iphone5s

Hvordan overføre bilder fra iPhone til datamaskinen

iPhone har en fantastisk innebygd kamera, du kan fange mange flotte bilder og HD-video med det. Og du kan også lagre gode bilder fra noen programmer til telefonen. Her viser vi deg hvordan du kan overføre personlige bilder og videoer til datamaskinen.

Første til å vite, du kan overføre bare bilder og videoer tatt med kameraet i enheten eller tatt til fange på enheten(se Apples tutorial). Men ikke de som synkroniseres fra iTunes.

Hvis du vil kopiere bilder og videoer til datamaskinen enkelt, du bør ha en iPhone Transfer programvare. Det er en lett-å-bruke og virkelig workful verktøy, du kan laste ned denne MobileGo for iOS Windows versjon her, og også for Mac brukere.

Overføre bilder fra iPhone til PC

Nå begynner vi å overføre bilder fra iPhone, iPod, eller iPad til PC, bare følg trinnene:

Trinn 1: Koble din iPhone med datamaskinen

Installer og start programmet du bare laste ned over. Deretter kobler din iPhone til datamaskinen, programvaren vil oppdage enheten din og vise det i programvinduet automatisk.

Note: Ettersom programvaren må ringe noen Apples teknologi, du installere den nyeste iTunes Først.

eksportere bilder fra iphone til datamaskinen

Trinn 2: Kopier bilder fra iPhone til datamaskinen

Velg enheten, og klikk “bilder” i katalogtreet for å åpne et bilde ledelse vindu. Velg bildene eller mappene du ønsker og klikk “Eksport til”. Deretter velger spare banen. Og du kan også dra og slippe bilder direkte til datamaskinen.

eksportere bilder fra iphone til datamaskinen

Note: MobileGo for iOS er fullt kompatibel med alle Apple-enheter, inkludert de nyeste iPhone 5S. Klikk her å få informasjon om alle støttede Apple-enheter.

MobileGo for iOS er egentlig en lett-å-bruke og workful program. Du kan håndtere Kamerarull og samlinger lett nå!

Share-knapp

  • Mecool

    takk, Det er flott å kommentere overførelse Foto iphone vers pc