iPod touch

Hvordan overføre musikk fra Android til iPod

iPod touch

Er det en måte å overføre musikk fra min Android til iPod Touch 4G? Jeg vil gjerne vite hvordan du sender mp3-filer fra android Samsung Galaxy til ipod.

iPod er en fantastisk musikkspiller. Apple har sluppet den femte generasjon iPod Touch. Hvis du har mange sanger på din Android smarttelefonen eller nettbrettet ditt, og ønsker å overføre dem til iPod, hvordan?

Første, du kan ikke direkte eksportere musikken uten en softare som iTunes. Sekund, for den annen plattform, du kan ikke overføre filer fra Android-enheten til iOS-enheten lett, enten. Men, med Wonders MobileTrans, du kan gjøre det lett, overfører musikk fra Android-enhet til iPod med bare 3 trinn.

Last ned denne Android til iPod overføre verktøyet på datamaskinen. Den er kompatibel med tusenvis av Android-enheter og alle iPod.

Hvordan overføre musikk fra Android til iPod

Denne delen er en hurtigguide viser prosessen med å overføre musikk fra Android-enheten til iPod. Lar’ sjekk det ut!

Trinn 1: Installere og kjøre Android til iPod overføre verktøy

Du bør installere og kjøre MobileTrans på datamaskinen. Det er bare kompatibel med Windows OS. Du kan se en primær vindu som dette når du kjører den.

Trinn 2: Koble til iPod og Android-enhet til datamaskinen

Koble både av Android-enhet og iPod Touch til datamaskinen ved hjelp av USB-kabler. Programmet vil oppdage enhetene automatisk. Etter det, du vil se den Android-enhet vises på venstre, og iPod dukker opp på høyre side. Dataene vil bli overført fra venstre enhet til riktig enhet. Og når du trenger å fjerne musikken på iPoden din til å skape rom for overføring, kryss av “Fjern data før kopi ".

Note: Du er i stand til å endre plasseringen av de to enhetene ved å klikke “Flip”. Etter det, du kan overføre musikk fra iPod til Android-enhet.

Trinn 3: Kopiere musikk fra Android til iPod

Programmet kan overføre musikk, kontakter, videoer og bilder, etc.. Og vi ønsker bare å kopiere musikk, tip "Musikk" og klikk "Start Copy". Overføringen fremgang vil ta en stund. Etter ferdig, Klikk "OK" for å comfirm. Du musikk er alt i iPod nå.

Klikk for å prøve MobileTrans å overføre musikk mellom Android og iPod.

Share-knapp