Transfer-iPhone-data-to-Galaxy-S5

Hvordan overføre data fra iPhone til Galaxy S5

Du ville være glad når du plukker opp en ny Galaxy S5, men være i en litt problemer med å kopiere kontaktene dine, meldinger, kalendere, bilder og andre data fra iPhone til Galaxy S5. Her vil introdusere deg 2 måter å overføre data fra din iPhone til Galaxy S5.

Metode 1: Overfør data til galaksen ved hjelp av Samsung Smart Switch Mobile App

Samsung skrive en gratis app som heter Smart Switch Mobil å hjelpe folk å overføre viktig informasjon som er lagret i din iCloud backup slik at iPhone-brukere kan være mer villige til å bruke den nye Galaxy S5. Det er programvare som gjør det enkelt å overføre dine kontakter, meldinger, bilder, musikk og andre data fra din gamle smarttelefonen (Foreløpig støtter flytting fra de fleste iPhone, Blackberry, LG, Nokia (Symbian) og Samsung smarttelefoner) til en Galaxy S4, S5 og andre modeller.

1. Sikkerhetskopier iPhone ved hjelp av iCloud. (Se også: Slik sikkerhetskopierer iPhone ved hjelp av iCloud)

2. Plukk opp den splitter nye Galaxy S5 og installere gratis Samsung Smart Switch Mobile app fra Google Play Butikk.

3. Start app, velge Import fra iCloud. Deretter skriver du inn din Apple-ID og passord. Når du har logget inn, tappe den siste sikkerhetskopien på listen og vente på informasjon til å fylle.

overføringen-data-til-galakse-s5

4. Den neste siden vil liste innholdet i sikkerhetskopien etter kategori. Velg hvilke element du ønsker å overføre, eller bare huke Velg alle totransfer alle data. Deretter trykker du på Import knappen nederst. En ny melding vises på skjermen, forklarer hvordan du overfører større elementer som musikk og videoer til din nye Samsung Galaxy S5.

Transfer-data-to-Galaxy-S5-2

5. Avhengig av tilkoblingshastighet, og størrelsen av backup, importprosessen ville ta en stund. Etter overføringen er ferdig, trykker du på Ferdig knappen for å avslutte programmet. Dine kontakter, meldinger og andre data er i din Galaxy S5 nå. Deretter kan du slette app.

Metode 2: Overføre data fra iPhone til Galaxy S5 hjelp MobileTrans programvare

Annerledes med Smart Switch Mobil, MobileTrans er et shareware. Den ble utviklet av Wondershare Software. Det vil hjelpe deg til å overføre data mellom iPhone, Android, Nokia (Symbian) telefoner og Blackberry i ett klikk. Absolutt, Galaxy S5 er inkludert. Egentlig, noen andre Android-smarttelefoner.

Første, du må laste det ned her (For Windows og for Mac) . Følg deretter trinnene.

1. Lansere de MobileTrans etter at du har installert den

velge Telefon til telefon Transfer modus. Programvaren støtter også Gjenopprette fra sikkerhetskopier, Sikkerhetskopiere telefon Og Slett den gamle telefonen Hvis du ønsker å selge den.

2. Conect både iPhone og Galaxy S5 til datamaskinen

Koble din gamle iPhone og nye Galaxy S5 til din datamaskin om gangen. Etter at programmet gjenkjenner enhetene, det vil vise innholdet på din iPhone som dette. Kryss av for elementene du vil overføre. Fra iPhone til Android, du kan overføre kontakter, tekstmeldinger, bilder, musikk og videoer.

Note: For vellykket overføre de verdifulle data fra iPhone, dette programmet vil trenge iTunes installert. Og det vil minne deg på at hvis du ikke har iTunes.

3. Overfør alt du ønsket data til den splitter nye Galaxy S5

Klikk Start kopiering knappen for å starte overføringsprosessen. Programvaren vil spørre deg om du ønsker å slette alle data på Android-telefonen ved å krysse av Slett data før Copy. Dette vil redusere duplisering av data på den nye telefonen hvis du har lagt inn litt informasjon før eller det ble tidligere brukt for en kort tid av en venn eller et familiemedlem. Overføringsprosessen vil ta en stund, avhenger av tilkoblingshastighet og datastørrelsen.

Note: Ikke koble enten iPhone eller Android-telefon til MobileTrans programvare varsel deg om at hele overføringsprosessen er fullført.

Share-knapp