transfer-music-from-computer-to-ipod

Hvordan overføre musikk fra iPod til datamaskinen

Som iTunes er laget for å overføre musikk til iPod. Det er vanskelig å overføre musikk fra iPod til datamaskinen. Men, du kan være ivrige etter å kopiere sanger og spillelister tilbake til iTunes i tilfelle at du tapte filer på datamaskinen, PC-krasj, eller kjøpt en ny datamaskin.

Du kan bruke iTunes til å kopiere sanger og spillelister til datamaskinen, se Apples offisielle tutorial her

Du kan finnes ved hjelp av iTunes til å kopiere sanger er veldig inconvenient.Here vi vil vise deg en enkel måte å overføre musikk fra iPod til datamaskinen ved hjelp av en må-ha iPod Transfer.

Overfør musikk fra iPod til datamaskinen

Last ned Wonders MobileGo for iOS (Windows) eller Wonders MobileGo for iOS (Mac) Første, og følg trinnene:

Trinn 1: Koble din iPod med PC
Etter installert programmet installere og kjøre det. Deretter koble iPoden til datamaskinen. Vent en stund før programmet finne enheten.

ipod-home

Note: Siden Wonders MobileGo for iOS bør ringe en del av iTunes funksjonsmoduler, du trenger for å installere de nyeste iTunes på datamaskinen.

Trinn 2: Overfør musikk fra iPod til datamaskinen
Velg enheten i venstre katalogtreet, og klikk på "Media"-knappen, klikk deretter på "Musikk"-knappen på den øverste linjen. Velg sangene du ønsker å kopiere fra iPod, klikk "Exprot til" på toppen, en rullegardinliste vil Shou opp, velg "Eksporter til Min datamaskin". Deretter velger du en sti for å lagre sanger.

export-ipod-music

Note: MobileGo for iOS (Windows) er fullt ut kompatibel med iPod touch 1-5 generasjon, også iPod shuffle, iPod nano og iPod classic.

Hvis du ønsker å kopiere spillelister fra deg iPoden til datamaskinen. Klikk “Spilleliste” og velg dine ønskede spillelister og klikk “Eksport til”.

export-ipod-music-playlist-to-itunes

Note: Den Mac-versjon ikke la deg eksportere spillelister til Mac.

Share-knapp