en telefon måneder før bærer utgivelser oppdatering. Når du er rotfestet, du trenger bare å finne OS-versjon du ønsker og installere den (optimalisert for den bestemte enheten).

Automatisere alt

Med en kjempeflott program Tasker, som bruker den "Hvis dette, så det"mentalitet, Du kan gjøre telefonen et geni. Det kan automatisere alt på telefonen. For eksempel, Du kan automatisk slå telefonen om natten, slå på Wi-Fi når du er hjemme, åpne opp musikk-app når du kobler til bilen er Bluetooth. Egentlig, Det trenger ikke root-tilgang, men hvis du er forankret, Det kan gjøre mye mer enn du tror. For mer automatisering inspirasjon, sjekk ut her.

tasker

Flash en tilpasset ROM

Dette er en av de beste fordelene av rooting. En tilpasset ROM er i utgangspunktet en tilpasset versjon av Android, Det kan være et lager versjon av Android, legger til et par nyttige funksjoner, adderinger en mengde av virkelig unike funksjoner, eller endre din Android fra hode til tå. Forresten, CyanogenMod er en svært populær rom som mange folk legger på sine telefoner.

CyanogenMod

Note: Du trenger ikke egentlig trenger root-tilgang å blinke en tilpasset ROM, men du må Låse opp din oppstartslaster (en prosess som noen ganger kommer samlet med root-tilgang). Og du bør alltid gjøre en sikkerhetskopi før du installerer noen ROM, fordi du må også slette alle data og buffer på telefonen før du installerer en ROM.

Tillegg til ovenstående, Det er andre fordeler som du kan grave selv. Til slutt, Jeg må minne deg på at rooting vil murstein telefonen alltid, så vær forsiktig. Men jeg tror det verdt risikoen.

Share-knapp