Topp 7 Best Free DVD Ripper programvare

Selv om Blu-ray er allerede blitt mer vanlig i dag. DVD fremdeles er dominerende i markedet. Og en DVD Ripper programvare ville være en må-ha program for DVD-elskere. Du kan kopiere innholdet på DVD til en videofil ved å kode DVD i MP4, Avi, MKV, IOC, WMV eller andre videoformater. Den dratt filen kan lagres på datamaskinen eller en annen enhet, som mobiltelefon og tablet, for videre redigering, Backup, deling eller avspilling.

Hvis du har en stor samling av DVD-filmer og musikkvideoer, ønsker å trekke ut et kapittel eller gjøre full sikkerhetskopi av dem. Du kan trenge DVD Ripper. Og hvis du er alltid på jakt etter gratis DVD Ripper, vet ikke hvilken er den beste. Her vil vi gi deg en gjennomgang av Top Free DVD Ripper.

Se også: Beste gratis DVD Ripper programvare for Mac

Jeg testet flere gratis DVD rippere, det er veldig vanskelig å si hvilken som er best. Kanskje A støtter ulike utgang videoformater, men kan ikke dekryptere beskyttelse. Kanskje B kan rippe de nyeste beskyttede DVD-er. Men, det vil ta timer å rippe en DVD. Selv får et bedre resultat når bruk C og D sammen.

La oss ta en titt på hvem som er på listen nå.

WinX DVD Ripper: Best raskeste Free DVD Ripper å konvertere og rippe DVD til MP4, Avi, WMV, iPhone, Android

WinX DVD RipperWinX DVD Ripper er en frittstående gratis DVD ripping programvare for Windows og Mac. Det kan rippe DVD til ulike videoformater, inkludert MP4, WMV, IOC, FLV, Mpeg, eller DVD til iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP støttes videoer på rask hastighet uten 3rd-partiet codec pakke.

Det er freeware og shareware. Gratis-versjonen lar deg fjerne alle vanlige DVD kopi beskyttelse, inkludert CSS-kryptering, regionkode, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etc.. og rippe DVD til Video. Mens støtter ikke den siste Disney Beskyttet DVD. Hvis du ønsker å gjøre det, du må oppgradere til Platinum eller bruke andre program for å fjerne kopibeskyttelse første.

Handbrake: Åpen kildekode video transkoder, støtter nesten alle formater

HandbrakeHandbrake er vår favoritt video encoder for sin enkle, lett-å-bruk, enkel å installere, og kraftige tweaking alternativer for å få den beste konvertere kvalitet som et resultat. Det er en åpen kildekode-verktøy for å konvertere video og DVD til nesten alle formater, tilgjengelig for Windows, Linux eller Mac OS X.

Det er perfekt, men bare kan lese og omkode ubeskyttet DVD. For det er ulovlig. Så du trenger å bruke en 3rd-parts programvare for å fjerne verneutstyr første, For eksempel, AnyDVD er et godt valg, deretter lese og rippe DVD med Handbrake.

DVDFab HD Decrypter: Kopier DVD og Blu-ray til tom plate eller harddisk, to kopimoduser tilgjengelig

DVDFab-hd-decrypter
Egentlig, DVDFab HD Decrypter er en del av DVDFab DVD Copy og Blu-ray Copy. Så det er mer som en DVD Copy snarere enn DVD Ripper. Fungerer som en gratis DVD Decrypter, det kan fjerne den beskyttelse og kopiere DVD / Blu-ray-innhold til blid plate eller harddisk(Gratisversjonen støtter kanskje ikke siste dekryptere beskyttelse). Det gjør det mulig å enten kopiere hele disken eller bare kopiere den viktigste filmen.

Den gratis versjonen kan bare gjøre 1:1 kopiering, støtter ikke komprimere en DVD9 til en DVD5. Eller du må betale. Det kan laste plate, mappe og ISO-image, og utgang det samme.

MakeMKV: Ett-klikk souliton å konvertere DVD og Blu-ray til MKV

MakeMKVMakeMKV kan raskt og enkelt rippe DVD-er og Blu-ray-plater til høy kvalitet mkv-filer med et enkelt klikk. Det kan bare utgang i MKV-format og støtter alle kommersielle DVD og Blu-ray-plater beskyttelse. DVD-ripping vil alltid være gratis, men Blu-Ray ripping er bare gratis for så lenge 30 dager.

MakeMKV konverterer videoklippene fra proprietær (og vanligvis kryptert) plate i et sett av mkv-filer, bevare mest mulig informasjon, men ikke endre det på noen måte. Så det er veldig fort, det kan konverterer så fort som stasjonen kan lese data.

Note: Den MKV-formatet kan lagre flere video / lydspor med all meta-informasjon og bevare kapitler. Det er mange spillere som kan spille MKV-filer nesten på alle plattformer, du kan interessert i Best 4 MKV-spillere på Mac OS X.

Format Factory: Rippe DVDer og mucis CDer til en rekke filformater som er egnet for bærbare enheter

format-fabrikkenSom navnet, Dette freeware er sterkest på sine mange filformater som støtter, inkludert video til video, lyd til lyd, DVD til video, og også bilde til bilde. Det er fleksibelt og kan tilpasses og lar deg endre flere utgang innstillinger for eksempel legge til vannmerker, tekster og en rekke andre alternativer.

Format Factory støtter rippe beskyttet DVD, men til min test, det kan bare en del av dem. Kanskje det kan bare støtter noen gamle CSS beskyttet DVDer.

Format Factory er gratis, men det er så mange irriterende annonser på sitt grensesnitt.

Freemake: Kraftig ultimate freeware å konvertere video og DVD

FreeMake-video-converterFreemake er et kraftig ultimate programvare, det er ikke bare en video converter, men også en DVD Ripper, DVD-brenner, Blu-ray-brenner, Online MP3 Converter, Slideshow Maker og mer. Den støtter 200+ input format og i stand til å konvertere videoer til bærbare enheter, slik som iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Blackberry, etc.. Brenne video til DVD og Blu-ray-plate. Rips online videoer ved direkte URL limt inn fra 50+ sider.

Men den støtter ikke krypterte DVD-er enten. Det krasjer på nesten alle mine kommersielle DVDer som Thor og Iron Man 3.

Note: Og denne programvaren behov. NET Framework 4.0 Client Profile. Hvis du ikke har det, Freemake installasjonsveiviseren vil installere det på din PC.

DVD Shrink: GRATIS løsning for krympende originale DVDer på opptaksmedier.

DVD-ShrinkDVD Shrink er en av de mest populære gratis DVD rippere som effektivt vil sikkerhetskopiere DVD-plater, som har et elegant grensesnitt med en unik evne til å komprimere DVD-data til standard 4,7-gig DVD. Det er i stand til å rippe DVD til harddisken som videofiler eller som en ISO-image. Deretter kan du brenne ut filene ved å integrere med Nero eller andre DVD-brenner programvare.

Det har ikke blitt oppdatert siden den ble utgitt i 2006, og kanskje ikke være i stand til å dekryptere noen DVDer med nyere kopibeskyttelse.

Download Page

Nå som du har sett toppen 7 beste gratis DVD rippere. Noen av dem er ikke støtte for kryptert DVD. Noen har en god videokvalitet. Til min test, noen kan fjerne det meste av kryptering, mens noen ikke. Så, kanskje bruke to eller tre av dem kan håndtere din DVD perfekt.

Share-knapp